amannn okurken bi telaş yaptım neyse ki ciddi bi sorun değilmiş üşütmüş demek ki bende de olmuştu hatta nefes alırken acıyodu resmen:/ zamanla normale döner kuzum iyi baksın kendine :)Kizlar gokhanin sol gogsunde batmalar vardi killanmistik bayagi. Simdi aradi hastanyr gtmis kalple ilgili bi suru teste sokmuslar en som efor testi yaoilmis iste dr demiski kalbim cok guzel sapasaglam harika:) iyi bari dedik ogrenmis olduk cunku babasinin kalbi skntili ondan korkmustuk.. bronsitmis ondan batma olabilrmis goguste yarinda ilaclarini alcakmis..
benim işler karışık biraz yaAa sen calismiyomuydun :) niye evde test cozmuyon kizmmm
Prenses antalyada nasılmış rahat ediyo mu seninki? Akçakale cidden suriye sınır dibinde karşıdan suriye binaları filan görünüyo diyo bitaneciğim :) kurabiye börek çörek ulaşım açısından hiç iyi bi fikir değil o yüzden:/ ayrıca için rahat olsun torku markası doluymuş her yer çikolatası kurabiyesi bisküvisi gofreti her şeyi var yani ben de bi ara yollıyım mı dedim de hiç gerek yok aşkım hem yollarda telef olur hem istemediğimiz kadar çeşit var dedi :)
eşim canım iki çocuk annesiyim :) bu ararda aradım numarayı yer yok her aradığımdan otel numarası aldım aradım her yer dolusizede hayırlı teskereler olsun canım... senin eşin mi askerdeki , nişanlın mı
kızlar hamaratlıgım tuttu bugün. birazdan bu tarz benim de baslayacak ohh aman allahım gelsin kilolaaar
Aynen bebegim gostrrdigimiz iyi oldu.. usutmus sadecr allaha sukur. Oh keyfe bak bende cafede falan caliasamam konsantre olamam yani:) dersanede ne is yapiyosun guzumamannn okurken bi telaş yaptım neyse ki ciddi bi sorun değilmiş üşütmüş demek ki bende de olmuştu hatta nefes alırken acıyodu resmen:/ zamanla normale döner kuzum iyi baksın kendine :)
benim işler karışık biraz yayeni mezunum part time dersanede çalışıyorum maksat cv'yi dolduralım Sıkıcı ev
Evet canim sagol suanda midemde :) aksam yemem artik sisirdiiafiyet olsun camnım çok güzel görünüyor ....
ah ahh güya bende vermek istiyorum kısmet olamıyor@nidagkhn geçmiş olsun canım ayriyetten afiyet olsun ben kilo vermeye didindiğim için özlemle bakıyorum artık onlarA
ah ahh güya bende vermek istiyorum kısmet olamıyorsaol canımm
tühh keşke dün konuşmuş olsaydıkeşim canım iki çocuk annesiyim :) bu ararda aradım numarayı yer yok her aradığımdan otel numarası aldım aradım her yer dolu150 tl olana gideriz artık ne yapalım
sabah aç karnına limonlu su kilo verdirmiyormuş canım ya ben yaptım onu baya bi süre arastırdıgıma göre baska yararları var onunsabah kalkınca aç karnın iılıö limonlu su iç ...bol su iç canım akşam 6 dan sonra bişe yeme yoğurt 1 elme yiyebirisin :) ben öle yapıyorum ..nisana kadat fit ollım...
Mideyi temizliyor diye duydum bende canlar yemekten sonra icmek iyi geliyor diye duymustumsabah aç karnına limonlu su kilo verdirmiyormuş canım ya ben yaptım onu baya bi süre arastırdıgıma göre baska yararları var onunevet aksam 7 den sonra bişey yememek lazımmışş..
sıkıntı yapmaaaa bak beni tanısan için rahatlıycaktı zira dünyanın en pesimistik en telaşlı ve en tezcanlı insanı olabilirimantalyada çok rahatım diyor canım ..ama akçakale korkmaya başladım ben allahım ...frances umarım rahat geçer ve seninkinin yanına gider destek olur ya ...offf
kızçe gördüğün gibi test mest yalan oldu -_- ingilizceciyim sen naapıyosun var mı iş görüşmeleri filan??Aynen bebegim gostrrdigimiz iyi oldu.. usutmus sadecr allaha sukur. Oh keyfe bak bende cafede falan caliasamam konsantre olamam yani:) dersanede ne is yapiyosun guzum
sıkıntı yapmaaaa bak beni tanısan için rahatlıycaktı zira dünyanın en pesimistik en telaşlı ve en tezcanlı insanı olabilirimbuna rağmen ben diyorum sana sakin ol diye biliyorum orayı çünkü artık :**
kızçe gördüğün gibi test mest yalan oldu -_- ingilizceciyim sen naapıyosun var mı iş görüşmeleri filan??
canım ben sporumu yapıyorum aksam 6 dan sonra bısey yemıyorum bi 6 kg verdim ama 1 aydır takılı kaldım oda kullandığım kan ilaçları ve demir ekskliğinden kaynaklanıyormuş sevgilim askerden gelene kadar inş hedefimize ulaşırızsabah kalkınca aç karnın iılıö limonlu su iç ...bol su iç canım akşam 6 dan sonra bişe yeme yoğurt 1 elme yiyebirisin :) ben öle yapıyorum ..nisana kadat fit ollım...
sabah aç karna içince yağ yakımına yardımcı oluyor.Mideyi temizliyor diye duydum bende canlar yemekten sonra icmek iyi geliyor diye duymustum
bn başkasına yaptircamm kuzum ya beceremem kii
O da olur :)
Atkı koy yanına malum kış .. basit bir bileklik olabilir hep tasisin üstünde :) bi not defteri olabilir arada yazar yada not alması gerekir falan .. ay çok mu saçma oldu
canim boyunluk aldi kendine. bileklik degilde tokami vermistim ona duz siyah lastik onu bileginde tasiyor hep:) not defteride vermistim canim hepsi var yani :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?