357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

amannn okurken bi telaş yaptım neyse ki ciddi bi sorun değilmiş üşütmüş demek ki bende de olmuştu hatta nefes alırken acıyodu resmen:/ zamanla normale döner kuzum iyi baksın kendine :)

Aa sen calismiyomuydun :) niye evde test cozmuyon kizmmm
benim işler karışık biraz ya yeni mezunum part time dersanede çalışıyorum maksat cv'yi dolduralım Sıkıcı ev

antalyada çok rahatım diyor canım ..ama akçakale korkmaya başladım ben allahım ...frances umarım rahat geçer ve seninkinin yanına gider destek olur ya ...offf

sizede hayırlı teskereler olsun canım... senin eşin mi askerdeki , nişanlın mı
eşim canım iki çocuk annesiyim :) bu ararda aradım numarayı yer yok her aradığımdan otel numarası aldım aradım her yer dolu 150 tl olana gideriz artık ne yapalım

Aynen bebegim gostrrdigimiz iyi oldu.. usutmus sadecr allaha sukur. Oh keyfe bak bende cafede falan caliasamam konsantre olamam yani:) dersanede ne is yapiyosun guzum

eşim canım iki çocuk annesiyim :) bu ararda aradım numarayı yer yok her aradığımdan otel numarası aldım aradım her yer dolu 150 tl olana gideriz artık ne yapalım
tühh keşke dün konuşmuş olsaydık kısmet artık canım yinede benimde aklımda olsun bi yer bulursam yazarım sana

sabah kalkınca aç karnın iılıö limonlu su iç ...bol su iç canım akşam 6 dan sonra bişe yeme yoğurt 1 elme yiyebirisin :) ben öle yapıyorum ..nisana kadat fit ollım...
sabah aç karnına limonlu su kilo verdirmiyormuş canım ya ben yaptım onu baya bi süre arastırdıgıma göre baska yararları var onun evet aksam 7 den sonra bişey yememek lazımmışş..

sabah aç karnına limonlu su kilo verdirmiyormuş canım ya ben yaptım onu baya bi süre arastırdıgıma göre baska yararları var onun evet aksam 7 den sonra bişey yememek lazımmışş..
Mideyi temizliyor diye duydum bende canlar yemekten sonra icmek iyi geliyor diye duymustum

antalyada çok rahatım diyor canım ..ama akçakale korkmaya başladım ben allahım ...frances umarım rahat geçer ve seninkinin yanına gider destek olur ya ...offf
sıkıntı yapmaaaa bak beni tanısan için rahatlıycaktı zira dünyanın en pesimistik en telaşlı ve en tezcanlı insanı olabilirim buna rağmen ben diyorum sana sakin ol diye biliyorum orayı çünkü artık :**

Aynen bebegim gostrrdigimiz iyi oldu.. usutmus sadecr allaha sukur. Oh keyfe bak bende cafede falan caliasamam konsantre olamam yani:) dersanede ne is yapiyosun guzum
kızçe gördüğün gibi test mest yalan oldu -_- ingilizceciyim sen naapıyosun var mı iş görüşmeleri filan??

frances canım senin yorumların cevapların benim içimi çokkk rahatlatıyor ianan canım sağol..bakalım gidince nerye çıkacak yeri ...

sabah kalkınca aç karnın iılıö limonlu su iç ...bol su iç canım akşam 6 dan sonra bişe yeme yoğurt 1 elme yiyebirisin :) ben öle yapıyorum ..nisana kadat fit ollım...
canım ben sporumu yapıyorum aksam 6 dan sonra bısey yemıyorum bi 6 kg verdim ama 1 aydır takılı kaldım oda kullandığım kan ilaçları ve demir ekskliğinden kaynaklanıyormuş sevgilim askerden gelene kadar inş hedefimize ulaşırız

canim boyunluk aldi kendine. bileklik degilde tokami vermistim ona duz siyah lastik onu bileginde tasiyor hep:) not defteride vermistim canim hepsi var yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…