- 20 Mart 2013
- 480
- 194
- 63
Kıyamam sana yaaa üzülme sakın tek dert ettiğin şey özlemin olucakfrances canım senin yorumların cevapların benim içimi çokkk rahatlatıyor ianan canım sağol..bakalım gidince nerye çıkacak yeri ...
Ya cupcakee harika onu bi pastaneye falan mı siparis Veriyosun canım benimMerhaba kızlar, bende bugün cep sobası sipariş ettim. Asker Kurabiyesi ve Cupcake siparişi vereceğim yarın. Yeni çekilmiş bir fotoğrafımı bastırıp, bir de mektup yazıp; bir kutuda babasına aldıklarımı vs teslim edeceğim. Yemin töreni sonrası aşkıma versin diye. :)
Canim merhabaa :) senin askerin Nerede ? Uzun Dönem mi ?Kıyamam sana yaaa üzülme sakın tek dert ettiğin şey özlemin olucakAynı yer çıkmasa bile biz bu topicte birleştircez güçleri
Ya cupcakee harika onu bi pastaneye falan mı siparis Veriyosun canım benim
Sağol tatlımArkadaşımın arkadaşı cupcake ve kurabiye yapıyor isteğe göre. Ben onun aracılığıyla sipariş edeceğim. Sanırım instagram'da sayfası varmış. Ama bir çok yer yapıyor. Internet üzerinden araştırabilirsin.
Canımcım asker kurabiyeside ne oluo , bilemedim :))Merhaba kızlar, bende bugün cep sobası sipariş ettim. Asker Kurabiyesi ve Cupcake siparişi vereceğim yarın. Yeni çekilmiş bir fotoğrafımı bastırıp, bir de mektup yazıp; bir kutuda babasına aldıklarımı vs teslim edeceğim. Yemin töreni sonrası aşkıma versin diye. :)
SelaaamCanim merhabaa :) senin askerin Nerede ? Uzun Dönem mi ?
asker kurabiyeleri cok güzel oluyorMerhaba kızlar, bende bugün cep sobası sipariş ettim. Asker Kurabiyesi ve Cupcake siparişi vereceğim yarın. Yeni çekilmiş bir fotoğrafımı bastırıp, bir de mektup yazıp; bir kutuda babasına aldıklarımı vs teslim edeceğim. Yemin töreni sonrası aşkıma versin diye. :)
Ooo tesadüfe bakSelaaamUrfa'da kısa dönem tatlım prenses'in erkek arkadaşı da aynı ilçeye gidicek aynı yere çıkarlarsa KK tarihinde bi ilk olabülüü Seninki nerdee?
canm benm cok güzel.. bende yapacağım ama kendim yapacağım.. daha önceCanlarim sizce nasıl :) bunun aynısını yaptırayim diyorum
Bilecikk çok güzel bir yere çıkmış ama öyle deme gidip gelmesi kolay olur :) izin kullanmayı düşünüyodur zaten dimi?Ooo tesadüfe bakbenimki Bilecik merkez canimm uzun dönem yani yolumuz çok uzun
Amanın ne tatlılar! ben böyle bişi yaptırsam kargoya götürürken bitiririmCanlarim sizce nasıl :) bunun aynısını yaptırayim diyorum
canm benm cok güzel.. bende yapacağım ama kendim yapacağım.. daha önce
aşk kurabiyeleri yapmıştım
değişik birşey olsun istedim
ama sizce başka neler yapılabilir :)
Bilecikk çok güzel bir yere çıkmış ama öyle deme gidip gelmesi kolay olur :) izin kullanmayı düşünüyodur zaten dimi?
ne zaman göndereceksin tatlımBen bu sefer bunu mektubu yollucam bide kek yapayım diyorum bide çikolata falan .. başka da bilemedim ki
Suan acemi birliği ya canım o yüzden Hayır .. yani haftaya bi tek evciye gelicek inşallah törende sonra :)
EheheAmanın ne tatlılar! ben böyle bişi yaptırsam kargoya götürürken bitiririm
Bizim acemilik elli beş gün canım benim .. 28 inde bizim de törende sonra iki gün Evci iznine gelicek sonra tekrar gidicek ocak başında dağıtım iznine gelicek :) iki ayda bir görmüş olucammm :) bende diyorum ki şimdi gelicek ya iki gün geri gidince 10 gün sonra falan yollarım :) çok heyecan yaptım ustayi bekleyemicem :)ne zaman göndereceksin tatlım
askerin dağıtım iznine gelecek mi
benimki 28 inde geliyor cok mutluyum :) :)
ama bida 4ay felan göremem sanırsam
sizin acemi birlik uzunmuş canm yaBizim acemilik elli beş gün canım benim .. 28 inde bizim de törende sonra iki gün Evci iznine gelicek sonra tekrar gidicek ocak başında dağıtım iznine gelicek :) iki ayda bir görmüş olucammm :) bende diyorum ki şimdi gelicek ya iki gün geri gidince 10 gün sonra falan yollarım :) çok heyecan yaptım ustayi bekleyemicem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?