357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Merhaba kızlar, bende bugün cep sobası sipariş ettim. Asker Kurabiyesi ve Cupcake siparişi vereceğim yarın. Yeni çekilmiş bir fotoğrafımı bastırıp, bir de mektup yazıp; bir kutuda babasına aldıklarımı vs teslim edeceğim. Yemin töreni sonrası aşkıma versin diye. :)

frances canım senin yorumların cevapların benim içimi çokkk rahatlatıyor ianan canım sağol..bakalım gidince nerye çıkacak yeri ...
Kıyamam sana yaaa üzülme sakın tek dert ettiğin şey özlemin olucak Aynı yer çıkmasa bile biz bu topicte birleştircez güçleri

Ya cupcakee harika onu bi pastaneye falan mı siparis Veriyosun canım benim

Ya cupcakee harika onu bi pastaneye falan mı siparis Veriyosun canım benim

Arkadaşımın arkadaşı cupcake ve kurabiye yapıyor isteğe göre. Ben onun aracılığıyla sipariş edeceğim. Sanırım instagram'da sayfası varmış. Ama bir çok yer yapıyor. Internet üzerinden araştırabilirsin.

Canımcım asker kurabiyeside ne oluo , bilemedim :))

asker kurabiyeleri cok güzel oluyor
bende yapabilyrm kurabiyelerden
ama asker kurabiyesi hiç denemedim cok güzel bir fikir olmuş canm benm :)

Canlarim sizce nasıl :) bunun aynısını yaptırayim diyorum

Eklentiler

• Screenshot_2014-11-17-20-15-44-1.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 47
canm benm cok güzel.. bende yapacağım ama kendim yapacağım.. daha önce
aşk kurabiyeleri yapmıştım
değişik birşey olsun istedim
ama sizce başka neler yapılabilir :)

Ben bu sefer bunu mektubu yollucam bide kek yapayım diyorum bide çikolata falan .. başka da bilemedim ki

Bilecikk çok güzel bir yere çıkmış ama öyle deme gidip gelmesi kolay olur :) izin kullanmayı düşünüyodur zaten dimi?

Suan acemi birliği ya canım o yüzden Hayır .. yani haftaya bi tek evciye gelicek inşallah törende sonra :)

Ben bu sefer bunu mektubu yollucam bide kek yapayım diyorum bide çikolata falan .. başka da bilemedim ki

Suan acemi birliği ya canım o yüzden Hayır .. yani haftaya bi tek evciye gelicek inşallah törende sonra :)
ne zaman göndereceksin tatlım
askerin dağıtım iznine gelecek mi
benimki 28 inde geliyor cok mutluyum :) :)
ama bida 4ay felan göremem sanırsam

ne zaman göndereceksin tatlım
askerin dağıtım iznine gelecek mi
benimki 28 inde geliyor cok mutluyum :) :)
ama bida 4ay felan göremem sanırsam
Bizim acemilik elli beş gün canım benim .. 28 inde bizim de törende sonra iki gün Evci iznine gelicek sonra tekrar gidicek ocak başında dağıtım iznine gelicek :) iki ayda bir görmüş olucammm :) bende diyorum ki şimdi gelicek ya iki gün geri gidince 10 gün sonra falan yollarım :) çok heyecan yaptım ustayi bekleyemicem :)

sizin acemi birlik uzunmuş canm ya
benm askerim şoför secildiği için sanırım böyle kısa sürecek
bu arada dağıtım izni şafaktan düşülüyor demi
oyy kıyamamm öyle yap o zamann bu hediye verirken heyecan duygusu bambaşka ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…