357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Ben düsülüyor biliyorum canım benim .. Çünkü otuz gün izinleri var sanırım ve izinlerde askerliğe dahil .. o yüzden zaten izin kullanmayan erken geliyor :)

Ben düsülüyor biliyorum canım benim .. Çünkü otuz gün izinleri var sanırım ve izinlerde askerliğe dahil .. o yüzden zaten izin kullanmayan erken geliyor :)
senin alıntı yaptıgın bildirim bana glmedi ya
demi canm bende öyle biliyorm
bugun askerimle konuştum.. şafagın 354 demi dedim
yok 351 dedi ben onuda yalnış hesaplamışm
senin askerin günde kaç kez arayabilyr peki seni sende uzn dönemsin sanrm

var var.. biz size döneceğiz diyorlar bende hee he diyorum

Evet bebeğim bizde uzun dönem artık sabredicez .. benim askercigim genelde iki kez arıyor öğlen ve akşam ..
ama bazen sadece bir kez fırsat bulamıyorum diyor .. mesela bugün sadece az önce aradı çünkü gündüz nöbet tutmuş .. bir kez de olsa yetiyor yeterki iyi olsun :) senin ki nasıl arıyor nerde yapıyor canimm

benm ki hep bir kez arıyor canm zaman zaman hiç aramadıgı gün de oluyor
en uzun 8 dakika konuşabildik..
neden iki kez arayamysn diyorm
çünkü yeri geliyor öglen yeri geliyor ikindin yeri geliyor akşam arayabiliyor
aslında bir öglen bir akşam aryaabilir die düşünüyorum ama işte ne biliyim..
sadece 1 kez arıyor..
kütahya er hava er eğitim tugaylıgında yapıyor canm 2 3 gün sonrada usta birliği belli olacakmış sanırım

O zaman yeni bi fotoğrafını da yolla :) olmaz mı :) Hayır illa bulacam

fotograf olur canim benim aklimdaydi oda:) yer kaplicak seyler yollamak istemiyorum pek cocuga gereksiz agirlik olmasn ztn 1 dolabi 2 kisi paylasiyolar. fotograf ve mektup iyidir ya mektuba siirde yazarim dogum gunu icin mis iste:)))

Canim benim çok sıra vardır o da yorgunluktan arayamaz usenir olabilir sakin üzme ne onu ne kendini :) emin ol En Uygun zamanda ariyodur çünkü biz onları yerleri yaptıkları belliyken merak ediyoruz bide onları düşün biz disaridayz ve elbet içleri rahat değil :)

haklısın canm da işte insan yinede takıyor.. tamam tamamm kem küm etmicem

fotograf olur canim benim aklimdaydi oda:) yer kaplicak seyler yollamak istemiyorum pek cocuga gereksiz agirlik olmasn ztn 1 dolabi 2 kisi paylasiyolar. fotograf ve mektup iyidir ya mektuba siirde yazarim dogum gunu icin mis iste:)))
Aynen öyle canım hediye yolluyor olman bile yeter çok mutlu olucak eminim :)

Bu da benim sevgilime gecen sene ki surpriz dogum gununde yaptigim surpriz pasta kizlar :) sizin kurabiyeler gibi seker hamurundan yapmistim bunu ben kendim kimse inanmamisti benim yaptigima

Eklentiler

• IMG_610427128693234.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 32
Bu da benim sevgilime gecen sene ki surpriz dogum gununde yaptigim surpriz pasta kizlar :) sizin kurabiyeler gibi seker hamurundan yapmistim bunu ben kendim kimse inanmamisti benim yaptigima

Ay bu çok guzelll

ay inşallah bebeğimm yaa o rahat olsun da başka brşey istemem ben siz ne kadardır birlikteydiniz askerinle

1 yıl oldu daha canım ama sanki yıllar dır benimle çok seviyorum keratayi sizin ne ka da r oldu canimcimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…