357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Bu da benim sevgilime gecen sene ki surpriz dogum gununde yaptigim surpriz pasta kizlar :) sizin kurabiyeler gibi seker hamurundan yapmistim bunu ben kendim kimse inanmamisti benim yaptigima
Yaa cidden cok guzel duruyo ev yapimi gibi degill hiccc tebriklerr canim valla
Tarifini de paylassaaaan cok sevinirzz :) :)

bizimde 1 ay sonra 3 yıl olacak canm benm baya oldu anlayacagn
aşkın yerini sevgi alıyor değil mi zamanla.. durgunluk huzur güven sadakat alıyor..

lafiniza atlar gibi olacak ama benim de bugun tam 2.5 yil bitti ve o yillarin verdigi guven sadakat saygi paha bicilemez bisey ya iyi ki sevmisim seni dedirttiriyor

lafiniza atlar gibi olacak ama benim de bugun tam 2.5 yil bitti ve o yillarin verdigi guven sadakat saygi paha bicilemez bisey ya iyi ki sevmisim seni dedirttiriyor
aynen öyle tatlım.. öyle oluyor
ama aslında ben hep aşk tutku heyecan isteyen biryim
aşkın bitmesi benm acmdan kötü olsada..
kazandıklarım daha güzel :)

Yaa cidden cok guzel duruyo ev yapimi gibi degill hiccc tebriklerr canim valla
Tarifini de paylassaaaan cok sevinirzz :) :)

canim icini normal yas pasta gibi yaptim yani pasta tabani,kakaolu kreme,muz cikolata damlalari vs oyle normal bi pasta yaptım. bu seker hamurlarida hazir satiliyor zaten aliyosun hamur acar gibi merdaneyle aciyosun. kafana gore sekiller verp pastanin ustunu susluyorsun yani tariflik bisey yok aslinda sadece el emegi var cnm bide baya arastirma yapmistim :) ama malesef benimki seker hamurunun tadini begenmedi pastanin iciini yedi sadece

aynen öyle tatlım.. öyle oluyor
ama aslında ben hep aşk tutku heyecan isteyen biryim
aşkın bitmesi benm acmdan kötü olsada..
kazandıklarım daha güzel :)

hmm.. ben aşkımin bittigine inanmiyorum. cunku evlenmemiz biraz problemli olacak onun ailesi beni benim ailem onu istemeyecek gibi hissediyoruz bu yüzden sanirim birbirmize karsi hala bi tutku var. insallah hic bitmez ben aşığım kizzz

bu yüzden öyle geliyordur canm hiç sorun olmaynca onu iyice tanycnca aşk meşk kalmıyor
ama mesela şimdi o bana bi soguk davransın bir sorun cıksın
bak nasıl tutuşuyorum aşkıla
inşallah hç bitmesinn tabi hep mutlu olun böyle :)
sana olan saygısı davrnaışları ne durumda peki. hiç saygısızlık yapar mı yada istemeden küfür felan ettiği oluyor mu

Aslında aşk bitmez ya biraz alevi kuculur :)

ben aşkın bittiğine inananlardanım hep kalmıyor.. ama sevgi kalıcı oluyor
birde benm kafamdaki aşk kavramı ile senin kafandaki aşk kavramına baglı canm benm

birazda göreceli aslında
Tabii o da öyle :) kimi ne göre kavusamayinca aşk olur kimine göre tutku aşk olur kimine göre onu görmek bile aşktır

ben nidaa 22 yasındayımm uzun dönem bekliyorum Allahın izniyle 3 buccuk ayımız kaldı askerim keşanda görev alıyor istanbulda otturuyorum vee anaokulu örtmeniyimm seen anlatt canım?
maşallah canm.. bende 21 yaşındayım adalet okuyorum bu sene mezun olacagım..
bende uzun dönem askerimi bekliyorum 8 kasmda kütahya hava er eğitim tugaylıgına teslim oldu 28 inde gelecek usta birliğine gidecek tekrar bakalımbize neresı cıkacak öyle işte tatlım
aramızda herhangi söz nişan vs yok
konyalyız bizde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…