357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Aa hadi ya oyle hazir satildigini bilmiyodum pastanelerde buluruz herhalde seninki disini sevmemis icini yemis neyse benimki kek falan da sevmez icini de yemez o kesin ben yaptgimla kalirim

Ben bu sefer bunu mektubu yollucam bide kek yapayım diyorum bide çikolata falan .. başka da bilemedim ki

Suan acemi birliği ya canım o yüzden Hayır .. yani haftaya bi tek evciye gelicek inşallah törende sonra :)
Eneem evciden sonra hiç kullanmıycak mı sen gidip görmeye çalışıcaksın o zaman mecburen.. Sabırlar versin bizim kısa dönem olmasına rağmen 12 günü de kullanmak istiyo bakalım gelme diyorum da dayanamıyorum diyo

ben aşkın bittiğine inananlardanım hep kalmıyor.. ama sevgi kalıcı oluyor
birde benm kafamdaki aşk kavramı ile senin kafandaki aşk kavramına baglı canm benm

birazda göreceli aslında
bana sorarsınız sevgi aşKtan daha önemli benim için.. Aşk nedir , o berbaer oldugumuz ilk zamanlar ki heyecandır bana göre.. Aşk zamanla yerini sevgiye ve bağlılığa bırakıyor :) Şimdi mesela biz gökhanla 4 yıldır beraberiz . Artık hayat arkadasım oldu o oldugunda kız arkadasa cok fazla ıhtıyac bile duymuyorum. Yeri gelir beraber dedkodu yaparız iki yakın arkdas gibii nebiliyim siyaset yaparız . Bunlar cok önemli şeyler ve en önemlisi sadakat,güven. Tartısırız ama nedense hiç küsmeyiz birbirimize aartık birbirimizi tanıdıgımzdan mı ne bilmem.. Eskiden mesela ben cok trip atardım bana geç cevap verme mesajıma diye ama bakıyorum cok cocukcaaymışş o yaptıklarım

zaman su gibi gelip geçsin inşallah.. Umarım usta birliği hayırlı bi yere düşer. Memnun oldum canım :)

aynen tatlım benm bende senin gibi düşünüyorum.. cok ta haklısınz.. ama işte dediğim gibi aslında
ben biraz heyecanı tutkuyu seven biriyim ilk zamnlar alışamadım aşkın geçmesine ama kzandıklarımı düşünnce aşk ne ki dedim kendi kendime artık hayırlısı olsun :)
ama biraz sorunlarıız var güven bakmndan onun sinirli bir yapı olması bakımından inşallahta aşarız bunları

Yok canım gitmicem ocak başında gelicek çünkü dağıtıma bir ay daha sabredicem işte :)

Benimki de çok sinirli çok yani .. ve genelde haksizdir .. ama ben susarim hep susarim bu tepkisiz halime dayanamaz anlar gelir Özür de diler :) bence asarsiniz yeter ki sevgi sabır olsunnn :)

Benimki de çok sinirli çok yani .. ve genelde haksizdir .. ama ben susarim hep susarim bu tepkisiz halime dayanamaz anlar gelir Özür de diler :) bence asarsiniz yeter ki sevgi sabır olsunnn :)
bilmiyorum canm inşallah aşarz benmki cok sinirli
bendede hata var evet kabul ediyorum.. cok sinirlendiriyorum son noktaya getiriyorum
onunda ağzı bozuluyor agzı bozuk yani sonradan oda pişman oluyor ama nafile işte ne biliym evlenn ce daha kötümü olur ki

Valla gökhan gitmeden önce diyordum ki ben bu cocugu nasıl idare edicem. Kıskançtı biraz çünkü :) Ama beni çok şaşırttı. o da gördü onu nasıl beklediğimi veya yapmasnı istemedigim seyleri yapmadıgım iiçin suanda eski gökhandan eser yok :)

asla yapmaz hic bi kere degil kufur aptal dedigini bile duymadim. cook nadir 2 kere fln lan demistir okdr yani. saygi konusunda sorun yok cok sukur

inşallah oda değişir canm askerlik olgunlaştırır
dediğim gibi asıl suçlu benm ama onunda hataları cok oldu bu kıskançlık sinirlilik konusunda
ve güven proplemleride oldu aramızda bunlar beni korkutuyor
ve o na dedim ki tek bir güven proplemi daha yaşatırsan bana yüzüne bkmam dedim

Öyle kötü düşünme Kıyamam hiç evlenmek nasip olursa inşallah daha güzel olur .. ama küfür e ben karşıyım çok hemde .. bi kez benim ki o sinirle ağzından kaçırdı ve tavrımi koydum sakin bi daha yapma bunu dedim çok ciddiyim emin ol yoksa bunu cozenekadar konuşmayalım dedim .. Çünkü kalbini kirardim onun çok kizmistim .. tabi her ilişki farklı .. ama uygun bir an olur dersin hayatım biraz kontrol lu olur musun bak seni kizdirdigim için üzülüyorum gibi :) yumuşak yumuşak :) ama belki askerlik yarar enistemize :) çünkü orda sabri çok çok fazla ogreniyolar :)

Nolduki canım neden güvensizlik probleminiz var elbet bişeyler yasamıssınızdır.. tabi özel değilse?

canm cok kez dedim.. ama sinirlendiğinde gözü kimseyi görmüyor cok uyardm
diyor ki beni son noktaya getiriyorsnuz sonra suçlu beni oluyorum
haklı ama yinede bu cok kötü birşey bu huyunu düzeltmesse zaten ne olur bilemiyorum

Canlar genelde askere gittiklerinde cok değişiyorlar bi çok tanıdıgımın iyi yönde değişmesi.. İnşallah sizinde öyle olur canım SeSiLya_
inşallah canm zaten eğer ki değişmez ise bizim sonumuz olmaz bende askerdeken tavırlarına bakacam iyice
tabi bu arada bende düzelecem üstüme düşeni yapacağım sinirlendirmemek için ağzını bozmaması için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…