- 26 Ekim 2014
- 380
- 78
- 38
Aa hadi ya oyle hazir satildigini bilmiyodum pastanelerde buluruz herhalde seninki disini sevmemis icini yemis neyse benimki kek falan da sevmez icini de yemez o kesin ben yaptgimla kalirimcanim icini normal yas pasta gibi yaptim yani pasta tabani,kakaolu kreme,muz cikolata damlalari vs oyle normal bi pasta yaptım. bu seker hamurlarida hazir satiliyor zaten aliyosun hamur acar gibi merdaneyle aciyosun. kafana gore sekiller verp pastanin ustunu susluyorsun yani tariflik bisey yok aslinda sadece el emegi var cnm bide baya arastirma yapmistim :) ama malesef benimki seker hamurunun tadini begenmedi pastanin iciini yedi sadece
Eneem evciden sonra hiç kullanmıycak mıBen bu sefer bunu mektubu yollucam bide kek yapayım diyorum bide çikolata falan .. başka da bilemedim ki
Suan acemi birliği ya canım o yüzden Hayır .. yani haftaya bi tek evciye gelicek inşallah törende sonra :)
bana sorarsınız sevgi aşKtan daha önemli benim için.. Aşk nedir , o berbaer oldugumuz ilk zamanlar ki heyecandır bana göre.. Aşk zamanla yerini sevgiye ve bağlılığa bırakıyor :) Şimdi mesela biz gökhanla 4 yıldır beraberiz . Artık hayat arkadasım oldu o oldugunda kız arkadasa cok fazla ıhtıyac bile duymuyorum. Yeri gelir beraber dedkodu yaparız iki yakın arkdas gibii nebiliyim siyaset yaparız . Bunlar cok önemli şeyler ve en önemlisi sadakat,güven. Tartısırız ama nedense hiç küsmeyiz birbirimize aartık birbirimizi tanıdıgımzdan mı ne bilmem.. Eskiden mesela ben cok trip atardım bana geç cevap verme mesajıma diye ama bakıyorum cok cocukcaaymışş o yaptıklarımben aşkın bittiğine inananlardanım hep kalmıyor.. ama sevgi kalıcı oluyor
birde benm kafamdaki aşk kavramı ile senin kafandaki aşk kavramına baglı canm benm
birazda göreceli aslında
zaman su gibi gelip geçsin inşallah.. Umarım usta birliği hayırlı bi yere düşer. Memnun oldum canım :)maşallah canm.. bende 21 yaşındayım adalet okuyorum bu sene mezun olacagım..
bende uzun dönem askerimi bekliyorum 8 kasmda kütahya hava er eğitim tugaylıgına teslim oldu 28 inde gelecek usta birliğine gidecek tekrar bakalımbize neresı cıkacak öyle işte tatlım
aramızda herhangi söz nişan vs yok
konyalyız bizde :)
aynen tatlım benm bende senin gibi düşünüyorum.. cok ta haklısınz.. ama işte dediğim gibi aslındabana sorarsınız sevgi aşKtan daha önemli benim için.. Aşk nedir , o berbaer oldugumuz ilk zamanlar ki heyecandır bana göre.. Aşk zamanla yerini sevgiye ve bağlılığa bırakıyor :) Şimdi mesela biz gökhanla 4 yıldır beraberiz . Artık hayat arkadasım oldu o oldugunda kız arkadasa cok fazla ıhtıyac bile duymuyorum. Yeri gelir beraber dedkodu yaparız iki yakın arkdas gibii nebiliyim siyaset yaparız . Bunlar cok önemli şeyler ve en önemlisi sadakat,güven. Tartısırız ama nedense hiç küsmeyiz birbirimize aartık birbirimizi tanıdıgımzdan mı ne bilmem.. Eskiden mesela ben cok trip atardım bana geç cevap verme mesajıma diye ama bakıyorum cok cocukcaaymışş o yaptıklarım
Yok canım gitmicem ocak başında gelicek çünkü dağıtıma bir ay daha sabredicem işte :)Eneem evciden sonra hiç kullanmıycak mısen gidip görmeye çalışıcaksın o zaman mecburen.. Sabırlar versin bizim kısa dönem olmasına rağmen 12 günü de kullanmak istiyo bakalım gelme diyorum da dayanamıyorum diyo
bende çook memnun oldumzaman su gibi gelip geçsin inşallah.. Umarım usta birliği hayırlı bi yere düşer. Memnun oldum canım :)
Benimki de çok sinirli çok yani .. ve genelde haksizdir .. ama ben susarim hep susarim bu tepkisiz halime dayanamaz anlar gelir Özür de diler :) bence asarsiniz yeter ki sevgi sabır olsunnn :)aynen tatlım benm bende senin gibi düşünüyorum.. cok ta haklısınz.. ama işte dediğim gibi aslında
ben biraz heyecanı tutkuyu seven biriyim ilk zamnlar alışamadım aşkın geçmesine ama kzandıklarımı düşünnce aşk ne ki dedim kendi kendime artık hayırlısı olsun :)
ama biraz sorunlarıız var güven bakmndan onun sinirli bir yapı olması bakımından inşallahta aşarız bunları
bilmiyorum canm inşallah aşarz benmki cok sinirliBenimki de çok sinirli çok yani .. ve genelde haksizdir .. ama ben susarim hep susarim bu tepkisiz halime dayanamaz anlar gelir Özür de diler :) bence asarsiniz yeter ki sevgi sabır olsunnn :)
Valla gökhan gitmeden önce diyordum ki ben bu cocugu nasıl idare edicem. Kıskançtı biraz çünkü :) Ama beni çok şaşırttı. o da gördü onu nasıl beklediğimi veya yapmasnı istemedigim seyleri yapmadıgım iiçin suanda eski gökhandan eser yok :)aynen tatlım benm bende senin gibi düşünüyorum.. cok ta haklısınz.. ama işte dediğim gibi aslında
ben biraz heyecanı tutkuyu seven biriyim ilk zamnlar alışamadım aşkın geçmesine ama kzandıklarımı düşünnce aşk ne ki dedim kendi kendime artık hayırlısı olsun :)
ama biraz sorunlarıız var güven bakmndan onun sinirli bir yapı olması bakımından inşallahta aşarız bunları
bu yüzden öyle geliyordur canm hiç sorun olmaynca onu iyice tanycnca aşk meşk kalmıyor
ama mesela şimdi o bana bi soguk davransın bir sorun cıksın
bak nasıl tutuşuyorum aşkıla
inşallah hç bitmesinn tabi hep mutlu olun böyle :)
sana olan saygısı davrnaışları ne durumda peki. hiç saygısızlık yapar mı yada istemeden küfür felan ettiği oluyor mu
inşallah oda değişir canm askerlik olgunlaştırırValla gökhan gitmeden önce diyordum ki ben bu cocugu nasıl idare edicem. Kıskançtı biraz çünkü :) Ama beni çok şaşırttı. o da gördü onu nasıl beklediğimi veya yapmasnı istemedigim seyleri yapmadıgım iiçin suanda eski gökhandan eser yok :)
Öyle kötü düşünme Kıyamam hiç evlenmek nasip olursa inşallah daha güzel olur .. ama küfür e ben karşıyım çok hemde .. bi kez benim ki o sinirle ağzından kaçırdı ve tavrımi koydum sakin bi daha yapma bunu dedim çok ciddiyim emin ol yoksa bunu cozenekadar konuşmayalım dedim .. Çünkü kalbini kirardim onun çok kizmistim .. tabi her ilişki farklı .. ama uygun bir an olur dersin hayatım biraz kontrol lu olur musun bak seni kizdirdigim için üzülüyorum gibi :) yumuşak yumuşak :) ama belki askerlik yarar enistemize :) çünkü orda sabri çok çok fazla ogreniyolar :)bilmiyorum canm inşallah aşarz benmki cok sinirli
bendede hata var evet kabul ediyorum.. cok sinirlendiriyorum son noktaya getiriyorum
onunda ağzı bozuluyor agzı bozuk yani sonradan oda pişman oluyor ama nafile işte ne biliymevlenn ce daha kötümü olur ki
Nolduki canım neden güvensizlik probleminiz var elbet bişeyler yasamıssınızdır.. tabi özel değilse?inşallah oda değişir canm askerlik olgunlaştırır
dediğim gibi asıl suçlu benm ama onunda hataları cok oldu bu kıskançlık sinirlilik konusunda
ve güven proplemleride oldu aramızda bunlar beni korkutuyor
ve o na dedim ki tek bir güven proplemi daha yaşatırsan bana yüzüne bkmam dedim
Aa hadi ya oyle hazir satildigini bilmiyodum pastanelerde buluruz herhalde seninki disini sevmemis icini yemis neyse benimki kek falan da sevmez icini de yemez o kesin ben yaptgimla kalirim
canm cok kez dedim.. ama sinirlendiğinde gözü kimseyi görmüyor cok uyardmÖyle kötü düşünme Kıyamam hiç evlenmek nasip olursa inşallah daha güzel olur .. ama küfür e ben karşıyım çok hemde .. bi kez benim ki o sinirle ağzından kaçırdı ve tavrımi koydum sakin bi daha yapma bunu dedim çok ciddiyim emin ol yoksa bunu cozenekadar konuşmayalım dedim .. Çünkü kalbini kirardim onun çok kizmistim .. tabi her ilişki farklı .. ama uygun bir an olur dersin hayatım biraz kontrol lu olur musun bak seni kizdirdigim için üzülüyorum gibi :) yumuşak yumuşak :) ama belki askerlik yarar enistemize :) çünkü orda sabri çok çok fazla ogreniyolar :)
canm benm bir açtiğim konum var istersen ordan bakabiirsin konuma sonradan ispat etti felan ama benm güvenm yerle bir oldu..Nolduki canım neden güvensizlik probleminiz var elbet bişeyler yasamıssınızdır.. tabi özel değilse?
inşallah canm zaten eğer ki değişmez ise bizim sonumuz olmaz bende askerdeken tavırlarına bakacam iyiceCanlar genelde askere gittiklerinde cok değişiyorlar bi çok tanıdıgımın iyi yönde değişmesi.. İnşallah sizinde öyle olur canımSeSiLya_
bulamadım canım konunu link at istersen?canm benm bir açtiğim konum var istersen ordan bakabiirsin konuma sonradan ispat etti felan ama benm güvenm yerle bir oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?