- 11 Kasım 2014
- 813
- 336
- 48
Deme öyle canım benim asker den gelsin hele Bi .. senin kıymetini anlayacajtir bencecanm cok kez dedim.. ama sinirlendiğinde gözü kimseyi görmüyor cok uyardm
diyor ki beni son noktaya getiriyorsnuz sonra suçlu beni oluyorum
haklı ama yinede bu cok kötü birşey bu huyunu düzeltmesse zaten ne olur bilemiyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iymis-ben-kime-inaniyim-neye-inaniyim.762298/bulamadım canım konunu link at istersen?
inşallah canm bakalım bende gidişata göre bir yol cizeceğim artıkDeme öyle canım benim asker den gelsin hele Bi .. senin kıymetini anlayacajtir bence
bu konuyu okudum ben yahttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...iymis-ben-kime-inaniyim-neye-inaniyim.762298/
bu olay başımıza gelmişti orda biraz o can havli ile yalnış anlatmıştm karışık ama hala içimde bu olayne kadarda ispat olsa
alamadım canm. o kızın bizim için ne planlar yaptıgını bir başkasına anlattgına şahit oldum.. ses kayıtları ilebu konuyu okudum ben yailk okudugumda erkek arkadasın bana pek guven vermemişti açıkçası. Sen naptın canım nasıl ispatladı sevgilin? konusma dokumanlarını alsaydın keske..
İŞin zor canım ya allah sabır versin dogru yolu göstersinalamadım canm. o kızın bizim için ne planlar yaptıgını bir başkasına anlattgına şahit oldum.. ses kayıtları ile
işte onları şöyle ayıracağım böyle ayıracağım.. bunları yapacağım.. kulaklarımla dinledm yazılanları okudum..
Kız psikoıpat hastanın teki birde.. ama her ne olursa olsun erkek arkadaşmdada büyük suç hata vardı
anlcan bende güven denilen hiç birşey kalmadı
bekliyorum zamana bıraktm ..
Ya bn çok üzüldüm .. seni anlıyorum böyle bir olay ne olursa olsun ilişkiyi zedeliyor ..alamadım canm. o kızın bizim için ne planlar yaptıgını bir başkasına anlattgına şahit oldum.. ses kayıtları ile
işte onları şöyle ayıracağım böyle ayıracağım.. bunları yapacağım.. kulaklarımla dinledm yazılanları okudum..
Kız psikoıpat hastanın teki birde.. ama her ne olursa olsun erkek arkadaşmdada büyük suç hata vardı
anlcan bende güven denilen hiç birşey kalmadı
bekliyorum zamana bıraktm ..
dun aksam bir derdim var basliginda vardi boyle bi konu nisanlisina geliyordu boyle msj. ordada cocuga inanmadik ama cocuk dokumanlari gostermis sanirim ve kizi terk etti inanmadigi icinhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...iymis-ben-kime-inaniyim-neye-inaniyim.762298/
bu olay başımıza gelmişti orda biraz o can havli ile yalnış anlatmıştm karışık ama hala içimde bu olayne kadarda ispat olsa
evet canm halen aklımde şüpeler oturmayan şeyler varYa bn çok üzüldüm .. seni anlıyorum böyle bir olay ne olursa olsun ilişkiyi zedeliyor ..
evet bende okudum da kızı terk etmemiş kuzum :)dun aksam bir derdim var basliginda vardi boyle bi konu nisanlisina geliyordu boyle msj. ordada cocuga inanmadik ama cocuk dokumanlari gostermis sanirim ve kizi terk etti inanmadigi icin
hadi ya gerçek mi canm.. cok kötü olmuşdun aksam bir derdim var basliginda vardi boyle bi konu nisanlisina geliyordu boyle msj. ordada cocuga inanmadik ama cocuk dokumanlari gostermis sanirim ve kizi terk etti inanmadigi icin
Canım ama söyliym askerde oldugu sırada ;yapan adam her türlü yapar askerde nerden bulcak kız demeyin. Eger böyle bişey yaparsa duyarsan vs. Sana söyliyiim daha cok yıkılırsın. Benim eski sevgilim vardı 15 ay bekledim senin gibi güvenmeye güvenmeye.. Geldi yaptıgını yaptı aldattı. Ben o yıkımı kolay kolay atalatamdım 15 ay boyunca adam akıllı gozume uyku girmiyordu hep daglarda diye..evet canm halen aklımde şüpeler oturmayan şeyler var
ama askere gidecek diye ses etmedim
3 yılın hatırına sustum.. ama ona hiç güvenmyrm cok yıprandm.. ya yine konuşursa ya yapmaya kalkarsa ya ilerde
aldatmaya meğilli olursa
bu düşünceler kafamda dönüp duruyor.
Dua ediyorum Allahım bana yol göster diye.
İçme attm ama gelde birde bana sor.. bakalım gidişata göre bende yol cizecem artk canm
zaten tek bir hatasnda asla.. dinlemeyeceğim bile onu o da öyle dedi.
evet bende okudum da kızı terk etmemiş kuzum :)
biliyorum tatlım .. öyle bir zihniyettiki insan her türlü yapar askerde şu bu fark etmez.. bilmezmym ..Canım ama söyliym askerde oldugu sırada ;yapan adam her türlü yapar askerde nerden bulcak kız demeyin. Eger böyle bişey yaparsa duyarsan vs. Sana söyliyiim daha cok yıkılırsın. Benim eski sevgilim vardı 15 ay bekledim senin gibi güvenmeye güvenmeye.. Geldi yaptıgını yaptı aldattı. Ben o yıkımı kolay kolay atalatamdım 15 ay boyunca adam akıllı gozume uyku girmiyordu hep daglarda diye..
Yaa olumsuz düşünceleri kenara atıyoruz .. sakin o güzel canını bunları hatırlayıp üzme çünkü sen bence onun bulabilecegi en iyi essin :) seviyosun affediyosun bekliyosun .. o da bun u n farkında eminim .. ve askerden gelince karşında daha olgun bir adam goruceksin allahın izniyle :) geçmişi bırak zor ama bırak .. nazariniz olsun :) ve sakın ya yine olursa deme çünkü benim hayat felsefem de budur 'kendini olmamış bir şey için uzme' :) .. keşke olmasaymis ama olmuş napalım seviyorsun ve o hala seninle .. şimdi sadece bu hasret dolu günlere odaklan o destek ol :) inşallah her şey çok güzel olacak :)evet canm halen aklımde şüpeler oturmayan şeyler var
ama askere gidecek diye ses etmedim
3 yılın hatırına sustum.. ama ona hiç güvenmyrm cok yıprandm.. ya yine konuşursa ya yapmaya kalkarsa ya ilerde
aldatmaya meğilli olursa
bu düşünceler kafamda dönüp duruyor.
Dua ediyorum Allahım bana yol göster diye.
İçme attm ama gelde birde bana sor.. bakalım gidişata göre bende yol cizecem artk canm
zaten tek bir hatasnda asla.. dinlemeyeceğim bile onu o da öyle dedi.
en son bana inanmadin benim icin bittin fln demis çocuk diye okumustum kiz napicam ben simdi falan diyodu sonra uzaklastim ordan canim kizi gazlayinca tabi dokuman al al al diye sucluluk duygusu oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?