357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Deme öyle canım benim asker den gelsin hele Bi .. senin kıymetini anlayacajtir bence

bu konuyu okudum ben ya ilk okudugumda erkek arkadasın bana pek guven vermemişti açıkçası. Sen naptın canım nasıl ispatladı sevgilin? konusma dokumanlarını alsaydın keske..
alamadım canm. o kızın bizim için ne planlar yaptıgını bir başkasına anlattgına şahit oldum.. ses kayıtları ile
işte onları şöyle ayıracağım böyle ayıracağım.. bunları yapacağım.. kulaklarımla dinledm yazılanları okudum..
Kız psikoıpat hastanın teki birde.. ama her ne olursa olsun erkek arkadaşmdada büyük suç hata vardı
anlcan bende güven denilen hiç birşey kalmadı
bekliyorum zamana bıraktm ..

İŞin zor canım ya allah sabır versin dogru yolu göstersin

Ya bn çok üzüldüm .. seni anlıyorum böyle bir olay ne olursa olsun ilişkiyi zedeliyor ..

Ya bn çok üzüldüm .. seni anlıyorum böyle bir olay ne olursa olsun ilişkiyi zedeliyor ..
evet canm halen aklımde şüpeler oturmayan şeyler var
ama askere gidecek diye ses etmedim
3 yılın hatırına sustum.. ama ona hiç güvenmyrm cok yıprandm.. ya yine konuşursa ya yapmaya kalkarsa ya ilerde
aldatmaya meğilli olursa
bu düşünceler kafamda dönüp duruyor.
Dua ediyorum Allahım bana yol göster diye.
İçme attm ama gelde birde bana sor.. bakalım gidişata göre bende yol cizecem artk canm
zaten tek bir hatasnda asla.. dinlemeyeceğim bile onu o da öyle dedi.

dun aksam bir derdim var basliginda vardi boyle bi konu nisanlisina geliyordu boyle msj. ordada cocuga inanmadik ama cocuk dokumanlari gostermis sanirim ve kizi terk etti inanmadigi icin
hadi ya gerçek mi canm.. cok kötü olmuş
Cok köti birşey geçrekten yaşamayan bilemiyor
ben içimde şiphe ve öfkele kaldım.. içime attm.. ama hep içimi yiyor bu düşünceler tekrar güvenebilecekmiym hiç bilmyrm
bu askerlik belki onuda benide kendine getirir diye bekliyorum bakalım

Çok sagolun kızlar düşünceleriniz için.. sizinde kafanızı ağrıttım kusura bakmyın olur mu :)

Canım ama söyliym askerde oldugu sırada ;yapan adam her türlü yapar askerde nerden bulcak kız demeyin. Eger böyle bişey yaparsa duyarsan vs. Sana söyliyiim daha cok yıkılırsın. Benim eski sevgilim vardı 15 ay bekledim senin gibi güvenmeye güvenmeye.. Geldi yaptıgını yaptı aldattı. Ben o yıkımı kolay kolay atalatamdım 15 ay boyunca adam akıllı gozume uyku girmiyordu hep daglarda diye..

evet bende okudum da kızı terk etmemiş kuzum :)

en son bana inanmadin benim icin bittin fln demis çocuk diye okumustum kiz napicam ben simdi falan diyodu sonra uzaklastim ordan canim kizi gazlayinca tabi dokuman al al al diye sucluluk duygusu oldu

biliyorum tatlım .. öyle bir zihniyettiki insan her türlü yapar askerde şu bu fark etmez.. bilmezmym ..
ama onun beni cok sevdiğini cok değer verdiğini biliyorum
telefonda benmle aglayarak konuşuyor aradıgında cok özlediğini söylüyor
biliyor beni bu hale getirdi içinde cok pişman.. gidersen dehaklsn diyor.. bende durumagöre bakacam işte
cok zor olacak ama
Allah büyük bakalım canm..

Yaa olumsuz düşünceleri kenara atıyoruz .. sakin o güzel canını bunları hatırlayıp üzme çünkü sen bence onun bulabilecegi en iyi essin :) seviyosun affediyosun bekliyosun .. o da bun u n farkında eminim .. ve askerden gelince karşında daha olgun bir adam goruceksin allahın izniyle :) geçmişi bırak zor ama bırak .. nazariniz olsun :) ve sakın ya yine olursa deme çünkü benim hayat felsefem de budur 'kendini olmamış bir şey için uzme' :) .. keşke olmasaymis ama olmuş napalım seviyorsun ve o hala seninle .. şimdi sadece bu hasret dolu günlere odaklan o destek ol :) inşallah her şey çok güzel olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…