hadi ya gerçek mi canm.. cok kötü olmuş
Cok köti birşey geçrekten yaşamayan bilemiyor
ben içimde şiphe ve öfkele kaldım.. içime attm.. ama hep içimi yiyor bu düşünceler tekrar güvenebilecekmiym hiç bilmyrm
bu askerlik belki onuda benide kendine getirir diye bekliyorum bakalım
canm benm ya o kadar güzel teselli oluyorsun ki banaYaa olumsuz düşünceleri kenara atıyoruz .. sakin o güzel canını bunları hatırlayıp üzme çünkü sen bence onun bulabilecegi en iyi essin :) seviyosun affediyosun bekliyosun .. o da bun u n farkında eminim .. ve askerden gelince karşında daha olgun bir adam goruceksin allahın izniyle :) geçmişi bırak zor ama bırak .. nazariniz olsun :) ve sakın ya yine olursa deme çünkü benim hayat felsefem de budur 'kendini olmamış bir şey için uzme' :) .. keşke olmasaymis ama olmuş napalım seviyorsun ve o hala seninle .. şimdi sadece bu hasret dolu günlere odaklan o destek ol :) inşallah her şey çok güzel olacak :)
Canım ama söyliym askerde oldugu sırada ;yapan adam her türlü yapar askerde nerden bulcak kız demeyin. Eger böyle bişey yaparsa duyarsan vs. Sana söyliyiim daha cok yıkılırsın. Benim eski sevgilim vardı 15 ay bekledim senin gibi güvenmeye güvenmeye.. Geldi yaptıgını yaptı aldattı. Ben o yıkımı kolay kolay atalatamdım 15 ay boyunca adam akıllı gozume uyku girmiyordu hep daglarda diye..
aynen kuzum bende öyle yapacağım. artık güvenmyrm zaten hep gözüm kulagm acık olacak dediğin gibi yapacambisey yaparsa muhakkak ogrenirsin canim kadinlardan kacmiyo bunlar hissediyoruz sanirim. bence boyle supheyle yasama sevgiline guven sonucta belli bi vukuati yok. guven ama bi gozun bi kulagin hep acik olsun koru korune guvenme. insallah oyle bisey olmaz :)
hahahah ilaki kız güldürdün bni valaanidakuss bu senin 2. asker bekleyisin mi demekki bu soguk kanliligin sabrin ordan geliyo :) benim ablamda 2 kez bekledo 2.yle evlenir insallah 3.e tahammülü yok
burda bunun için varız canım benim daha seneye kadar çok dertlesicez :) Allah hepimizi çok mutlu etsin üzülme sen bak haftaya da geliyor güzel güzel egleninn :)canm benm ya o kadar güzel teselli oluyorsun ki bana
su güzel düşüncelerin için cok teşeşkkür ederim cok sagol canm benm
yanmda oldugunuz destek oldunuz için inşallah sizlerin sayesnde gelecek bu günler atacağm bu düşünceleri kafamdan
hahahah ilaki kız güldürdün bni valaa
aynen kuzum bende öyle yapacağım. artık güvenmyrm zaten hep gözüm kulagm acık olacak dediğin gibi yapacam
inşallah olmaz cok teşekkür ederim desteğiniz için
Yaaa aynen firsata bak bee bende istiyorum oyle bisey ne guzel olur :))Kızlar askerim bu aksam dedi ki çantam yırtıldi yarın evden alıp bana yollar misin ? Aaa dedim tabii :) içine hemen mektup yazicammm fırsat a bak ya :) en sevdiği abur cuburlarida yollucam aşkım a :)
merak etme yarın arar hiç birşey olmamış gibi kouşursuuz, senle bugün üzüldüğünle kalırsınAsker gıdınce rahat olur tartısmaya bıle vakıt bukursunu denmiştide ınanmamıstm . Bugun 2. Aradıgında tartıstıkbu saatten sonrada arayamaz puff
Umarim tatlisimmm :)Yaaa aynen firsata bak bee bende istiyorum oyle bisey ne guzel olur :))
Evet sorma . Evet ama kötü de olsa bi deneyimdi en kötüsünü yaşadım. Şimdi gökhanın yeri bana cok yakın cok rahat ve gelmesine az kaldıgı için bu kadar rahatım. İlk gittiğinde cok agladım tabi.. ikisini kıyaslayamam aslanidakuss bu senin 2. asker bekleyisin mi demekki bu soguk kanliligin sabrin ordan geliyo :) benim ablamda 2 kez bekledo 2.yle evlenir insallah 3.e tahammülü yok
Ay canim kiyamam umarim ciddi bisey degildirAsker gıdınce rahat olur tartısmaya bıle vakıt bukursunu denmiştide ınanmamıstm . Bugun 2. Aradıgında tartıstıkbu saatten sonrada arayamaz puff
arayamıyorlar bu saatten sonra geneldeYa saat kac oldu arayabilirlermi acaba bu saatten sonra
Biz bugun pek konusamadik hep isleri vardiarayamıyorlar bu saatten sonra genelde
bizde dün konuşamadık bugünde aradığında ağladım dünün verdiği sıkıntı ve birikmiş olmanın verdiğiyle telefonda kötü oldumBiz bugun pek konusamadik hep isleri vardikendimi cok eksik hissediyorm boyle olunca gittignden beri ilk defa bu kadar az konustuk :'(
Bi erkegın tartısma sebebı ne olabılır tabıkı kıskanclık . özldIkce kıskanclıgı daha cok artıyo bı kez daha gordumAy canim kiyamam umarim ciddi bisey degildiryarina arar hem guzel guzel konusursunuz rahat tut icini sen
Evet ders calısamadıgımla kalrm bende. Geldgınde acısı fena cıkacak haberı yoköyle düşünmeyin cnm yaa,
merak etme yarın arar hiç birşey olmamış gibi kouşursuuz, senle bugün üzüldüğünle kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?