357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

bisey yaparsa muhakkak ogrenirsin canim kadinlardan kacmiyo bunlar hissediyoruz sanirim. bence boyle supheyle yasama sevgiline guven sonucta belli bi vukuati yok. guven ama bi gozun bi kulagin hep acik olsun koru korune guvenme. insallah oyle bisey olmaz :)

canm benm ya o kadar güzel teselli oluyorsun ki bana
su güzel düşüncelerin için cok teşeşkkür ederim cok sagol canm benm
yanmda oldugunuz destek oldunuz için inşallah sizlerin sayesnde gelecek bu günler atacağm bu düşünceleri kafamdan

nidakuss bu senin 2. asker bekleyisin mi demekki bu soguk kanliligin sabrin ordan geliyo :) benim ablamda 2 kez bekledo 2.yle evlenir insallah 3.e tahammülü yok

aynen kuzum bende öyle yapacağım. artık güvenmyrm zaten hep gözüm kulagm acık olacak dediğin gibi yapacam
inşallah olmaz cok teşekkür ederim desteğiniz için

burda bunun için varız canım benim daha seneye kadar çok dertlesicez :) Allah hepimizi çok mutlu etsin üzülme sen bak haftaya da geliyor güzel güzel egleninn :)

Kızlar askerim bu aksam dedi ki çantam yırtıldi yarın evden alıp bana yollar misin ? Aaa dedim tabii :) içine hemen mektup yazicammm fırsat a bak ya :) en sevdiği abur cuburlarida yollucam aşkım a :)

Asker gıdınce rahat olur tartısmaya bıle vakıt bukursunu denmiştide ınanmamıstm . Bugun 2. Aradıgında tartıstık bu saatten sonrada arayamaz puff

öyle düşünmeyin cnm yaa,
Asker gıdınce rahat olur tartısmaya bıle vakıt bukursunu denmiştide ınanmamıstm . Bugun 2. Aradıgında tartıstık bu saatten sonrada arayamaz puff
merak etme yarın arar hiç birşey olmamış gibi kouşursuuz, senle bugün üzüldüğünle kalırsın

nidakuss bu senin 2. asker bekleyisin mi demekki bu soguk kanliligin sabrin ordan geliyo :) benim ablamda 2 kez bekledo 2.yle evlenir insallah 3.e tahammülü yok
Evet sorma . Evet ama kötü de olsa bi deneyimdi en kötüsünü yaşadım. Şimdi gökhanın yeri bana cok yakın cok rahat ve gelmesine az kaldıgı için bu kadar rahatım. İlk gittiğinde cok agladım tabi.. ikisini kıyaslayamam asla

Ay canim kiyamam umarim ciddi bisey degildir yarina arar hem guzel guzel konusursunuz rahat tut icini sen

Biz bugun pek konusamadik hep isleri vardi kendimi cok eksik hissediyorm boyle olunca gittignden beri ilk defa bu kadar az konustuk :'(
bizde dün konuşamadık bugünde aradığında ağladım dünün verdiği sıkıntı ve birikmiş olmanın verdiğiyle telefonda kötü oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…