357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Yok canım suan yatış saatlerı . Ancak komutanddan ızın alırsa arar. Benmkı bımac kere oyle aradı aksam
Hadi ya yarini beklicem ben anlasilan Allahtan aradi isim var merak etme diye aradm dedi de suan icim rahat yinede
Şuan ben bıle soylerken gülüyorum ama derste arkamda oturan cocgu :)
Hay Allah ne diyeyim ki :) emin ol o zaman yarina bisicik kalmazzzz :)

aman canim gecmis gitmis zaman anmayalim bosver insallah gokhanla hep rahatiniz yerinde olur canimm :)

Hadi ya yarini beklicem ben anlasilan Allahtan aradi isim var merak etme diye aradm dedi de suan icim rahat yinede

Hay Allah ne diyeyim ki :) emin ol o zaman yarina bisicik kalmazzzz :)
Benmkıde aradıgında cuma denetleme vr egıtım yom bızım dedı o rahatlıkla tartıstık galıba:)
Valla kıskanclık bu heran olablyo ama canımı sıkmasa keske

tühh keşke dün konuşmuş olsaydık kısmet artık canım yinede benimde aklımda olsun bi yer bulursam yazarım sana
ya var ya benim sıkıntım derdim hiç bitmiyo eşim geleceksin diyor kaynanamla kayınpederim gitme diyor çocuklar hasta olur diyor bense acayip arada kaldım heves derseniz hevesim de kaçtı bunalıyorum acayip

Ya benmde yuregim pir pir her an aricak gibi hissediyorum of bugun cok da özledim
Kiyamam sen aglaynca onun tepkisi ne oluyo peki
çok kötü oldu oda üzüldü beni teselli etmeye güldürmeye filan çalıştı. söz ver dedi bi daha ağlamıcaksın sen ağlayınca ben burda daha kötü oluyorum dedi. bende kendimi toparlayıp normal konusmaya çalıştım

Ah canim ya zor donemler valla bunlar onlarda bizde cok yogun duygular yasiyoz da birbrmzi hep olumlu etkilemek gerekiyo.benmki de aradi simdi cok sukur sasirdim bu saatte ama rahatladi icim :)

SeSiLya_ Cnm benim yorumlarım dier arkadaşlardan biraz farklı olck.. oncelikle sunu soleym şüphe insanı oldurur, çk klişe olck ama kızlar sewdigi erkege guwenmez, guwendigi erkegi sewer .. we sen bu suphelern icndeykn ona karşı zmnla sewginin azalacagni dusunuyorum.. iyi dusun ; bu suphe icndeyken onu samimi olarak ozleyemycksn, geldignde sarldıgında , optugunde, her ona bktignda hatta kahkahalar atarken bile aklının bi kosesnde olck , ona ulaşamadıgnda aklnda olan hep acaba olck .. ck sewdigim bi soz war; denenmişi denemekten fayda gelmez.. sen bi kere denedin onu sana olan faydasını gordun smdi ikincisıni denycksin we emin ol ilkindn alamadn faydayı ikincide hc alamycksn...su donemde o askerde we goz gormeynce gonul emin ol ki daha guzel katlaniyor, o yuzdn benim sana soyleyebilcegm askerdn gelince duzelr mi fln die hc bekleme bi insan yedisnde neyse yetmişnde de o olur, bu donemi bence iyi degerlendirip kararlarını ona gore almanı tawsiye ederim. Yazdıklarımla seni uzduysem eger affet nolur.. ben tecrubeme dayalı , nacizane kendi fikirlerimi yazdım.. ins. hakkında hayırlısı olur

ya var ya benim sıkıntım derdim hiç bitmiyo eşim geleceksin diyor kaynanamla kayınpederim gitme diyor çocuklar hasta olur diyor bense acayip arada kaldım heves derseniz hevesim de kaçtı bunalıyorum acayip
Tuhh ya kotu olmus oylede, peki kayınvalidenler cocuklara baksa sen yalnız gitsen olmaz mı ? Bksana hem esininde sana ihtiyacı warki gel diyor

Asker kurabiyesi dediğim bunlar canım. Teması asker/askerlik üzerine hazırlanan butik kurabiyeler.
Tatlım bende smdi yakın çewremde olan pastanelere fln baktmda netten hc ole ozel seyler yapan yok, internette buldum ama onlarada guwenilir mi ki .. sen daha oncedn netten sipariş werdn mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…