- 26 Ekim 2014
- 380
- 78
- 38
Ya benmde yuregim pir pir her an aricak gibi hissediyorum of bugun cok da özledimbizde dün konuşamadık bugünde aradığında ağladım dünün verdiği sıkıntı ve birikmiş olmanın verdiğiyle telefonda kötü oldum
Yok canım suan yatış saatlerı . Ancak komutanddan ızın alırsa arar. Benmkı bımac kere oyle aradı aksamYa saat kac oldu arayabilirlermi acaba bu saatten sonra
Ah ahh neyi kiskaniyokiiiBi erkegın tartısma sebebı ne olabılır tabıkı kıskanclık . özldIkce kıskanclıgı daha cok artıyo bı kez daha gordum
Şuan ben bıle soylerken gülüyorum ama derste arkamda oturan cocgu :)Ah ahh neyi kiskaniyokiii
Hadi ya yarini beklicem ben anlasilan Allahtan aradi isim var merak etme diye aradm dedi de suan icim rahat yinedeYok canım suan yatış saatlerı . Ancak komutanddan ızın alırsa arar. Benmkı bımac kere oyle aradı aksam
Hay Allah ne diyeyim ki :) emin ol o zaman yarina bisicik kalmazzzz :)Şuan ben bıle soylerken gülüyorum ama derste arkamda oturan cocgu :)
Evet sorma . Evet ama kötü de olsa bi deneyimdi en kötüsünü yaşadım. Şimdi gökhanın yeri bana cok yakın cok rahat ve gelmesine az kaldıgı için bu kadar rahatım. İlk gittiğinde cok agladım tabi.. ikisini kıyaslayamam asla
Benmkıde aradıgında cuma denetleme vr egıtım yom bızım dedı o rahatlıkla tartıstık galıba:)Hadi ya yarini beklicem ben anlasilan Allahtan aradi isim var merak etme diye aradm dedi de suan icim rahat yinede
Hay Allah ne diyeyim ki :) emin ol o zaman yarina bisicik kalmazzzz :)
Sıkar tabi ya sıkmaz mi canim insallah halledersiniz bidaha da olmaz hic :)Benmkıde aradıgında cuma denetleme vr egıtım yom bızım dedı o rahatlıkla tartıstık galıba:)
Valla kıskanclık bu heran olablyo ama canımı sıkmasa keske
ya var ya benim sıkıntım derdim hiç bitmiyo eşim geleceksin diyor kaynanamla kayınpederim gitme diyor çocuklar hasta olur diyor bense acayip arada kaldım heves derseniz hevesim de kaçtı bunalıyorum acayiptühh keşke dün konuşmuş olsaydıkkısmet artık canım yinede benimde aklımda olsun bi yer bulursam yazarım sana
Aynen öylee canım :) İnşallah amiin hepimizin yeri de gönlü de rahat olur inşallah...aman canim gecmis gitmis zaman anmayalim bosver insallah gokhanla hep rahatiniz yerinde olur canimm :)
çok kötü oldu oda üzüldü beni teselli etmeye güldürmeye filan çalıştı. söz ver dedi bi daha ağlamıcaksın sen ağlayınca ben burda daha kötü oluyorum dedi. bende kendimi toparlayıp normal konusmaya çalıştımYa benmde yuregim pir pir her an aricak gibi hissediyorum of bugun cok da özledim
Kiyamam sen aglaynca onun tepkisi ne oluyo peki
Ah canim ya zor donemler valla bunlar onlarda bizde cok yogun duygular yasiyoz da birbrmzi hep olumlu etkilemek gerekiyo.benmki de aradi simdi cok sukur sasirdim bu saatte ama rahatladi icim :)çok kötü oldu oda üzüldü beni teselli etmeye güldürmeye filan çalıştı. söz ver dedi bi daha ağlamıcaksın sen ağlayınca ben burda daha kötü oluyorum dedi. bende kendimi toparlayıp normal konusmaya çalıştım
Canımcım asker kurabiyeside ne oluo , bilemedim :))
çok sevindım canım senin adına rahat bir gece gecirebilirsin artık:)Ah canim ya zor donemler valla bunlar onlarda bizde cok yogun duygular yasiyoz da birbrmzi hep olumlu etkilemek gerekiyo.benmki de aradi simdi cok sukur sasirdim bu saatte ama rahatladi icim :)
Ayy çok güzellerAsker kurabiyesi dediğim bunlar canım. Teması asker/askerlik üzerine hazırlanan butik kurabiyeler.
Tuhh ya kotu olmus oylede, peki kayınvalidenler cocuklara baksa sen yalnız gitsen olmaz mı ? Bksana hem esininde sana ihtiyacı warki gel diyorya var ya benim sıkıntım derdim hiç bitmiyo eşim geleceksin diyor kaynanamla kayınpederim gitme diyor çocuklar hasta olur diyor bense acayip arada kaldım heves derseniz hevesim de kaçtı bunalıyorum acayip
Tatlım bende smdi yakın çewremde olan pastanelere fln baktmda netten hc ole ozel seyler yapan yok, internette buldum ama onlarada guwenilir mi ki .. sen daha oncedn netten sipariş werdn miAsker kurabiyesi dediğim bunlar canım. Teması asker/askerlik üzerine hazırlanan butik kurabiyeler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?