357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Tuhh ya kotu olmus oylede, peki kayınvalidenler cocuklara baksa sen yalnız gitsen olmaz mı ? Bksana hem esininde sana ihtiyacı warki gel diyor
kayınvalidem bakarım diyor ama benim oğlan biraz anneci birde astımı var ben yokken ağlar huysuzlaşır astımı azar diye korkuyorlar götüreyim diyorum oralar soğuktur hasta olur hasta olursa da ankaraya götür orda iyi etmeden eve gelme diyor kayınpederim kızım da emiyor hala nasıl yaparım ne yaparım hiç bilmiyorum eşimle konuştum ikna edim dedim beni delirtme sen kimseye bakma gel diyorsam gel dedi ne yapim ben bilmiyorum

Bak sen simdi esinin yaptığına niye seni arada bırakıyor.. esine soyle o zaman komutandan ozel izin alsın ewli olanlar ewci olarak cıktıklarında gidip gunluk imza atmalarına gerek kalmıyormuş

Bak sen simdi esinin yaptığına niye seni arada bırakıyor.. esine soyle o zaman komutandan ozel izin alsın ewli olanlar ewci olarak cıktıklarında gidip gunluk imza atmalarına gerek kalmıyormuş

aa söylerim ben bi bakalım ne diyecek...ya yoruldum gerçekten bugün ciddi anlamda beynim durdu...bi de duygusallaştım iyice kayınpederim de biraz kızdı bu gitme mevzusuna hepten bunalıma girdim

ya bi de sinirimi bozan şey günler geçmiyor bakıyorum hala 2 hafta olmuş şöyle 3 ay falan olsa ohhh az kaldı diyip kendimi avutcam ama geçmiyo zaman durdu sanki...uyku yok yemek de yiyemiyorum stresten oğlum da çok özledi onun da psikolojisini taşıyorum ikide bir anne babam neden askere gitti gelecek mi diye sorup duruyo ona da üzülüyorum

İyi geceler bebeklerr ite kaka bitti bu gün dee oldu da bitti maşşallah Şafak 79 kilis! Çok özledim kalbinin sıcaklığını, kokunu, o hep gülen ela gözlerini. Ne zaman seninle ilgili şeyler yazmak istesem ağlamaya başlıyorum ve sen benim ağlamamı hiç istemezsin, nasıl yapıcaz bilmiyorum. Neyse ağlamak yok sevgilim bu gece de, sen rahat uyu. Bugün 2,5 yıl +1 ay olmuş. Yalnız bir ömüre nasıl sığdıracağız bu aşkı inan ben de bilmiyorum. Tek bildiğim sığınağım, evim, sevgilim, dostum, beni ben yapan her şey olduğun. İyi uyu, üşüme, sabret, sabret, sabret.

Günaydın canlarımm bugün yirmi Kasım .. nede uzun geldi bu ay bitmek bilmedi .. çok özledim sevdicegimi bu asker yolu gozlemek varya deli bile eder insanı

Benim için işaretlemek büyükk bir zevk :)) Günlerin akıp gittiğini daha iyi görebiliyorum :) Ayy bir de dün akşam telefonum çaldı ..312 kodlu bir no beklerken Aşk yazınca ay bi fena oldummm meğersem arkadaşının cep telefonuna takmış hattını da aramış Özlemişim ...Ustalıkta inşallah hep arayabilir telefon sokup :))

Kıyamam sana yaaa üzülme sakın tek dert ettiğin şey özlemin olucak Aynı yer çıkmasa bile biz bu topicte birleştircez güçleri

canımsın sağol canım inşallah geçicekk bu sıkıntılarımız :

insallah canimm elbet gecicek bu gunler askerlik dedigin nedir ki Allah baska ayrilik vermesin :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…