kayınvalidem bakarım diyor ama benim oğlan biraz anneci birde astımı var ben yokken ağlar huysuzlaşır astımı azar diye korkuyorlar götüreyim diyorum oralar soğuktur hasta olur hasta olursa da ankaraya götür orda iyi etmeden eve gelme diyor kayınpederim kızım da emiyor hala nasıl yaparım ne yaparım hiç bilmiyorum eşimle konuştum ikna edim dedim beni delirtme sen kimseye bakma gel diyorsam gel dedi ne yapim ben bilmiyorumTuhh ya kotu olmus oylede, peki kayınvalidenler cocuklara baksa sen yalnız gitsen olmaz mı ? Bksana hem esininde sana ihtiyacı warki gel diyor
Bak sen simdi esinin yaptığına niye seni arada bırakıyor.. esine soyle o zaman komutandan ozel izin alsın ewli olanlar ewci olarak cıktıklarında gidip gunluk imza atmalarına gerek kalmıyormuşkayınvalidem bakarım diyor ama benim oğlan biraz anneci birde astımı var ben yokken ağlar huysuzlaşır astımı azar diye korkuyorlar götüreyim diyorum oralar soğuktur hasta olur hasta olursa da ankaraya götür orda iyi etmeden eve gelme diyor kayınpederim kızım da emiyor hala nasıl yaparım ne yaparım hiç bilmiyorum eşimle konuştum ikna edim dedim beni delirtme sen kimseye bakma gel diyorsam gel dedi ne yapim ben bilmiyorum
Bak sen simdi esinin yaptığına niye seni arada bırakıyor.. esine soyle o zaman komutandan ozel izin alsın ewli olanlar ewci olarak cıktıklarında gidip gunluk imza atmalarına gerek kalmıyormuş
Koca bebekler :)şimdi mışıl mışıl uyuyordur bizimkiler....
Günaydın canımmm evettt ilk işim o zaten :))günaydın kızlar işaretledinizmi şafakları :)
günaydın kızlar işaretledinizmi şafakları :)
canım ben sporumu yapıyorum aksam 6 dan sonra bısey yemıyorum bi 6 kg verdim ama 1 aydır takılı kaldım oda kullandığım kan ilaçları ve demir ekskliğinden kaynaklanıyormuş sevgilim askerden gelene kadar inş hedefimize ulaşırız
Kıyamam sana yaaa üzülme sakın tek dert ettiğin şey özlemin olucakAynı yer çıkmasa bile biz bu topicte birleştircez güçleri
Heryer öle sanırımgünaydın kızlarrr nasılsınız bugün ..ankara bugün sisli kapalı soğuk ..
Benim için işaretlemek büyükk bir zevk :)) Günlerin akıp gittiğini daha iyi görebiliyorum :) Ayy bir de dün akşam telefonum çaldı ..312 kodlu bir no beklerken Aşk yazınca ay bi fena oldummm meğersem arkadaşının cep telefonuna takmış hattını da aramış Özlemişim ...Ustalıkta inşallah hep arayabilir telefon sokup :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?