357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Günaydın canlarımm bugün yirmi Kasım .. nede uzun geldi bu ay bitmek bilmedi .. çok özledim sevdicegimi bu asker yolu gozlemek varya deli bile eder insanı
Günaydın tatlım zor tabi kolay olur mu büyük bi sınav bu bizim için ama başarıyla geçeceğiz inşallah :)

gunaydnn kasımı bi atlatabileydik biraz daha hızlanabilirdi sanki
Bana kasımdan sonra daha yavaş gidecek gibi geliyor dağıtımdan sonra bi daha izin yok

gunaydin kizlarrr dun gece 11 demeden uyuyakalmisim ne var ne yok sekerler
Günaydın balım ohh iyi olmuş uykunu alabilmişsin benimde gözlerim acıyor

günaydın kızlar işaretledinizmi şafakları :)

Günaydın canımmm evettt ilk işim o zaten :))
Aynen bende kalktığım gibi işaretliyorum :)
Ayy ne büyük sürpriz olmuştur sana anlık yaşadığın şoku tahmin edebiliyorum

günaydın canlar
Günaydın kuzum naber

günaydın kızlarrr nasılsınız bugün ..ankara bugün sisli kapalı soğuk ..
Günaydın canım
off nişanlım hiç sevmez kapalı havaları bu havalar boğuyo beni der morali bozuk olur öğleden sonra inşallah açar hava

Heryer öle sanırım Ankara'da karda bekleniyormuş haftasonu kıyamam üşümese bari çok
Dün gece askerimle konuşuyoruz o bana tembihliyo haberlere baktı Edirneye soğuk geliyormuş kalın giyin diyo ben ona baktım hava çok soğuyacakmış dikkat et üşütme diyorum
Ama kaloriferleri yakıyolarmış bujum yatakhane sıcak oluyo diyodu korkma sende güzelim

gunaydiiin kizlaaar:) gununuz cooook guzel gecsin insaAllah :) yuzunuzden gulumseme hic eksik olmasiin:)
Günaydın balım ne güzel dilekler bunlar inşallahhhhh

hava kapalı olunca insan bir garip oluyor ben bugün biraz duygusallık özlem içindeyim havaında kapalı olması iyice depreştiriyor içimi...

Bana kasımdan sonra daha yavaş gidecek gibi geliyor dağıtımdan sonra bi daha izin yok

bana hızlı gecicek şafak baya azalıcak aralıgın sonuna dogru şafak 30 a dogru gidecek
acilen aralık sonu gelmelli:)

ya kızlar ben haftaya cuma askerimin yanına gidiyorum ama istanbul anadolu yakasında cumaya kadar su olmıcakmıs 4gün su kesintisi napicaz ya moralim bozuldu
bide calisiyorm hiç çalışanları düşünmüyo bunlar ben anlamıyorum

Ayy ne büyük sürpriz olmuştur sana anlık yaşadığın şoku tahmin edebiliyorum

Sorma yaa şok oldum resmen :)

Eğitimde dışarıdalar bütün gün canım ondan ...inşallah çok çok soğuk olmaz .. bu arada cep sobası söylemiştim ya geldi hemen 2 güne gelince vercem artık :)

Günaydın Yarenlerrrr

Günaydın tatlımmm nasılsın :) ?

bana hızlı gecicek şafak baya azalıcak aralıgın sonuna dogru şafak 30 a dogru gidecek
acilen aralık sonu gelmelli:)
OLsun şükret halinee ya biz napalım nisanı beklicez :)

Aaaa o cep sobasından bende alacaktım unuttum dur bende sipariş vereyim

Nasılsa içinde 5 tane var 1 tanesi 12 saat süresince ısıtıyormuş... baktık memnun kalırlarsa yine alırız duruma göre :) Zaten onu çok soğuklarda eğitimde veya nöbette kullanırlar

İyiyim çok şükür kuzum sen nasılsın :) dün giremedim eğitim vardı fırsat olmadı
2 Gündür benimki de aramıyoru çıldıriciiiiiimmmmmmm

Nasılsa içinde 5 tane var 1 tanesi 12 saat süresince ısıtıyormuş... baktık memnun kalırlarsa yine alırız duruma göre :) Zaten onu çok soğuklarda eğitimde veya nöbette kullanırlar

Kızlar ilk defa duydum bunu sizden nerden aldınız siz bende alayım sevdiceğime nöbetlerde çok işine yararrr

Kızlar ilk defa duydum bunu sizden nerden aldınız siz bende alayım sevdiceğime nöbetlerde çok işine yararrr

Bugün inşallh arar canım benimm n11den aldım ben cep sobası diye yaz çıkıyor hemen n11de weblonya mağzasından aldım ben

Evet denesinler bakalım işlerine yarıyor mu ona göre yine alırız zaten fiyatı da uygun
Gerçi benimki zaten İzmirde olacak o kadar çok soğuk olmaz herhalde soğuk olduğunda da bunlar imdadına yetişir

Ahh kuzum fırsat bulamadı demek ki bi de bizimkilerin gece eğitimleri oluyormuş şu sıralar belki sizde de vardır öyle bi durum

Bugün inşallh arar canım benimm n11den aldım ben cep sobası diye yaz çıkıyor hemen n11de weblonya mağzasından aldım ben

Hemen bakıyorum canım çok sağol :)
İnşallah arar iki gündür aramıyor hiç keyfim kalmadı son 8 gün kaldı bu aradaaaa :)

Belki de kuzum gece eğitimi nerden çıktı acemi de var mı böyle bir şey
Sabahları arıyordu iki gündür aramıyor kuzu keyfim kalmadı cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…