- 26 Ekim 2014
- 380
- 78
- 38
Hepsi gelicek insallah subatta gelir nisanda :)OLsun şükret halinee ya biz napalım nisanı beklicez :)
AMİNNNNNNN :):) 146 gün ne ki dimi çabuk geçer
Kızlarr şaka maka geldi be yemin törenii :) :) Sayılı zaman çabuk geçiyorAynen kuzu bizim de 28 kasım son 8 gün kaldı çok heyecanlıyımmm
Gunaydin canlar hatta tunaydin oglen olmus yahu :) ben evde olmadgm icin safak tablomu karalayamadim icim buruk yaa gune mutlu basliyodum onu karaliynca
Ayy aynen öyle canım ya bu hafta bitsin haftaya heyecanladan yerlere atarım sanırım kendimiKızlarr şaka maka geldi be yemin törenii :) :) Sayılı zaman çabuk geçiyor
Kızlarr şaka maka geldi be yemin törenii :) :) Sayılı zaman çabuk geçiyor
Sen gidecekmiydin canım yemin törenine neye karar verdin en son .. bende cuma iş çıkışı görüşücem buraya gelecek yemin töreninden sonra ..keşke ctesi çalışmıyor olsaydım .. o burada olacak ama ben işteAyy aynen öyle canım ya bu hafta bitsin haftaya heyecanladan yerlere atarım sanırım kendimi
El mahkum geçicek kuzum. Cuma gelse de sevdiceklerimizle yan yana olsak
İnşallah tatlımm Amiinnnn :)evettt 28 kasımmmmmm :) inşallah ustalıkta tez geçer Allahımmm sen yardımcımız ol....
Allah yardımcıları olsun size de sabır versin canım ... Allah'a emanetler ..İnsanın aklının kalmaması mümkün değil ama elden de birşey gelmiyor bol bol dua etfrances canım haberlere baktım Kobani'de IŞİD ile Kürt gruplar arasındaki çatışmalarda atılan 3 havan mermisi Akçakale Şanlıurfa'daki boş askeri alana düştü. Genelkurmay başkanlığı buna 6 havan mermisiyle misilleme yapıldığını duyurdu. canım haberin varmı valla aklımda sen varsın akçakale denildiği zaman :
Ailemin yanndayim canim hemen gidip karalamam lazimmmm :)Günaydın cancağzımmm :):) Olsun hala sabah sayılır
Nerdesin ki canım sen
Benimki de iki gündür aramıyor bende buruk balşadım güne
Doğru diyosun canım o kadar yoruyorlarmış ki.. aradğında dedi normalde yazın en sıcak günlerde bile hiç terlemez... öyle yoruyorlarmışki.. 3 kat giyinmeme rağmen kıyafetler su oluyor diyor .. hergün en az on kişi revirlik oluyormuş baya zorlamaya başlamışlar hep silahlaymış eğitimleri silahlar çok ağır silah olmasa hiç sıkıntı değil diyorkızlar ankara kapalı soğuk ama yarenleriniz dışarda eğitim yapıyorlar devamlı hareket halinde oldukları için üşümezler merak etmeyin , zaten askeriyenin içi sıcak olur.. asıl ustalıkta nöbet dönemleri başlayınca üşürler siz şimdiden sıkıntı yapmayın bunları kendinize
kızlar ankara kapalı soğuk ama yarenleriniz dışarda eğitim yapıyorlar devamlı hareket halinde oldukları için üşümezler merak etmeyin , zaten askeriyenin içi sıcak olur.. asıl ustalıkta nöbet dönemleri başlayınca üşürler siz şimdiden sıkıntı yapmayın bunları kendinize
Allah yardımcıları olsun size de sabır versin canım ... Allah'a emanetler ..İnsanın aklının kalmaması mümkün değil ama elden de birşey gelmiyor bol bol dua et
Ankarda benimki amakastamonu yarenleri size bişey sorcam .. yarim pzrtesi sabahı aradı benim yoğunluğumdan dolayı konuşamadık o günden sonrada bi daha sabah hiç aramadı dün sorduğumda sabah bende müsait olmuyorum o yüzden aramıyorum dedi ama aklıma takıldı ... acaba gerçekten mi müsait olmuyor , yoksa beni zor durumda bırakmamak için mi öyle söylüyor ... ne dersiniz sizinkiler sabah arıyorlar mı
Canim ya kiyamam sende benm gbi surekli haber mi takip ediyosun. Bizimkide diyarbakir bak dun diyarbakirda saldiri oldu yine korkuyorum cok korkuyorum ama elden bisey gelmiyo onlarin askeriyede olcagini bilmek biraz rahatlatyor icimi sende bisure coo haber okuma canim insanin canini sıkıyo cidden rabbim korusun onlarifrances canım haberlere baktım Kobani'de IŞİD ile Kürt gruplar arasındaki çatışmalarda atılan 3 havan mermisi Akçakale Şanlıurfa'daki boş askeri alana düştü. Genelkurmay başkanlığı buna 6 havan mermisiyle misilleme yapıldığını duyurdu. canım haberin varmı valla aklımda sen varsın akçakale denildiği zaman :
Canim benmkide pzt sabah aradi ondan snra hep oglenleri aradi :)kastamonu yarenleri size bişey sorcam .. yarim pzrtesi sabahı aradı benim yoğunluğumdan dolayı konuşamadık o günden sonrada bi daha sabah hiç aramadı dün sorduğumda sabah bende müsait olmuyorum o yüzden aramıyorum dedi ama aklıma takıldı ... acaba gerçekten mi müsait olmuyor , yoksa beni zor durumda bırakmamak için mi öyle söylüyor ... ne dersiniz sizinkiler sabah arıyorlar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?