357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Benimki halinden şikayetçi değil. Temel eğitim alıyoruz diyordu. Genelde hep törene hazırlıkmış. Bir tek cumartesi günü "spor" yaptık dedi. Mekik, şınav, bafiks çekmek vb. gibi. Ankara'da sanırım cidden eğitim sıkı ya da benimki Ahmetli Karakolda olduğundan orada pek sıkı eğitim yok. Nasılsınız kızlar bu arada? Hava çok kasvetli bugün İstanbul'da. Bu havalar moralimi bozduğundan daha melankolik bir havam oluyor o yüzden sevgilimi normalden çok özlüyorum.

canim gerçekten sabah musait olmuyorlar. cunku bunlari egitim alanina goturuyolar sabah 7 8 gibi ve aksam 5e kdr ordalar. ve yakinlarda hic telefon klubesi yokmus + olsda 5 dk mola veriyolar dio. beni genelde 1 gibi ariyo ogle yemegi aninda sanirim. sadece ptesi 1 dk aradi sabah 9 gibi oda bi haber vermesi gerekiyordu oyuzden cnm takilma sen

Verdik canım ben gitmiyorum ya benimki boşuna masraf yapma zaten babamlar olucak kasılmaya gerek yok dedi
Valla biz ne yapıcaz daha konuşmadık bile kuzu cuma gelicek ama ne zaman buluşucaz ben bile bilmiyorum Bende c.tesi öğlene kadar çalışıyorum nefret ediyorum şu olaydan adam Ankaradan gelicek biz hala iş başı yapıyor olucaz
Öyle deme kuzu 5 dk bile razı olucağımız zamanlar oldu baksana İyi yine Ocak ta dağıtım var 1 hafta evde olucaklar bol bol gezeriz askerlerimizle

Aa ciddi misin:// valla biz şuan mesajlaşıyoruz hiç bahsetmedi duymuş mudur acaba sesini ya da beni telaşlandırmamak için mi söylemedi eşek

Ailemin yanndayim canim hemen gidip karalamam lazimmmm :)
Ah kiyamam sizin boyle zormu oluyo konusmalariniz ya ben cok sukur haber aliyorum ama acikcasi korkuyorum ustalikta nasil olcak diye
he öğrencisin yani sen canım :) kuzum her gün sabah 6 da arıyordu şu son iki gün sesi çıkmıyor zaman yaklaşıyor diye daha çok mu eğitim yapıyorlar anlamadım cidden
Usta da rahat olurlar kuzu en azından telefon yönünden

Doğru diyorsun tatlım ama bizimki kısa dönem o yüzden izne ne zaman çıkar o belli değil...bakalım gelsinde yeterki izne ne zaman gelirse gelsin :)Ama onlar burdayken çalışmak çok sinir bozucu olacak ..yine senin iyi ctesi yarımgünmüş benim tam gün

ah canım sorma urfa gazetesine bakıyorum son durumları senide allah kavuştursun canım kıs dönem mi ? ordamı kalıck

günaydın canım.evet canım acemi genelde törene hazırlık oluyor ..doğuya gidenler için son 1 hafta hudut eğitimi alıyorlarmış benim canımda alacak inşallh burdaki gibi rahat ve gzüel geçer canım..ankarada kasvetli bugün kar yağışı olabilir deniliyor gece sulu kar ...

Aynen ogrenciyim canm :)
Ya kuzu isleri oluyo iste dun mesela benmkide aksam hep aradigi saatlerde aramadi merak ettm megerse camasirlar yikanmis onun telasi varmis hersey icin sira bekliyolarmis ondan boyle seylerden firsati olamamstir belki insallah bugun guzel guzel haberler alirsin canim benm
ah canım sorma urfa gazetesine bakıyorum son durumları senide allah kavuştursun canım kıs dönem mi ? ordamı kalıck
Aynen canim kisa donem diyarbakirda olcak iste hep

allah yardımcımız olsun canım haberlere bakmaktan korkuyorum inan... nisan gelse hayırlısıyla bir ..

allah yardımcımız olsun canım haberlere bakmaktan korkuyorum inan... nisan gelse hayırlısıyla bir ..
Ilk yerleri ogrendgmzde bende cok kotu olmustum hergun yuregm agzmda beklicem diyodum ama snra baktim bisuru insan gidip geliyo bizimkilerde hayrlisiyla gider gelir insallah tek skntilari carsi izinleri onada cikmasinlar zaten

Ilk yerleri ogrendgmzde bende cok kotu olmustum hergun yuregm agzmda beklicem diyodum ama snra baktim bisuru insan gidip geliyo bizimkilerde hayrlisiyla gider gelir insallah tek skntilari carsi izinleri onada cikmasinlar zaten

aynne hayatım zaten kısa dönem 15 ay 12 ay yapanları düşünürsek bzizimki tez zamanda gider gelir inşallah ...

aynne hayatım zaten kısa dönem 15 ay 12 ay yapanları düşünürsek bzizimki tez zamanda gider gelir inşallah ...
Aynen oyle canim benim ya bizimkiler silah tutmayi bile bilmiyolar hem
ya ama uzun donem oralarda yapan sinirda duran kardeslerimiz abilerimizde var yani onceden anlamazdm ama simdi anliyorum bunundegerini kiymetini zorlugunu Allah yardimcilari olsun ailelerine sevdiklerine sabir versin insallah

Tamamdır kızlar sıkıntı yok şükür ses bile duymamışlar düşen yer akçakale ama boomboş kocaman alanmış bi de kobane taraflarındaymış sanırım sıkıntı yok :)

Senin usta birlik nerdeydi peki kuzum. Sizde farklı mı oluyor
Evet kuzu artık gelsinler ama yani yeter Ya adam askerden gelmiş biz hala işbaşı halinde olucaz ben onun yerinde olsam zoruma giderdi yani izin almaya çalışıcam artık napayım
Aaa tam gün mü of ya geldi mi hep üst üste neden gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…