Ben olsam benimde içim içimi yerdi canım haklısın ama içini ferah tutmaya çalışamin canım amin şu anada acemiliği antalyada ama arlıkta urfa ya geçicek ne bileyim ya offf işte off
kastamonu yarenleri size bişey sorcam .. yarim pzrtesi sabahı aradı benim yoğunluğumdan dolayı konuşamadık o günden sonrada bi daha sabah hiç aramadı dün sorduğumda sabah bende müsait olmuyorum o yüzden aramıyorum dedi ama aklıma takıldı ... acaba gerçekten mi müsait olmuyor , yoksa beni zor durumda bırakmamak için mi öyle söylüyor ... ne dersiniz sizinkiler sabah arıyorlar mı
Sen gidecekmiydin canım yemin törenine neye karar verdin en son .. bende cuma iş çıkışı görüşücem buraya gelecek yemin töreninden sonra ..keşke ctesi çalışmıyor olsaydım .. o burada olacak ama ben işteCtesi de yne iş çıkışı görüşücez ..pazar boşum ama o günde öğlen gitmesi gerekiyor .. artık erken buluşur kahvaltı yaparız pazarda öğlen arabaya bindiririm ... 3 er saatten desek 3 gün görücem işte
Aa ciddi misin:// valla biz şuan mesajlaşıyoruz hiç bahsetmedi duymuş mudur acaba sesini ya da beni telaşlandırmamak için mi söylemedi eşekfrances canım haberlere baktım Kobani'de IŞİD ile Kürt gruplar arasındaki çatışmalarda atılan 3 havan mermisi Akçakale Şanlıurfa'daki boş askeri alana düştü. Genelkurmay başkanlığı buna 6 havan mermisiyle misilleme yapıldığını duyurdu. canım haberin varmı valla aklımda sen varsın akçakale denildiği zaman :
he öğrencisin yani sen canım :) kuzum her gün sabah 6 da arıyordu şu son iki gün sesi çıkmıyor zaman yaklaşıyor diye daha çok mu eğitim yapıyorlar anlamadım ciddenAilemin yanndayim canim hemen gidip karalamam lazimmmm :)
Ah kiyamam sizin boyle zormu oluyo konusmalarinizya ben cok sukur haber aliyorum ama acikcasi korkuyorum ustalikta nasil olcak diye
Doğru diyorsun tatlım ama bizimki kısa dönem o yüzden izne ne zaman çıkar o belli değil...bakalım gelsinde yeterki izne ne zaman gelirse gelsin :)Ama onlar burdayken çalışmak çok sinir bozucu olacak ..yine senin iyi ctesi yarımgünmüş benim tam günVerdik canım ben gitmiyorum ya benimki boşuna masraf yapma zaten babamlar olucak kasılmaya gerek yok dedi
Valla biz ne yapıcaz daha konuşmadık bile kuzu cuma gelicek ama ne zaman buluşucaz ben bile bilmiyorumBende c.tesi öğlene kadar çalışıyorum nefret ediyorum şu olaydan adam Ankaradan gelicek biz hala iş başı yapıyor olucaz
Öyle deme kuzu 5 dk bile razı olucağımız zamanlar oldu baksanaİyi yine Ocak ta dağıtım var 1 hafta evde olucaklar bol bol gezeriz askerlerimizle
Canim ya kiyamam sende benm gbi surekli haber mi takip ediyosun. Bizimkide diyarbakir bak dun diyarbakirda saldiri oldu yine korkuyorum cok korkuyorum ama elden bisey gelmiyo onlarin askeriyede olcagini bilmek biraz rahatlatyor icimi sende bisure coo haber okuma canim insanin canini sıkıyo cidden rabbim korusun onlari
Canim benmkide pzt sabah aradi ondan snra hep oglenleri aradi :)
Aa ciddi misin:// valla biz şuan mesajlaşıyoruz hiç bahsetmedi duymuş mudur acaba sesini ya da beni telaşlandırmamak için mi söylemedi eşek
Dur sakin olalım sordum cevap atar birazdanamin canım amin şu anada acemiliği antalyada ama arlıkta urfa ya geçicek ne bileyim ya offf işte off
Benimki halinden şikayetçi değil. Temel eğitim alıyoruz diyordu. Genelde hep törene hazırlıkmış. Bir tek cumartesi günü "spor" yaptık dedi. Mekik, şınav, bafiks çekmek vb. gibi. Ankara'da sanırım cidden eğitim sıkı ya da benimki Ahmetli Karakolda olduğundan orada pek sıkı eğitim yok. Nasılsınız kızlar bu arada? Hava çok kasvetli bugün İstanbul'da. Bu havalar moralimi bozduğundan daha melankolik bir havam oluyor o yüzden sevgilimi normalden çok özlüyorum.
Aynen ogrenciyim canm :)he öğrencisin yani sen canım :) kuzum her gün sabah 6 da arıyordu şu son iki gün sesi çıkmıyor zaman yaklaşıyor diye daha çok mu eğitim yapıyorlar anlamadım cidden
Usta da rahat olurlar kuzu en azından telefon yönünden
Aynen canim kisa donem diyarbakirda olcak iste hepah canım sorma urfa gazetesine bakıyorum son durumları senide allah kavuştursun canım kıs dönem mi ? ordamı kalıck
Aynen ogrenciyim canm :)
Ya kuzu isleri oluyo iste dun mesela benmkide aksam hep aradigi saatlerde aramadi merak ettm megerse camasirlar yikanmis onun telasi varmis hersey icin sira bekliyolarmis ondan boyle seylerden firsati olamamstir belki insallah bugun guzel guzel haberler alirsin canim benm
Aynen canim kisa donem diyarbakirda olcak iste hep
Ilk yerleri ogrendgmzde bende cok kotu olmustum hergun yuregm agzmda beklicem diyodum ama snra baktim bisuru insan gidip geliyo bizimkilerde hayrlisiyla gider gelir insallah tek skntilari carsi izinleri onada cikmasinlar zatenallah yardımcımız olsun canım haberlere bakmaktan korkuyorum inan... nisan gelse hayırlısıyla bir ..
Ilk yerleri ogrendgmzde bende cok kotu olmustum hergun yuregm agzmda beklicem diyodum ama snra baktim bisuru insan gidip geliyo bizimkilerde hayrlisiyla gider gelir insallah tek skntilari carsi izinleri onada cikmasinlar zaten
Aynen oyle canim benim ya bizimkiler silah tutmayi bile bilmiyolar hemaynne hayatım zaten kısa dönem 15 ay 12 ay yapanları düşünürsek bzizimki tez zamanda gider gelir inşallah ...
Senin usta birlik nerdeydi peki kuzum. Sizde farklı mı oluyorDoğru diyorsun tatlım ama bizimki kısa dönem o yüzden izne ne zaman çıkar o belli değil...bakalım gelsinde yeterki izne ne zaman gelirse gelsin :)Ama onlar burdayken çalışmak çok sinir bozucu olacak ..yine senin iyi ctesi yarımgünmüş benim tam gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?