- 1 Mart 2013
- 2.610
- 295
- 173
İnşallah canım benim sağol yaaAynen ogrenciyim canm :)
Ya kuzu isleri oluyo iste dun mesela benmkide aksam hep aradigi saatlerde aramadi merak ettm megerse camasirlar yikanmis onun telasi varmis hersey icin sira bekliyolarmis ondan boyle seylerden firsati olamamstir belki insallah bugun guzel guzel haberler alirsin canim benm
Aynen canim kisa donem diyarbakirda olcak iste hep
Allah korusun canim ya bende korkuyorum ama elden bisey gelmiyo bende kesinlikle carsiya cikmani istemiyorum dedim ama onlarada yazik uzuluyorum orda kac ay kalcaklar bi cikip nefes alirlar ama diger yandan haberlerkızlar dün volkan anlattı komutanları doğuya gitcakler için kaldı şurda 5 ayınız dişinizi sıkın çarşı yapmayın oralarda 6 yaşındaki çocuk bile sizin ne olduğunuzu anlar, çıkmadığınız sürece allah korusun bulunduğunuz yere saldırı olmadığı takdirde hiç korkacağınız bi durum yok demiş... korkuyorum kızlar çok korkuyorum, bi de benimki (aramızda varsa ksra bakmasın) tam bi kürt karşıtı , bu durum bile ürkütüyor beni
Hiç sorma tatlım yaa .. bizim acemilikte ustalık da aynı yerde Ankara'da hep sabit yani..12 gün izin hakkı var .. komutan ne zaman müsade ederse o zaman kullanacak işte bakalım ....Senin usta birlik nerdeydi peki kuzum. Sizde farklı mı oluyor
Evet kuzu artık gelsinler ama yani yeterYa adam askerden gelmiş biz hala işbaşı halinde olucaz ben onun yerinde olsam zoruma giderdi yani izin almaya çalışıcam artık napayım
Aaa tam gün mü of ya geldi mi hep üst üste neden gelir
dün konuştuğumuzda epey bi sinirlerim bozuldu ; çok bunalcaksın , sıkılcaksın biliyorum ama lütfen çıkma diye ağladım... o da çıkmam sen merak etme zaten askeriyenin içinde tv, internet vs. var telefonda kullanırsam sabrederim dedi ama oraya gidince durum değişir mi bilmiyorumAllah korusun canim ya bende korkuyorum ama elden bisey gelmiyo bende kesinlikle carsiya cikmani istemiyorum dedim ama onlarada yazik uzuluyorum orda kac ay kalcaklar bi cikip nefes alirlar ama diger yandan haberler
Aynen ya cok guzel ogrencilik ama cabuk geciyor ne ara 3 sene gecti ben anlayamadim :)İnşallah canım benim sağol yaaevet herşeyi toplu yapıyorlar telefon izni var deseler bütün askerler sıraya giriyo nasıl arasın yoğundur illaki işte bekliyoruz arasın diye ama napalım
Öğrencilik kadar güzel bir şey mı var mis valla
kızlar dün volkan anlattı komutanları doğuya gitcakler için kaldı şurda 5 ayınız dişinizi sıkın çarşı yapmayın oralarda 6 yaşındaki çocuk bile sizin ne olduğunuzu anlar, çıkmadığınız sürece allah korusun bulunduğunuz yere saldırı olmadığı takdirde hiç korkacağınız bi durum yok demiş... korkuyorum kızlar çok korkuyorum, bi de benimki (aramızda varsa ksra bakmasın) tam bi kürt karşıtı , bu durum bile ürkütüyor beni
hadi gözün aydın canım benim :)Allahım konuştummm şimdi canımlaaa..... antalya çok rahatmış iyiyim dedi 1 saaat koğuş nöbeti dedi ama urfada zorlancasm diye söyledi
Aynen oyle canim eger telefon sokarlarsa bi carsi falan aramazlar en azndan hayatla bi baglantilari olur ama suan kastamonuda cok zor sartlarda degiller korkuyorum bende doguda daha zor sartlarda olurlarsa diyedün konuştuğumuzda epey bi sinirlerim bozuldu ; çok bunalcaksın , sıkılcaksın biliyorum ama lütfen çıkma diye ağladım... o da çıkmam sen merak etme zaten askeriyenin içinde tv, internet vs. var telefonda kullanırsam sabrederim dedi ama oraya gidince durum değişir mi bilmiyorum
kızlar aklınıza kötü şeyler getirmeyin, iyi düşünün iyi olsun.Aynen oyle canim eger telefon sokarlarsa bi carsi falan aramazlar en azndan hayatla bi baglantilari olur ama suan kastamonuda cok zor sartlarda degiller korkuyorum bende doguda daha zor sartlarda olurlarsa diye
Haklisin canim ya iyi dusunelim hergun dualarimizla onlara destek olcaz onlarda hayirlisiyla aslan gibi askerliklerini yapip gelcekler bizde kavuscaz sevdiceklermzekızlar aklınıza kötü şeyler getirmeyin, iyi düşünün iyi olsun.
bugün çok doluyum kızlar... burda herşeyden sakındığın yarini ;kendi ellerinle göndermek zoruma gidiyorAynen oyle canim eger telefon sokarlarsa bi carsi falan aramazlar en azndan hayatla bi baglantilari olur ama suan kastamonuda cok zor sartlarda degiller korkuyorum bende doguda daha zor sartlarda olurlarsa diye
Dolmamizin sebebi hep özlem ben bir sesini duyuyorum yuzumde guller aciyor hemen soyle birgun izin verseler bize keske gor bak simdi herkes nasil mutlu :)bugün çok doluyum kızlar... burda herşeyden sakındığın yarini ;kendi ellerinle göndermek zoruma gidiyor
Inşallah canım benimmmm .. sen Edirneli misin yoksa :)Günaydın tatlım zor tabi kolay olur mu büyük bi sınav bu bizim için ama başarıyla geçeceğiz inşallah :)
Bana kasımdan sonra daha yavaş gidecek gibi geliyor dağıtımdan sonra bi daha izin yok
Günaydın balım ohh iyi olmuş uykunu alabilmişsin benimde gözlerim acıyor
Aynen bende kalktığım gibi işaretliyorum :)
Ayy ne büyük sürpriz olmuştur sana anlık yaşadığın şoku tahmin edebiliyorum
Günaydın kuzum naber
Günaydın canım
off nişanlım hiç sevmez kapalı havaları bu havalar boğuyo beni der morali bozuk olur öğleden sonra inşallah açar hava
Dün gece askerimle konuşuyoruz o bana tembihliyo haberlere baktı Edirneye soğuk geliyormuş kalın giyin diyo ben ona baktım hava çok soğuyacakmış dikkat et üşütme diyorum
Ama kaloriferleri yakıyolarmış bujum yatakhane sıcak oluyo diyodu korkma sende güzelim
Günaydın balım ne güzel dilekler bunlar inşallahhhhh
Canim benim her an ozluyoruz ama bazen bi an oluyor o özlem kat be kat artıyor .. ama üzme lütfen kendinibugün çok doluyum kızlar... burda herşeyden sakındığın yarini ;kendi ellerinle göndermek zoruma gidiyor
He iyiymiş yine tatlımm ustaya geçtiğinde ortasında felan kullandır canım iyi olur ama dediğin gibi işte komutanlar ne derse oHiç sorma tatlım yaa .. bizim acemilikte ustalık da aynı yerde Ankara'da hep sabit yani..12 gün izin hakkı var .. komutan ne zaman müsade ederse o zaman kullanacak işte bakalım ....
Uzat kuzu uzatabildiğin kadar sonradan ne demek istediğimi anlarsınAynen ya cok guzel ogrencilik ama cabuk geciyor ne ara 3 sene gecti ben anlayamadim :)
Kızlar az önce ilk mektubumu yolladım yanında cikolatalarimla :) ya ama ben bişey sorucam üç is gününe ulasiyormus bugunde dahil mi? Yani cumartesi mi pazartesi mi ulaşır ? Bilmiyorum hiç bunları kadınlarda PTT de öyle gerginler ki soramadim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?