357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

bugün çok doluyum kızlar... burda herşeyden sakındığın yarini ;kendi ellerinle göndermek zoruma gidiyor

ben de aynen senin hissettiklerini hissettim, asker bana şanlıurfa viranşehir dedi beynimden vurulmuşa döndüm askerime ve ailelerimize şanlıurfa derkenki halime bütün askeriye toplandı başıma öyle kötüydü, uzun bir süre alışamadım.. tam olaylar kabarmış işid diye birşey çıkmış şanlıurfa karışık diyorlar, hatta isyan derecesine geldim Allah'ım neden dedim neden biz.. ama sonra bunları düşünmekle çok hata yaptığımı anladım çünkü askerimi de çok üzüyordum, gitmem bak kaçarım demeye başladı korktu halimden, bu sefer o başladı dönemicem galiba ben demeye telefonda kaç kere ağladığımızı saymadım o derece kötü günlerdi, sonra bu böyle gitmez dedik kendimizi düzelttik konusunu açmamaya çalıştık izne geldiğinde sanki gitmicekmiş gibi davrandık, kısacası oraya gitmeden üzmeyelim kendimizi dedik ve şimdi viranşehire gideli 1 bucuk ay oluyor çok şükür canım, Allah'ın izniyle zaman geçiyor sabret ve dua et canım yapabileceğimiz en iyi şey neden biz demek yerine vardır bunda da bir hayır demek

Pzt buyuk ihtimal en gec sali ulasir ptt genelfe hizli gonderiyo yacanim

He iyiymiş yine tatlımm ustaya geçtiğinde ortasında felan kullandır canım iyi olur ama dediğin gibi işte komutanlar ne derse o
Bende öle olsun istiyorum canım ama inşallah bakalım .. bazen hele 6 + 6 olarak kullandırabiliyorlarmış öle 2 sefer gelse çok daha süper olurda işte komutanların insafına kalmış...

Hayırlı olsun tatlımm ne güzel :) İnşallah ulaşır ptesi eline

Bende öle olsun istiyorum canım ama inşallah bakalım .. bazen hele 6 + 6 olarak kullandırabiliyorlarmış öle 2 sefer gelse çok daha süper olurda işte komutanların insafına kalmış...
Ay hic izin kullanmicak olan bi benm yarim var herhalde :)

Uzatirsam bi asker yarim beni vurur

hehe o da doğru canım beklemekle geçiyor zaman haklı valla
Aaa öyle olursa cidden çok daha iyi olur kuzum seninki söylemez mi 6 + 6 olarak kullanmak istiyorum diye
Bizim izinlerimiz bakalım nasıl olucak of usta birliği açıklanmadan bana huzur yok

Belki de kuzum gece eğitimi nerden çıktı acemi de var mı böyle bir şey
Sabahları arıyordu iki gündür aramıyor kuzu keyfim kalmadı cidden
Evet canım gece eğitimi oluyor. Bu hafta silah eğitimi alıyorlarmış bi de gece eğitimi yapıyorlarmış doğudaki askerlerin neler yaptığını fln anlatıyorlarmış :)
Aynen kuzu bizim de 28 kasım son 8 gün kaldı çok heyecanlıyımmm
Bendeeeee çok heyecanlıyım çok az kaldı büyük kavuşmaya

Gunaydin canlar hatta tunaydin oglen olmus yahu :) ben evde olmadgm icin safak tablomu karalayamadim icim buruk yaa gune mutlu basliyodum onu karaliynca
Canısı naber
Ayyy çok kötü Allah yardımcısı olsun oradakilerin

doğru söylüyorsunuz kızlar bu durum sanırım çok özlememden kaynaklanıyor ... böyle yaparak yarimide üzüyorum farkındayım ama elimde değil tutamıyorum kendimi rabbim askarlerimizi korusun tez zamnda gidip gelmeyi nasip etsin inş. ... hepinize destekleriniz için çok teşekkür ederim , sizleri seviyorum kızlar , iyiki tanımışım sizleri

Aaa öyle olursa cidden çok daha iyi olur kuzum seninki söylemez mi 6 + 6 olarak kullanmak istiyorum diye
Bizim izinlerimiz bakalım nasıl olucak of usta birliği açıklanmadan bana huzur yok

İzin kullanırsa daha çabuk geçeceği için kullanabildiği kadar kullansın dedim :) Şafak saymak zor izin saymak daha kolay :))

Söyleyecek ama canım diyorum ya komutana bağlı .. bazıları izin vermiyormuş .. bazılarıda tam tersi hem izin veriyormuş hemde izin kullanmadı gibi gösteriyor izin kağıdını dönüşte yırtıyormuş :) Bölece hem izin kullanmış hemde uzamamış bile olabiliyomuş..şans işte

Lunnam iyidir nolsun bgn daha rahatim ya kizlarla konusa konusa geciyor zaman valla :) biz senle denk dusemiyoz esas kac gundur sen nasilsin napiyosun kuzu
Canim benim gecicek biticek hersey baksana iki hafta gecti bitti ya hele kisin gunler kisa kisa hemen bitcek gor bak iyiki burasi var iyiki siz varsiniz gercekten yaa kader yarenlerim

Bizde seni seviyoruz canım benim .. burada birbirimize destek olmak için varız :)

Kuzu bende senin gibi dusunuyorum aslinda arada bikac gunluk izinler onada iyi gelir ama onuda anliyorum ailesi farkli yerde ben farkli yerdeyim cocuk nereye gelse akli diger yerde kalcak

Kuzu bende senin gibi dusunuyorum aslinda arada bikac gunluk izinler onada iyi gelir ama onuda anliyorum ailesi farkli yerde ben farkli yerdeyim cocuk nereye gelse akli diger yerde kalcak
İşte sizin o kötüymüş canım .. biz aynı yerde olduğumuz için .. hem evini görür hem beni hava değişikliği iyii gelir diye ..

Bugün dahildir canm. ben
yalnız değilsiniz, benimki de kullanmayacak... kullanmasınlar da bir an önce gelsinler. yoksa ben birdaha gönderemem heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…