357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

yok benimkide kullanamyacak tez gidip gelmek için inşallah..

inşallah.... ama gerçekten çok zor oluyor, hem onlar için hemde burda onları bekleyen sevdikleri için. geçenlerrde dedim eğer çok bunaldıysan gel izne diye, oda gelirsem bi daha döndüğümde adapte olmam dedi. doğu olduğu için ktm de kalıyorlar.orası çok berbat bi yer. izne gelip giderkende yine orda kalmaları gerekiyor. kışda geldi soğuk orda yatacak yerleri olmuyormuş. keşke rahat gelebeileceği bi yer olsa bnde isterim gelmesini ama onun iyiliği için gelmemesi daha iyi.bnde öyle avutuyorum kendimi işte [/QUOTE]

[/QUOTE]
Canim seninki de mi diyarbakirdi?

Tatlım senin sınavların vardı bende pek girip uzun uzun yazamıyorum işlerim çok yoğun şu sıralar giriyorum bişey yazıyorum sonra işe dalıyorum ohooo sayfalar yürümüş gitmiş

Canim seninki de mi diyarbakirdi?[/QUOTE]
kardeşimin usta birliği diyarbakır cnm. aralık sonunda gidecek oda.

Aa ilk defa duydum kuzum :) aynen az kaldı azzzz inşallah havalarda güzel olur da bol bol gezeriz

Ahha ahh nerde öyle komutan bize hayatta denk gelmez
Hayırlısı olsun bakalım kuzu benimki de kullanmak iztemiyorum diyor ama bakalım

Ayyyyy askerimmm aradııııı kurban olduğum nasıl özledimmm yaaa.. Yarın en geç pazartesi usta birliği belli olucakmış ben daha uyuyamam bu gece Allahımmmmm
Ayyy çok heyecanlı bebeğim. İnşallah Allah gönlünüze göre verir rahat bi yere düşer

Aa ilk defa duydum kuzum :) aynen az kaldı azzzz inşallah havalarda güzel olur da bol bol gezeriz
Hava durumuna baktım bayağı soğuk olacak bizim burası aynı şekilde Ankarada öyle ama bakalım şansımıza açar belki

hepimiz aynıyız sanırım aralık sonunda usta birliklerine geçecekler ....ahh ahhh hayırlısıyla geçsinler ben konuştum canımın sesi çok iyi geliyordu ..ama diyor işte urfada yorulcam bende dedim akçakalede askerlik yapan arkadaş edindim sıkma canını diye farces gülüm senden ne alıyorsam konuştuğum anda söylüyorum :) iyi varsınız kızlar

İnşallah kuzum ya alışveriş merkezlerine tıkılı kalmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…