yok benimkide kullanamyacak tez gidip gelmek için inşallah..
[/QUOTE]inşallah.... ama gerçekten çok zor oluyor, hem onlar için hemde burda onları bekleyen sevdikleri için. geçenlerrde dedim eğer çok bunaldıysan gel izne diye, oda gelirsem bi daha döndüğümde adapte olmam dedi. doğu olduğu için ktm de kalıyorlar.orası çok berbat bi yer. izne gelip giderkende yine orda kalmaları gerekiyor. kışda geldi soğuk orda yatacak yerleri olmuyormuş. keşke rahat gelebeileceği bi yer olsa bnde isterim gelmesini ama onun iyiliği için gelmemesi daha iyi.bnde öyle avutuyorum kendimi işte
Tatlım senin sınavların vardı bende pek girip uzun uzun yazamıyorum işlerim çok yoğun şu sıralar giriyorum bişey yazıyorum sonra işe dalıyorum ohooo sayfalar yürümüş gitmişLunnam iyidir nolsun bgn daha rahatim ya kizlarla konusa konusa geciyor zaman valla :) biz senle denk dusemiyoz esas kac gundur sen nasilsin napiyosun kuzu
Canim benim gecicek biticek hersey baksana iki hafta gecti bitti ya hele kisin gunler kisa kisa hemen bitcek gor bak iyiki burasi var iyiki siz varsiniz gercekten yaa kader yarenlerim
Evet canım gece eğitimi oluyor. Bu hafta silah eğitimi alıyorlarmış bi de gece eğitimi yapıyorlarmış doğudaki askerlerin neler yaptığını fln anlatıyorlarmış :)
Bendeeeee çok heyecanlıyım çok az kaldı büyük kavuşmaya
Canısı naber
Ayyy çok kötü Allah yardımcısı olsun oradakilerin
Ahha ahh nerde öyle komutan bize hayatta denk gelmezİzin kullanırsa daha çabuk geçeceği için kullanabildiği kadar kullansın dedim :) Şafak saymak zor izin saymak daha kolay :))
Söyleyecek ama canım diyorum ya komutana bağlı .. bazıları izin vermiyormuş .. bazılarıda tam tersi hem izin veriyormuş hemde izin kullanmadı gibi gösteriyor izin kağıdını dönüşte yırtıyormuş :) Bölece hem izin kullanmış hemde uzamamış bile olabiliyomuş..şans işte
Gözün aydın canım benim :)Ayyyyy askerimmm aradııııı kurban olduğum nasıl özledimmm yaaa.. Yarın en geç pazartesi usta birliği belli olucakmış ben daha uyuyamam bu gece Allahımmmmm
kardeşimin usta birliği diyarbakır cnm. aralık sonunda gidecek oda.[/QUOTE]Canim seninki de mi diyarbakirdi?
Ayyy çok heyecanlı bebeğim. İnşallah Allah gönlünüze göre verir rahat bi yere düşerAyyyyy askerimmm aradııııı kurban olduğum nasıl özledimmm yaaa.. Yarın en geç pazartesi usta birliği belli olucakmış ben daha uyuyamam bu gece Allahımmmmm
Hava durumuna baktım bayağı soğuk olacak bizim burası aynı şekilde Ankarada öyle ama bakalım şansımıza açar belkiAa ilk defa duydum kuzum :) aynen az kaldı azzzz inşallah havalarda güzel olur da bol bol gezeriz
He anladim canm diyarbakir merkezmi yarin neresi o da dogu sanrm[/QUOTE]kardeşimin usta birliği diyarbakır cnm. aralık sonunda gidecek oda.
Ayyy çok heyecanlı bebeğim. İnşallah Allah gönlünüze göre verir rahat bi yere düşer
Hava durumuna baktım bayağı soğuk olacak bizim burası aynı şekilde Ankarada öyle ama bakalım şansımıza açar belki
Açık havada gezmek gibisi var mı ben sıkılıyorum kapalı yerlerdeİnşallah kuzum yaalışveriş merkezlerine tıkılı kalmak istemiyorum
Gel gel geeeel öpülmeye hasret kaldık zatenKizlar kizlarr gelemmi yanaanizdan opemmi
hahaha az kaldıı kızlarrrr yine geliyo sizinkiler dagıtımaGel gel geeeel öpülmeye hasret kaldık zaten
Evet 8 gün sonra boğana kadar öpücemhahaha az kaldıı kızlarrrr yine geliyo sizinkiler dagıtıma
çok özledim ben koca bebeğimi amaKoca bebekler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?