- 1 Mart 2013
- 2.610
- 295
- 173
Açık havada gezmek gibisi var mı ben sıkılıyorum kapalı yerlerde
Kizlar kizlarr gelemmi yanaanizdan
opemmi
bulunduğumuz şehrin dışına çıkamıyoruz diyor benimki ya konuştum bugun de gelmesem olmaz mı dedim kızıyorlar boş yere kötü olmayalım zaten çocuklar küçük dedim o zaman ben de direk mardine geçerim gelmem eve dedi sonuç olarak gidicem artık ne yapim...Bak sen simdi esinin yaptığına niye seni arada bırakıyor.. esine soyle o zaman komutandan ozel izin alsın ewli olanlar ewci olarak cıktıklarında gidip gunluk imza atmalarına gerek kalmıyormuş
hahaha yok canımm bugunde canım makarna salatası istediydi ama malzeme yoktu usendm cıkmayaEvet 8 gün sonra boğana kadar öpücem
Napıyosun tatlım bugün var mı pasta börek
Bende işte kuzu inşallah güzel olur hava
ahaha gel gel canım öpüverrr
Mmmmm makarna salatasını da çok severim. Akşama üşenmezsem ben yaparım belkihahaha yok canımm bugunde canım makarna salatası istediydi ama malzeme yoktu usendm cıkmayanapıyım canım istanbullda bolcana yagmur varr. Yagmuru ızlıyodum bende
ilk defa duyuyorum ne güzel :) Yap canım bu sefer sen yapta at burası yakında kadın gününe dönerMmmmm makarna salatasını da çok severim. Akşama üşenmezsem ben yaparım belki
Burada da çok yağmur var belediye sel uyarısı yapıp duruyorbiliyomusun her yağmur damlasını ayrı bi melek indirirmiş
Ve kızlar yağmur yağarken kevser suresini okumak çok sevap
Dönsün valla ben meraklıyımdır pasta böreğeilk defa duyuyorum ne güzel :) Yap canım bu sefer sen yapta at burası yakında kadın gününe döner
Yok yok ben daha 1 saat önce yedim de yine de dayanamıyorumAy ne tatlisiniz ya siz hahaha bu saatlerde karinlar acikiyo herhaldee
Of ben o yookken kilo vereyim dedim bir kilo almisim gitti gideliyakında topikcenee duba olmaya meyilliyizzz askerler gelince tanıyamıcaklar
İyi canım seni sormalı ? :)selam kızlar nasılsınız
nasıl oluyum tatlım bende iyyim bakalım yaİyi canım seni sormalı ? :)
Oh ne güzel canım iimiymiş peki? İnşallah akşam arıyor benimki akşamı bekliyorum bende :)selam güzeller nasılısn baklım ben bugün canımın sesini duydum çoookkk mutlu oldum darısı size inşallh ...
inşallah canmmselam güzeller nasılısn baklım ben bugün canımın sesini duydum çoookkk mutlu oldum darısı size inşallh ...
inşallah canmm
ben daha duyamadım
akşama dogru arar inşalah bakalım
gözün aydınn şafak kaç sizin
Oh ne güzel canım iimiymiş peki? İnşallah akşam arıyor benimki akşamı bekliyorum bende :)
canm benm askerim uzun dönem gitti şafak 350 kaldı 28 inda dagıtım iznine gelecek inşallah :)sağolun kızlar iyiymiş rahatım diyor yat kalk sadece 1 saat koğuş nöbeti oluıyormuş ..ama işte usta birliğe gidince orda sıkacaklar biraz diyor Allhım güç versin inşallah onlarada bizlerede Şafak 149 canım senin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?