357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Bak sen simdi esinin yaptığına niye seni arada bırakıyor.. esine soyle o zaman komutandan ozel izin alsın ewli olanlar ewci olarak cıktıklarında gidip gunluk imza atmalarına gerek kalmıyormuş
bulunduğumuz şehrin dışına çıkamıyoruz diyor benimki ya konuştum bugun de gelmesem olmaz mı dedim kızıyorlar boş yere kötü olmayalım zaten çocuklar küçük dedim o zaman ben de direk mardine geçerim gelmem eve dedi sonuç olarak gidicem artık ne yapim...

Evet 8 gün sonra boğana kadar öpücem
Napıyosun tatlım bugün var mı pasta börek
hahaha yok canımm bugunde canım makarna salatası istediydi ama malzeme yoktu usendm cıkmaya napıyım canım istanbullda bolcana yagmur varr. Yagmuru ızlıyodum bende

hahaha yok canımm bugunde canım makarna salatası istediydi ama malzeme yoktu usendm cıkmaya napıyım canım istanbullda bolcana yagmur varr. Yagmuru ızlıyodum bende
Mmmmm makarna salatasını da çok severim. Akşama üşenmezsem ben yaparım belki
Burada da çok yağmur var belediye sel uyarısı yapıp duruyor biliyomusun her yağmur damlasını ayrı bi melek indirirmiş
Ve kızlar yağmur yağarken kevser suresini okumak çok sevap

ilk defa duyuyorum ne güzel :) Yap canım bu sefer sen yapta at burası yakında kadın gününe döner

inşallah canmm
ben daha duyamadım
akşama dogru arar inşalah bakalım
gözün aydınn şafak kaç sizin

sağolun kızlar iyiymiş rahatım diyor yat kalk sadece 1 saat koğuş nöbeti oluıyormuş ..ama işte usta birliğe gidince orda sıkacaklar biraz diyor Allhım güç versin inşallah onlarada bizlerede Şafak 149 canım senin ..

canm benm askerim uzun dönem gitti şafak 350 kaldı 28 inda dagıtım iznine gelecek inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…