Nasıl 149 oluyor canım ...bugünü saymazsak 150 ..bugün 151. gündü...3 kasımdan başlıyoruz saymaya 168 günsağolun kızlar iyiymiş rahatım diyor yat kalk sadece 1 saat koğuş nöbeti oluıyormuş ..ama işte usta birliğe gidince orda sıkacaklar biraz diyor Allhım güç versin inşallah onlarada bizlerede Şafak 149 canım senin ..
Aman ii olsunlar canım nolsun iim bende ..hava kapalı diye kendmi yorgun hissediyorum sadece biraziimiş canım rahatım diyor şu anada :) çok şükür sen nasılsın bakalım bugün ..
canm benm askerim uzun dönem gitti şafak 350 kaldı 28 inda dagıtım iznine gelecek inşallah :)
Nasıl 149 oluyor canım ...bugünü saymazsak 150 ..bugün 151. gündü...3 kasımdan başlıyoruz saymaya 168 gün
Ah keşke 149 olsaydı :) Napalım buna şükür :))hadi yaaaa...bende 149 diye seviniyorum evet 3 kasım ...151 o zaman :)
Aman ii olsunlar canım nolsun iim bende ..hava kapalı diye kendmi yorgun hissediyorum sadece biraz
Aynen bende şu bikaç gündür boşum ondan rahat yazabiliyorum ama yarın başlayacak yoğunluğum malesef ...al bendende o kadar içim daraldı bugün ama canımın seni benim içimi aydınlattı valla :) pek işte yoktu bugün boş boş oturdum valla
Ah keşke 149 olsaydı :) Napalım buna şükür :))
hahaha sormaa kendimle anlasma yapmıstım o gıttıgınden beri aksine kilo aldımOf ben o yookken kilo vereyim dedim bir kilo almisim gitti gideli
Ahh gelse o günler :) Bazen hızlı geçiyormuş gibi geliyor bazen geçmiyor gibi ..o günlerde gelcek bujum bir bakmışız bitmiş ...arkamızdan diğer gelen yarenlere destek olucaz ...
yaa bende telden şafak sayar indirdim ; o da 152 gösterio sinir oldumAman ii olsunlar canım nolsun iim bende ..hava kapalı diye kendmi yorgun hissediyorum sadece biraz
canm bende bu safagı hesaplayamadım ya.Ah keşke 149 olsaydı :) Napalım buna şükür :))
Ahhh keşke bende kilo alabilsem mutluluktan ağlardı heralde görüncehahaha sormaa kendimle anlasma yapmıstım o gıttıgınden beri aksine kilo aldım
her yer bir ayrı gösteriyor ya hangisi dogru bende sinir oldum kızlaryaa bende telden şafak sayar indirdim ; o da 152 gösterio sinir oldum
151 canım bugün ama izinsiz olarak...yaa bende telden şafak sayar indirdim ; o da 152 gösterio sinir oldum
Gel bende seni öpeyim canım benimmhehehe optum garii
Sizinde izinsiz 351 canım bugün bitince 350 olacakcanm bende bu safagı hesaplayamadım ya.
erkek arkadaşım ayrı dıyor ben ayrı diyorum
internet ayrı diyor
6 kasım slüs tarihi toplamda 365 gün yapacak o zaman kaç kalmış oluyor
canm izinsiz ne demek oluyor onu anlayamadım 30 gün izin zaten şafagın içinde değil mi pekiSizinde izinsiz 351 canım bugün bitince 350 olacak
iwiiittt bende öyle sayıorum ama bu şafak sayar daha fazla çıkartıo , sildim bende :) :)151 canım bugün ama izinsiz olarak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?