Yaklaşık o zamana denk geliyor canım 18-20 nisan gibi izinsiz .. ama kullanabilirse benimki kullanacak izinbujum seninki nisan kaçta gelicek ..benim nisan 18 izin kullanmazsa tabi..
Kısa dönemlerde izin şafağa dahil değil canım .. uzunda da öylemi bilemiycem :/canm izinsiz ne demek oluyor onu anlayamadım 30 gün izin zaten şafagın içinde değil mi peki
Bencede sil canımiwiiittt bende öyle sayıorum ama bu şafak sayar daha fazla çıkartıo , sildim bende :) :)
yaa canımcım şimdi aklıma geldide .. peki ewci olarak çıktıklarında durum ne oluyor biliyor musunKısa dönemlerde izin şafağa dahil değil canım .. uzunda da öylemi bilemiycem :/
Evci sayılıyor diye biliyorum canım ben çünkü bu yemin töreninden sonra gelcekler ya 2 gün .. o sayılacakmış askerliktenyaa canımcım şimdi aklıma geldide .. peki ewci olarak çıktıklarında durum ne oluyor biliyor musun
bizimki izinlerde dahil 365 gün canm teşekkür ederim bilgin iiçin :)Kısa dönemlerde izin şafağa dahil değil canım .. uzunda da öylemi bilemiycem :/
Dahilse ne güzel canım daha kısa olmuş olur :)) Bizdede dahil olsa keşke :)) Ne demekbizimki izinlerde dahil 365 gün canm teşekkür ederim bilgin iiçin :)
hmm ewci çıkmasının şafağa bi zararı olmayak o zamn dimiEvci sayılıyor diye biliyorum canım ben çünkü bu yemin töreninden sonra gelcekler ya 2 gün .. o sayılacakmış askerlikten
Yok canım sadece bu ekstra bizim 12 gün iznimiz varya o kullanıldığı takdirde o uzatıyorhmm ewci çıkmasının şafağa bi zararı olmayak o zamn dimi
oyşşGel bende seni öpeyim canım benimm
Napıyosun nasılsın görüşemedik bir türlü canım
:)Şimdik 168 gün askerlik ... 168 den sayıoz ya bu tam 1 kaldığı gün yani son askerlik mesaisi akşam bittiği gibi gelebiliyormu akşam yoksa ertesi gün sabahtanmı geliyor ? :)kızçeler geldiği günüde şafaktan saymayın ha
yok kuzum sabah çıkıyorlarr:)Şimdik 168 gün askerlik ... 168 den sayıoz ya bu tam 1 kaldığı gün yani son askerlik mesaisi akşam bittiği gibi gelebiliyormu akşam yoksa ertesi gün sabahtanmı geliyor ? :)
:) :) AH gelse o gün ... Nie akşam mesai bitimi çıkamıyorlar illa yatıracaklar orada yayok kuzum sabah çıkıyorlarrbenim ne hayallerim var o gunler ilgiliii.. sabah erkenden yola cıkıcam gunes tam dogmadan. Bizim güneşimizi otobuste onu almaya giderken ızlıcem ve fotograflıcam
öyle kuzucum valla hiç görmedim de duymadım da geceden cıkan:) :) AH gelse o gün ... Nie akşam mesai bitimi çıkamıyorlar illa yatıracaklar orada ya
Neyse napalım artık :)) Ben gitmem muhtemelen çalıştığım için o gelsin beni işten alsın hohhöyle kuzucum valla hiç görmedim de duymadım da geceden cıkan
baakalım kısmet bende calısyo olabilirimm zman neler göstericek :)Neyse napalım artık :)) Ben gitmem muhtemelen çalıştığım için o gelsin beni işten alsın hohh
Bizim için de süper bi duygu olacak 1 kaldığı gün muhakkak ama onlar için çok çok daha güzel bi duygu olsa gerek o koğuşta uyudukları son gece olduğunu bilmek :)baakalım kısmet bende calısyo olabilirimm zman neler göstericek :)
Aaaa annen ebemi ki ? :)bende birazdan annemle nobete gidicem azcık karı dogurtturalım aneyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?