Allah sabır versin Hayırlısıyla kavuşursunuz İnşallah baya uzun bi süre seninki...canm benm askerim uzun dönem gitti şafak 350 kaldı 28 inda dagıtım iznine gelecek inşallah :)
Ben sabah akşam duyuyorum Allah a şükür birazdan yine arar telefon elimde geziyorum deli gibi:)selam güzeller nasılısn baklım ben bugün canımın sesini duydum çoookkk mutlu oldum darısı size inşallh ...
Benimde sabah akşamdı eğitimler yoğunlaşınca sadece akşamları arıyor artık ama uzun süreli konuşabiliyoruz genellikle . . az kaldı zate acemiliğin bitmesine ustalıkta telefon sokacak bakalım nasıl olacak :)Ben sabah akşam duyuyorum Allah a şükür birazdan yine arar telefon elimde geziyorum deli gibi:)
aman kuzu az ye ben hala vermeye çalışıyorumoyşşiyiym canım ya napıym evde pinekliyorum ev kızı mod on iş arıyorumm bulamıyorummm kilo alarak geçiyor gunlerim sen napıyosun?
Bende geçen aynısını teklif etmiştim @nidagkhn 'a :) Sen ne iş yapıyordun peki ? :)aman kuzu az ye ben hala vermeye çalışıyorum
senin meslek neydi kuzum ah bende evde olsam ya kuzu sen benim yerime işe gel bende evde yatayım olmaz mı
Ne güzelmiş yaaivittt canım
ben Çocuk gelişimcisyim canımmaman kuzu az ye ben hala vermeye çalışıyorum
senin meslek neydi kuzum ah bende evde olsam ya kuzu sen benim yerime işe gel bende evde yatayım olmaz mı
benimki de eğitimin sıkı olduğu zamanlar sadece akşam arıyo onun dışında sabah akşam arıyo seninki nerde yapıyo askerliği canımBenimde sabah akşamdı eğitimler yoğunlaşınca sadece akşamları arıyor artık ama uzun süreli konuşabiliyoruz genellikle . . az kaldı zate acemiliğin bitmesine ustalıkta telefon sokacak bakalım nasıl olacak :)
ben Çocuk gelişimcisyim canımmbakalım etkinlik koçu olarak gorusmeye cagrıldım az once 25 kasıma inşallah olur ya valla sıkıldım bunaldmm oturmaktan
Anladım canım bizimki Ankara'dabenimki de eğitimin sıkı olduğu zamanlar sadece akşam arıyo onun dışında sabah akşam arıyo seninki nerde yapıyo askerliği canım
Bende geçen aynısını teklif etmiştim @nidagkhn 'a :) Sen ne iş yapıyordun peki ? :)
ben Çocuk gelişimcisyim canımmbakalım etkinlik koçu olarak gorusmeye cagrıldım az once 25 kasıma inşallah olur ya valla sıkıldım bunaldmm oturmaktan
En güzeli dimi ama kuzu
Ben bilgisayar programcılığı okudum canım bilgi işlem olarak çalışıyorum artık şirketteSenin meslek ney kuzum hatırlayamadım şimdi
Aaa süper yaaHayırlıysa senin için inşallah olur canım benim evet evde oturmanın da bi limiti var cidden Benim okul bitti 1 hafta sonra işe girdim biraz daha evde olsaydım kafayı yerdım valla
Enem kardeşimde onu okuyor :) :) Kız bi hafta otursaydın keşke evde dinlenirdin kuzu neyse artık tatilleri dolu dolu kullanırsınBen Mimarım canım sorma bende bu sene mezun oldum ertesi gün işe başladım tatil matil yalan oldu
Aaaa öyle mii :) Hangi şehirde canım ? :) Aradılar hemen bende işi kaçırmamak için mecbur canım :) :)Yoksa biraz dinlenirim diyordum ama napalım :)Enem kardeşimde onu okuyor :) :) Kız bi hafta otursaydın keşke evde dinlenirdin kuzu neyse artık tatilleri dolu dolu kullanırsın
Allah kavuştursun canım Ankaralıyım ben Ankara dedin memleketimi özledimAnladım canım bizimki Ankara'da
Aminn canım hepimizi... Aaa şimdi nerede oturuyorsun ?Allah kavuştursun canım Ankaralıyım ben Ankara dedin memleketimi özledim
sakarya da oturuyorum :) sen?Aminn canım hepimizi... Aaa şimdi nerede oturuyorsun ?
Ohaa Sakarya'da oturuyorumsakarya da oturuyorum :) sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?