Ohaa Sakarya'da oturuyorum
Hahah aynen merkez canım sen ?neresi kız ??merkezde misin?
akyazıdayım ben canım :) ama bakalım eşim gelince merkeze taşınmayı düşünüyoruz iş dolyısıylaHahah aynen merkez canım sen ?
Anladım canım hayırlısı olsun hakkınızda :)akyazıdayım ben canım :) ama bakalım eşim gelince merkeze taşınmayı düşünüyoruz iş dolyısıyla
Evet canım İstanbul Yıldız Teknik ' de :):) Olsun canım ya çalış biraz da para kazanmak farklı bi duygu :)Aaaa öyle mii :) Hangi şehirde canım ? :) Aradılar hemen bende işi kaçırmamak için mecbur canım :) :)Yoksa biraz dinlenirim diyordum ama napalım :)
sağol canım hepimizin İnşallah :)Anladım canım hayırlısı olsun hakkınızda :)
Hımm ordada bi arkadaşım var :) Aynen canım bu 5. ayım işte :)Evet canım İstanbul Yıldız Teknik ' de :):) Olsun canım ya çalış biraz da para kazanmak farklı bi duygu :)
Amin canımm .. daha yeni mi başladı orada ..bizim burda sabahtan beri yağıyor dayine akşam ettik güzeller darısı diğetr günlere inşallah..ankarda yağmur başladı şimdik ...
Amin canımm .. daha yeni mi başladı orada ..bizim burda sabahtan beri yağıyor da
sakarya canım ... ben bugün orası yağmurludur diye düşnüyordum iyi bari :))evet canım yeni başladı :) sen nerdeydin canım ...
sakarya canım ... ben bugün orası yağmurludur diye düşnüyordum iyi bari :))
Anladım canım hiç sorma ya ...insanı hepten bunaltıyor bu havalar ... yaz gelsinn güzel günler gelsinn .. bu günleri vay be ne günlerdi diye hatırlayacağımız günler :)akşama anca yağabildi onu sertliği vardı zaten içimizi karartı hava zaten içimiz sıkıntılı ....
Sende iyiki varsın canım :) Yarın görüşmek üzere öpüyorumkızlar servisimiz birazdan kalkar yarın görüşürüz inşallah öpüyorum sizi bennnnn:) iyiki varsınız kızlar iyi burası varrrrrr
amin canım...sen evli miydin?yine akşam ettik güzeller darısı diğetr günlere inşallah..ankarda yağmur başladı şimdik ...
evet iyi ki var iki gündür stres attım paylaştıkça dertler hafifliyo çok sağolun hepinizkızlar servisimiz birazdan kalkar yarın görüşürüz inşallah öpüyorum sizi bennnnn:) iyiki varsınız kızlar iyi burası varrrrrr
Ayyyyyyyyyy yazdığını gördüm çok tuhaf olduuum.yok aramadı canım yarn bell olur demiş çavuş hatta siz pazartesi diye düşünün demişş. Açıklanmış mı yoksaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?