canm benm amin cok teşekkür ederimAllah sabır versin Hayırlısıyla kavuşursunuz İnşallah baya uzun bi süre seninki...
selam tatlım napysn nasılsın :)selammmmmmmm kızlarım
ayyyy kizlar su yazinizi okurken varya icimden bisi cizz etti yaa aciklandi sandim:) bnmkide yarin olmayabilir buyuk ihtimal ptesi belli olur demisti:) aksam aksam ne heycan yasattiniz bana:):)Ayyyyyyyyyy yazdığını gördüm çok tuhaf olduuum.yok aramadı canım yarn bell olur demiş çavuş hatta siz pazartesi diye düşünün demişş. Açıklanmış mı yoksaaaa
eneeeeem nidakuss gelmiiis:) hosgeldin kuzu:):)selammmmmmmm kızlarım
nöbetteyim canım annemle sen napıyosunselam tatlım napysn nasılsın :)
ben hep burdayhımm ama sen pek gelmiyon buralaraaeneeeeem nidakuss gelmiiis:) hosgeldin kuzu:):)
bir gün bir günlerini tutmaz canım yine söyluyorum her gun aynı saatte arayamayabilirler buna şartlanın alıştırın kendinizi bi süreliğine,en azından ustaya geçene kadar..kizlar bugun sevgilim 5de aradi 7 dakika konuştuk sonra yine ararim dedi ki aramasi gerekirdi normalde her aksam 8 gibi yarim saat konusuruz ama aramadi neden acababu saatten sonrada imkansiz artik...
hihihiiii:) kuzucuk calisiyorum is guc yaa:) sen napiosun anneciginle nobet mi tutuyosun kuzu:) ayy ne kdrda eglencesiiiiiiz:)ben hep burdayhımm ama sen pek gelmiyon buralaraa
kuzucuum allahin izniyle yarin aradiginda bugunun telafisini yaparsin uzulme lutfen.. daha enerjik , daha sevgi dolu, daha mutlu :) :) :) guzel guzel konusursunuz.. bi guzel uyu simdi yarin hemencik olsun:) snrada sevdicegin bi an evvel arasin seni:)Ouufff moralim ilk defa bu kadar bozukBugün beni aradı yine arkadaşının telefonuna hattını takmış .. ben babamlarla çarşıdaydım açamadım mesaj attım tamam eve geçince aararım dedi neyse ... eve geldim aradı ama 5 dk falan konşmuştuk ben duş alcam yatıcam bugün arama varmış telide arkadaşa vercem dedi .. bende kızdım niye cepten arıyosun ankesörlüden konuşurken daha iyidi 15 dk konuşuoduk en az dün 7 dk konştuk dedim dakika mı sayıyosun dedi sayıorm dedim hem acemisin sabret yani yakalanacan bişe olacak dedim ... Aşkm moralim bozuk yorgunum canımızı çıkarıyolar bide sen üstüme gelme dedi ay o kadar kötü oldum ki ağlamamk için zor durdum yani.. Haklı ben ona bişe demiorum ama bende bütün gün sadece o 15 dklık telefonu bekliyorum yani.... sonra anlattı dedi bugün telefon sırası çok vardı beklesem çok uzun sürecekti o yüzden arkadaştan arayım dedim dedi..kızmadın dimi bana dedi alttan aldı o da bende dedim kusuruma bakma kızmadım diye ... ama yinede böle saçma sapan bi şekilde onu üzdüğüm için şuan çok moralim bozuk salak kafam ya alınganlık yapacak zaman sanki Kaparken iyi kapattık ama yinede benim aklım kaldı onu üzdüğüm için Sanırım tuttum tuttum kendimi sıktım hiç ağlamadım vs. bugün biraz patlak verdim
endişelenme canım benimki de baya geç aradı bugün saatleri tutmuyor bazen...kizlar bugun sevgilim 5de aradi 7 dakika konuştuk sonra yine ararim dedi ki aramasi gerekirdi normalde her aksam 8 gibi yarim saat konusuruz ama aramadi neden acababu saatten sonrada imkansiz artik...
üzme kendini canım ya sende onu düşünmüşsün yakalanacak birşey olacak diye anlayışla karşılamıştır bence arada hepimize oluyor böyle şeyler sonuçta biz de duygusal bir dönem geçiriyoruz...Ouufff moralim ilk defa bu kadar bozukBugün beni aradı yine arkadaşının telefonuna hattını takmış .. ben babamlarla çarşıdaydım açamadım mesaj attım tamam eve geçince aararım dedi neyse ... eve geldim aradı ama 5 dk falan konşmuştuk ben duş alcam yatıcam bugün arama varmış telide arkadaşa vercem dedi .. bende kızdım niye cepten arıyosun ankesörlüden konuşurken daha iyidi 15 dk konuşuoduk en az dün 7 dk konştuk dedim dakika mı sayıyosun dedi sayıorm dedim hem acemisin sabret yani yakalanacan bişe olacak dedim ... Aşkm moralim bozuk yorgunum canımızı çıkarıyolar bide sen üstüme gelme dedi ay o kadar kötü oldum ki ağlamamk için zor durdum yani.. Haklı ben ona bişe demiorum ama bende bütün gün sadece o 15 dklık telefonu bekliyorum yani.... sonra anlattı dedi bugün telefon sırası çok vardı beklesem çok uzun sürecekti o yüzden arkadaştan arayım dedim dedi..kızmadın dimi bana dedi alttan aldı o da bende dedim kusuruma bakma kızmadım diye ... ama yinede böle saçma sapan bi şekilde onu üzdüğüm için şuan çok moralim bozuk salak kafam ya alınganlık yapacak zaman sanki Kaparken iyi kapattık ama yinede benim aklım kaldı onu üzdüğüm için Sanırım tuttum tuttum kendimi sıktım hiç ağlamadım vs. bugün biraz patlak verdim
kuzucuum allahin izniyle yarin aradiginda bugunun telafisini yaparsin uzulme lutfen.. daha enerjik , daha sevgi dolu, daha mutlu :) :) :) guzel guzel konusursunuz.. bi guzel uyu simdi yarin hemencik olsun:) snrada sevdicegin bi an evvel arasin seni:)
üzme kendini canım ya sende onu düşünmüşsün yakalanacak birşey olacak diye anlayışla karşılamıştır bence arada hepimize oluyor böyle şeyler sonuçta biz de duygusal bir dönem geçiriyoruz...
canım bızlerde senın durumuna cok fazla dusuyrz bende kavga yaptgmda sınrlenyrm telefonu kapatmyrm aramz duzelene kadar . hatta bugun bana sinirlydı telefnu kapatacktı kapattsan o askerıyeyı basına yıkarım dedmHaklısın galiba canım ben en iyisi uyiimm yoksa düşün düşün kendimi harap edicemYarın akşamı bekliycem artık...dediğin gibi yarın herşey düzelecek aslında şimdide kapatırken iiydik ama ... yinede saçmaladığım için kendime kızıyorum benim alttan almam gerekirken o alttan aldı ..sonra bende alttan aldım ama iş işten geçti biraz ...Hemen yarın akşam olsun uff
Haklısın canım ya sorma ... özlediğimden bunaldığımdan oluyor bunlar hep ... onuda anlıyorum ama konuşmak da istiyorum .. oda istiyor biliyorum keyfinden değil ama ..
benzer tartışmaları biz de yaşıyoruz hele sabah baya büyük kavga ettik yani yemin töreni yüzünden gel diyor ailesi gitme diyor bir türlü laf anlatamıyorum gelmeyim sorun olmasın dedim sen istemiyorsun heralde dedi bende o anki psikoljiyle istemiyorum evet dedim bende eve gelmem mardine giderim direk dedi sonra aldım gönlünü evdekilerin de sesi çıkmıyor bakalım artık ne olacakHaklısın galiba canım ben en iyisi uyiimm yoksa düşün düşün kendimi harap edicemYarın akşamı bekliycem artık...dediğin gibi yarın herşey düzelecek aslında şimdide kapatırken iiydik ama ... yinede saçmaladığım için kendime kızıyorum benim alttan almam gerekirken o alttan aldı ..sonra bende alttan aldım ama iş işten geçti biraz ...Hemen yarın akşam olsun uff
Haklısın canım ya sorma ... özlediğimden bunaldığımdan oluyor bunlar hep ... onuda anlıyorum ama konuşmak da istiyorum .. oda istiyor biliyorum keyfinden değil ama ..
cok fazla takıp edemıyorm ama sanırım esınız askerdı ve gelmenızı ıstyodu. eşinizin sozunu dınlemek onu mtlu etmek en guzelı bence:) sizi özleyen eşiniz soncta baskası bunu anlayamazbenzer tartışmaları biz de yaşıyoruz hele sabah baya büyük kavga ettik yani yemin töreni yüzünden gel diyor ailesi gitme diyor bir türlü laf anlatamıyorum gelmeyim sorun olmasın dedim sen istemiyorsun heralde dedi bende o anki psikoljiyle istemiyorum evet dedim bende eve gelmem mardine giderim direk dedi sonra aldım gönlünü evdekilerin de sesi çıkmıyor bakalım artık ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?