357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

bir gün bir günlerini tutmaz canım yine söyluyorum her gun aynı saatte arayamayabilirler buna şartlanın alıştırın kendinizi bi süreliğine,en azından ustaya geçene kadar..
yazdiktan sonra aradi aynen isleri varmis dus carsaf fln 2 3 dk konustuk simdi nöbet tutuyo yine aradi 2dk oh:)

cok fazla takıp edemıyorm ama sanırım esınız askerdı ve gelmenızı ıstyodu. eşinizin sozunu dınlemek onu mtlu etmek en guzelı bence:) sizi özleyen eşiniz soncta baskası bunu anlayamaz
evet canım eşim çok istiyor gelmemi ama ailesi istemiyor benim babam ben seni her türlü götürecem dedi ama hala istemiyorlar eşim de geleceksin diyor daha demiyor bende gitmeye karar verdim sonuçta orda yalnız olan o onu hepten garip bırakamam

haklısın canım doğru diyorsun ... off zor bir süreçmiş bu sanki gittikçe daha da zorlaşıyor .. ilk zamanlar daha yüksekti moralimiz ... şu yemin töreni gelse izne de bi moral depolasak ... Ama bence sende git canım eşinin isteği bence daha önemli ...seni yanında istiyor demekki

bizde şyle bi söz vardır eşim ne derse o olur:) eşiniz gel dıyoken baskası sıze karımamalı bence:) babanızda gotururm dıyomus daha ne hıc dusunmeyın bıle bence:)

Bizde yarına düzeliriz canımda işte ister istemez insnaın morali bozuluyor .. sağolun sayenizde birazmoral buldum .... hergün mail yazıp yolluyorum ona telefonda diyemediklerimi ... yazayımda görsün gelince okyup neler çektiğimi anlar belki daha iyi :)

yazdiktan sonra aradi aynen isleri varmis dus carsaf fln 2 3 dk konustuk simdi nöbet tutuyo yine aradi 2dk oh:)
çok sevindim canım :)
gidicem canım kararlıyım artık kimseyi takmicam kafaya:)

arar canm arar benmkı sabahta egtmde deglms ama oglen aradı sinirden aramadı bende dırek soyledm zatn:) her an ulasack konmda degl sana trıp atacak tartıscak konmda degl ıllakı aramak zornda :) tabı tartştgmzda bendede moral sıfır ama bak aradgnda da normale donyo hersey:)

bizde şyle bi söz vardır eşim ne derse o olur:) eşiniz gel dıyoken baskası sıze karımamalı bence:) babanızda gotururm dıyomus daha ne hıc dusunmeyın bıle bence:)
:)gitme konusunda kararlıyım artık dayanamıyorum onun üzülmesine

bende günlük tutyorm aradgnda herseyı untyrm yoksa soylermde

Haklısın tatlım ... Sağolun tekrar :)) İyi geceler hepinizeeeee kızlar iyiki varsınızz .. başım ağrıyor uyimde hemencik yarın olsunnn

iyi geceler canım bende oğlanı uyutuyorum sonra bende uyurum uyku tutarsa
Mrb,ne kadar güzel çocuklarınızla ve evinizde bekliyosunuz askerinizi. Rabbim öyle güzel tabloları bize de nasip etsin. Kısa dönem mi eşiniz ve nerde yapıyo ?

Mrb,ne kadar güzel çocuklarınızla ve evinizde bekliyosunuz askerinizi. Rabbim öyle güzel tabloları bize de nasip etsin. Kısa dönem mi eşiniz ve nerde yapıyo ?
Amin canım sağol...kastamonuda eşim kısa dönem yapıyor ustalık da mardin...evliyken çok zor oluyor ama ya ne bilim onunla yattığım yatakta şimdi yalnız yatıyorum...akşam uyku tutmuyor o yüzden

Amin canım sağol...kastamonuda eşim kısa dönem yapıyor ustalık da mardin...evliyken çok zor oluyor ama ya ne bilim onunla yattığım yatakta şimdi yalnız yatıyorum...akşam uyku tutmuyor o yüzden
Çocuklarınız var ama bir de öyle düşün,eşin yokken onların olması çok güzeldir .. Demekki her şeyin bir zorluğu var neyse ki kısa dönemmiş.. Erken mi evlendinz çocuklar varken askere yolladın eşini ?

evet erken evlendim:)çocuklar da küçük gerçi oyalanıyorum onlarla zaman öyle geçiyor benim için iyi yanı o oldu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…