Amin canım Allah ım isteyen herkese nasip etsin...seninki uzun dönem mi?Maşallaah maşallah Allah analı babalı büyütsün çocuklarınızı.. Darısı bekarların başına :)))
çok sevindim canım :)
seninki nerdeydi canım ?sagol bebisimmmm :)
seninki nerdeydi canım ?
Evet canım uzun dönem,Ankara Mamak'ta ..Amin canım Allah ım isteyen herkese nasip etsin...seninki uzun dönem mi?
4.benimki:):)yemin törenine gidiyor musun?benimkide kastamonu tatlim :) 8. boluk senin ?
Allah kavuştursun canım...nişanlın mı?Evet canım uzun dönem,Ankara Mamak'ta ..
doğum yaptırıyoruz beraber cok eglencelihihihiiii:) kuzucuk calisiyorum is guc yaa:) sen napiosun anneciginle nobet mi tutuyosun kuzu:) ayy ne kdrda eglencesiiiiiiz:)
4.benimki:):)yemin törenine gidiyor musun?
:):)yok canim gitmiyorum. aa benim bi arkadasimin abiside 4. bolukte :)
iyi geceler canım:)kizlar ben yorgunluktan ölüyorum. size iyi muhabbetler numnum kacarrr kocaman öptüm
Sağolasın canım benimm yazdıklarının çoğunu gitmeden almıştım zaten nemlendirici losyon pudra vs... sadece cep sobasıyla silikon tabanlığı yeni aldım onları da yemin törenine gelince vericem .. bugün aradığında düzelir zaten aramız ama dün moralim bozuldu sadece kendime kızdım öle yaptığım için şimdi daha iyiyim .. arasa konuşsak daha iyi olucam..ben gitmiycem de o gelecek tatlımbujum Üzülme canım, yani bizim işimizde o kadar zor ki. Bende kendimi nasıl sıkıyorum yanlış bir şey söylemeyeyim diye. Hayatımda hiç bu kadar anlayışlı olmamıştım. Başımın üstünde meleklerin haresi belirecek yakında. Trip atma, her zaman süpermişsin gibi davran, her şey hiç olmadığı kadar mükemmel gibi rol kes. Hoş o da öyle. Ne zaman konuşsak hiç şikayet etmiyor kıyamam ona ben. Hep iyi, yemekler iyi, eğitim yorucu değil, botlar ayağımı vurmuyor diyor. Bir tek kıyafetleri boldu onu da daraltacaklarmış, komutanı böyle olmaz terziye gidelim üstüne uygun yapsınlar demiş, zavallım bundan bile mutlu oldu. Aslında o da bana rol kesiyor hissediyorum. Yemin törenine gidemeyeceğim, olsun 20 Nisan'a ne kaldı o zaman görürüm tam görürüm diyor. Işte bende gidemesem de ona bir paket yollayacağım. Sen yemin törenine gidiyor muydun gidemiyor muydun net hatırlayamadım ama sende bir paket gönderebilirsin. Ben paketin içine:
- Asker temalı ve mesajlı kurabiyeler
- Fotoğrafımı
- Mektup
- Özdemir Asaf'ın şiir kitabı
- Cep Sobası
- Scholl Ayak Pudrası (Nöbette sürekli ayakta, bu pudra koku oluşumu, mantar vb. şeyleri engelliyormuş)
- Neutrogena Vücut Nemlendiricisi (Manisa'nın havası soğukmuş ve onun soğukta dudakları ve eller çatlar hemen, nemlendirsin cildini diye yolluyorum)
- Gillette Tıraş Sonrası Balsam (2 günde 1 tıraş oluyormuş. Bu da tıraş sonrası tahrişi azaltsın diye yolluyorum)
içeren bir kutu hazırlıyorum. Sende bu tarz bişey yapabilirsin ama eminim o bu tripleşmeyi unutmuştur bile sıkma canını.
Tatlım senin hangi bölükteydiEvet canım uzun dönem,Ankara Mamak'ta ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?