357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

kızlar ya uyudunuz mu ne yaptınız hep en sona ben kalıyorum abimin söz kesimi var hafta sonu kocişim git dedi ama 2 çocukla nasıl gidim bilemedim ne yapsam ki?

kizlar ben yorgunluktan ölüyorum. size iyi muhabbetler numnum kacarrr kocaman öptüm

bujum Üzülme canım, yani bizim işimizde o kadar zor ki. Bende kendimi nasıl sıkıyorum yanlış bir şey söylemeyeyim diye. Hayatımda hiç bu kadar anlayışlı olmamıştım. Başımın üstünde meleklerin haresi belirecek yakında. Trip atma, her zaman süpermişsin gibi davran, her şey hiç olmadığı kadar mükemmel gibi rol kes. Hoş o da öyle. Ne zaman konuşsak hiç şikayet etmiyor kıyamam ona ben. Hep iyi, yemekler iyi, eğitim yorucu değil, botlar ayağımı vurmuyor diyor. Bir tek kıyafetleri boldu onu da daraltacaklarmış, komutanı böyle olmaz terziye gidelim üstüne uygun yapsınlar demiş, zavallım bundan bile mutlu oldu. Aslında o da bana rol kesiyor hissediyorum. Yemin törenine gidemeyeceğim, olsun 20 Nisan'a ne kaldı o zaman görürüm tam görürüm diyor. Işte bende gidemesem de ona bir paket yollayacağım. Sen yemin törenine gidiyor muydun gidemiyor muydun net hatırlayamadım ama sende bir paket gönderebilirsin. Ben paketin içine:

- Asker temalı ve mesajlı kurabiyeler

- Fotoğrafımı

- Mektup

- Özdemir Asaf'ın şiir kitabı

- Cep Sobası

- Scholl Ayak Pudrası (Nöbette sürekli ayakta, bu pudra koku oluşumu, mantar vb. şeyleri engelliyormuş)

- Neutrogena Vücut Nemlendiricisi (Manisa'nın havası soğukmuş ve onun soğukta dudakları ve eller çatlar hemen, nemlendirsin cildini diye yolluyorum)

- Gillette Tıraş Sonrası Balsam (2 günde 1 tıraş oluyormuş. Bu da tıraş sonrası tahrişi azaltsın diye yolluyorum)

içeren bir kutu hazırlıyorum. Sende bu tarz bişey yapabilirsin ama eminim o bu tripleşmeyi unutmuştur bile sıkma canını.

Kızlarr az önce doğumdan çıktıkk. Yok böyle bişeyyy evlenmeden önce bi kez daha düşünün şaka bi yana en zor kısmı rahim 9 cm acılana kadar sancı çekmekk! kadını masaya aldık 5 dk içinde dogurdu .. Benim yuregimi okşayan tek sahne babayla kızının ilk karşılasmasıydı adam agladı cocuk gibi Allahım hepimize yaşatsın bu anı ne kadar zor olsada..

Sağolasın canım benimm yazdıklarının çoğunu gitmeden almıştım zaten nemlendirici losyon pudra vs... sadece cep sobasıyla silikon tabanlığı yeni aldım onları da yemin törenine gelince vericem .. bugün aradığında düzelir zaten aramız ama dün moralim bozuldu sadece kendime kızdım öle yaptığım için şimdi daha iyiyim .. arasa konuşsak daha iyi olucam..ben gitmiycem de o gelecek tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…