357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

nasılsınız güzeller bugün bir haftanın daha sonuna geldik ....geçsin günler çarçabuk :) benim işim bugün yoğun değil öle takılıyorum bakalım :)

nasılsınız güzeller bugün bir haftanın daha sonuna geldik ....geçsin günler çarçabuk :) benim işim bugün yoğun değil öle takılıyorum bakalım :)

canım günaydın ...ben bugün iyiyim canım bilmiyorum içimde bir mutluluk var bugün ..hayır olsun hep böyle olsun inşallah ..sen nasolsın canım..

Aman mutlu ol canım ne güzel:) aynen haftanın sonuna geldik ..bugün bitince 4 gün eğitimleri kalmış olacak :)

İdare ediyoruz canım pazar yaklaştı diye mutluyum .. 28 kasım yaklaştı diye mutluyum :)) Ama havadan ötürü bitkinlik var hala sen naslsn?
Artık kasımın da sonun geldik bundan sonra havalar hep böyle olur
Ama olsun isterse buz yağsın tufan kopsun 28 kasıma 1 hafta kaldıııııııı

çok moralim bozuk bir o kadar da kırgınım.. Bana bu kadar beni değersiz hissettirdiği için bir o kadar da kızgınım ona..
Biz bu ilişki için çok badireler atlattık.. Çok fedakarlıklar yaptık.. Sonucu böyle olmamalıydı. Dün aradı beni arkadaşları onu görmeye gitmiş tabi bu arkadaş dedikleride benim sinir olduğum ve görüşmesini istemediğim kızlar. yazların başından beri biz kaç kere o kızlar yüzünden kavga ettik ya görüşmüceksin dedikçe inadına görüştü. Kaç kere ona bir kere daha görüşürsen ben değil onlar beklesin asker yolunu dedim. Dün sanki bunlar hiç olmamış gibi arkadaşlarım geldi dedi tabi face girip ben bi güzel fotoları gordum videolar çekilmiş filan bunun paltosunu asker sapkasını takıp poz vermeler filan tabi kardeş ya bunlar benim sorun yapmamam gerekiyormuş. kızdım konuşmak istemediğimi söyledim 1 saat sonra tekrar aradı hiçbir şey yokmuş gibi konuşmaya devam etti bende hep kısa cevaplar verdim konuyu filan açtım dedim sen anlamıyorsan demek istediğimi bende o kızlara söylerim dedim o da yok onlara bir şey söylersem her seyi mahfedermişim filan dedi bende suratına kapadım sinirden bir daha aradı zaman geçince yok üzülüyorum filan bende sen beni kırdığını farketmiyor musun dedim yok onlar arkadaşmış bunda sorun yapcak ne varmış ben onun bütün kız arkadaşlarına kin tutuyormuşum onun hiç kız arkadaşı olmucakmıymış eğer o kızlara laf edersem kaybedersin beni dedi bende sen beni kaybettin dedim kendine iyi bak dedim kapadım telefonu akşamdan beri ağlıyorum ben mi o kızlar mı diye kendimi tercih seçeneği yaptığım için daha çok kızıyorum kendime..
bu kızlara sinir olmamda çok yılışık davranmalarından kaynaklandı. benim bu erkek arkadaşım olcak şahıs geçensene mezuniyet foto çekimine ve baloya gitmicem dedi gitti beni çağırmadı bu kızlarla kepli sarmaş dolaş fotoğraflarını ben facede gördüm. bu kızlarla dans edip sırıtarak fotoğraflarını ben hep sonradan facede gördüm. bunlar whatsapta grup kurmuş yok biz sana formasyondan bir kız ayarlarız muhabbetlerine girdiklerini gördüm nasılda oturup ben bunlara bunun kardeşleri diyebilirim ki ya ama sorun bende tabi ona göre ne kadar uzatıyormuşum konuyu boşa gereksiz büyütüyormuşum. Ben onun için onca fedakarlıklar yaparken onun benim için 2 kişiden vazgeçmemesine dayanamıyorum...

Canım çok üzüldüm senin adına gerçekten ... ama doğru olanı yapmışsın ... bence haketmiş.. ne kadar süreli bir ilişkiniz var bilmiyorum ama bana pek güven vermedi .. tabi sen daha iyi bilirsin .. Yaptığı çok yanlış birşey ben olsam affetmezdim yani ... Çok güven sarsıcı birşey ...

Hala inanamıyorum haftaya bu saatlerde sevdiğimin elini tutabileceğim belki de ayyyy
Bi söz okumuştum gölgesini görsem sarılacak gibiyim diye aynı o durumdayım şuan
Hahaha aynen öyle tatlım ya ama sabır azcık kaldı ama ben malesef bu saatlerde değilde .. akşam 6 dan sonra yanında olabilicem ve c.tesi ve pazar :))

2.5 yıldır bir ilişkimiz vardı. benden daha değerli yere sahipmiş demek ki o kızlar diyecek bir şeyim kalmadı artık.

Ah canım benim ya o kadar üzüldüm ki. Tamam psikolojileri bozuktur vs. biz daha çok alttan almalıyız ama bu konuda bende aynı senin gibi davranırdım sanırım. Bi de öncesi de varmış affetmişsin aynı şeye devam etmiş. Mutlaka hatasını anlayacaktır yine arayacaktır seni ama bu kez kararlı ol o güveni sağlamadan affetme. İnşallah herşey yoluna girer bebeğim üzülme hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

2.bölük canımm. Senin ??
1. tabur 5. bölük canım. 6. bölük varmış çok kavga ediyolarmış çok sorunluymuş korktum seninki de orda mı diye ondan sordum güzelim. Sevindim başka bölükte olmasına. Aramaları düzene girdi mi daha rahat konuşabiliyormusunuz?
Biliyomusun gıcık bi yüzbaşı varmış kısa dönemleri sevmiyomuş zaten. Dün bahçede bi kola şişesi görmüş diye bağırıp çağırmış evci izninizi de dağıtım izninizi de yaktım sizin görürsünüz demiş. Öyle bişey yapar mı acaba ya çok korkuyorum

canım çok sinir bozucu bi durum.. sen bu kızlara güvenmemekte haklısın zaten aklı başında kişiler olsa giderken sende gelir misin , bi gönderceğin bi isteğin var mı diye ilk seni aramaları lazımdı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…