inşallah..Ah canım benim ya o kadar üzüldüm ki. Tamam psikolojileri bozuktur vs. biz daha çok alttan almalıyız ama bu konuda bende aynı senin gibi davranırdım sanırım. Bi de öncesi de varmış affetmişsin aynı şeye devam etmiş. Mutlaka hatasını anlayacaktır yine arayacaktır seni ama bu kez kararlı ol o güveni sağlamadan affetme. İnşallah herşey yoluna girer bebeğim üzülme hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
benim bu kızlardan bu kadar rahatsız olduğumu bilirken onları benle tanıştırması gerekirdi. sen kardeşim dediğin insanı eşin gördüğün kişiyle tanıştırmaz mısın? bu adamın sevgilisi var kalkıp kız ayarlama muhabbetlerine niye girersin ki onlara göre gırgır şamata benimkide diyor görmeni istemesem silerdim art niyetle konuşşak diyor. böyle şeytan diyor git istanbula kafasına patlat arkana bakmadan git..canım çok sinir bozucu bi durum.. sen bu kızlara güvenmemekte haklısın zaten aklı başında kişiler olsa giderken sende gelir misin , bi gönderceğin bi isteğin var mı diye ilk seni aramaları lazımdı...
canım inan o kadar sinir oldumki duruma , sanki benimki yapmış gibi moralim bozuldu şimdi... ayıp bee sen burda onun derdindeyken o orda neyin derdinde ...inşallah..
benim bu kızlardan bu kadar rahatsız olduğumu bilirken onları benle tanıştırması gerekirdi. sen kardeşim dediğin insanı eşin gördüğün kişiyle tanıştırmaz mısın? bu adamın sevgilisi var kalkıp kız ayarlama muhabbetlerine niye girersin ki onlara göre gırgır şamata benimkide diyor görmeni istemesem silerdim art niyetle konuşşak diyor. böyle şeytan diyor git istanbula kafasına patlat arkana bakmadan git..
hiç iyi niyetli düşünemiyorum böyle mevzularda , haksızlığa hiç tahammülüm yok yaacanım inan o kadar sinir oldumki duruma , sanki benimki yapmış gibi moralim bozuldu şimdi... ayıp bee sen burda onun derdindeyken o orda neyin derdinde ...
neymiş o orda çok yalnızmış herkesin tanıdıkları geliyormuş onun arkadaşları gelmiş nolmuş yani açıklamasıda bu. ben sanki burda halay çekiyorum eğleniyorum ben hiç yalnız değilim. ben de yalnızım diye gidip istemediği şeyleri yapayım ozaman.. hayatımın odağına koyup bir tek o varmış gibi davranmalarım yüzünden hep bu durumdayımcanım inan o kadar sinir oldumki duruma , sanki benimki yapmış gibi moralim bozuldu şimdi... ayıp bee sen burda onun derdindeyken o orda neyin derdinde ...
çok kırdı beni.. askerdeyken hiçbir şekilde ayrılmıcam ondan onu bu psikolojiye sokmucam diye düşünüyordum hep kalktım gece düşünüyorum napıyor uyuyor mu düşünüyor mu nasıl bir ruh hali var. sonra facesine gireyim dedim ki girip bir bakayım şifresini değiştirmiş biz bu konuları konuştuktan sonra dedim sen hala mal gibi onu düşün bir de napıyor diye..simgecim sen doğru olanı yapmışsın gerçketen sen burda ne sıkıntı özlem çekerken onların eğlenmeleri ve pişkin pişkin birşey yok demesi sinir bozucu .Senin sevgilinden çok onun yanına giden kızlarda ne ayıp ya terbiyesizler ..sen hiç sıkma canını tavrını koymuşsun ben olsama aramam sormam bırak o düşsün peşine 2.5 yılda kısa bir zaman değil ..güçlü ol canım sakın ağlayayım üzülüleyim deme ...
çok kırdı beni.. askerdeyken hiçbir şekilde ayrılmıcam ondan onu bu psikolojiye sokmucam diye düşünüyordum hep kalktım gece düşünüyorum napıyor uyuyor mu düşünüyor mu nasıl bir ruh hali var. sonra facesine gireyim dedim ki girip bir bakayım şifresini değiştirmiş biz bu konuları konuştuktan sonra dedim sen hala mal gibi onu düşün bir de napıyor diye..
yazdan beri bu konu gündemdeydi.. daha olayın ciddiyetini anlamamışsa bu saatten sonra hiç anlamaz diyorum her şeyin hayırlısı olsun ya çok yoruldum bu kadarını hakettiğimi düşünmüyorum.. allahta o kızların bana yaşattığını aynılarını onlara yaşatsınsakın taviz verme bu durumda ..nasıl olsa askerdeyim diye düşünüyor sanırım bizler daha duygual baktığımız için olaya ..lütfen alttan alarak hep ezilen biz kadınlar oluyoruz. simgecim biz burda çok şey söyleriz ama araya sevgi girince birde 2.5 yıl görüşüyorsunuz onun için en güzel kararı sen verirsin bu süre içinde sana olan davranışlar hareketli nasılsı onları sorgula kendince ilgiisi alakası sevgisi gzüeveni bunları düşünürken sakın duygusal olma eğer olumsuzluk çoksa hiç bakma arkana yok sadece ilk olduysa bu şans ver ve düzgün dille konuş olayı canım...
Ruh halinde bişey yok ki maşallah askere gitmeden once de gayet formundaymış. kızların ilgi odağı olmak çok hoşuna gidiyo sanırım liseliler gibi. dua etsin de bazı şeyleri anlaması için geç olmasın.çok kırdı beni.. askerdeyken hiçbir şekilde ayrılmıcam ondan onu bu psikolojiye sokmucam diye düşünüyordum hep kalktım gece düşünüyorum napıyor uyuyor mu düşünüyor mu nasıl bir ruh hali var. sonra facesine gireyim dedim ki girip bir bakayım şifresini değiştirmiş biz bu konuları konuştuktan sonra dedim sen hala mal gibi onu düşün bir de napıyor diye..
Canım benim zaten sorun seninle tanıştırmamasında geçiyor. Az buz değil ki 2.5 sene bu. Madem kardeşim diyor nasıl tanıştırmaz. Ben bunda bi kasıt ararım. Diğer arkadaşlarıyla aynı ortamda oluyor musun bi bu 2 kızla mı tanıştırmadı seni.inşallah..
benim bu kızlardan bu kadar rahatsız olduğumu bilirken onları benle tanıştırması gerekirdi. sen kardeşim dediğin insanı eşin gördüğün kişiyle tanıştırmaz mısın? bu adamın sevgilisi var kalkıp kız ayarlama muhabbetlerine niye girersin ki onlara göre gırgır şamata benimkide diyor görmeni istemesem silerdim art niyetle konuşşak diyor. böyle şeytan diyor git istanbula kafasına patlat arkana bakmadan git..
İşte ne yaşayacağımızı bilmiyoruz ki biz planlar yapıyoruz ama başka şeylerle karşılaşıyoruz. Canım sevgilini iyi niyetli görmüyorum ben kızma nolur. Sana böyle gaz veriyomuş gibi oluyor böyle konuşmakta istemiyorum ama sevgilin yanlış davranıyor inşallah aklı başına gelirçok kırdı beni.. askerdeyken hiçbir şekilde ayrılmıcam ondan onu bu psikolojiye sokmucam diye düşünüyordum hep kalktım gece düşünüyorum napıyor uyuyor mu düşünüyor mu nasıl bir ruh hali var. sonra facesine gireyim dedim ki girip bir bakayım şifresini değiştirmiş biz bu konuları konuştuktan sonra dedim sen hala mal gibi onu düşün bir de napıyor diye..
işte sorun şu ki empati yeteneği hiç yok. ben aynısını yapsam bana neler yapardı ama kendi yapınca sorun yok bende buna gelemiyorum..ne olursa olsun, ne kadar yakın olursa olsun arkadaşları ile arasına mesafe koyması gerekiyor (hal ve hareketleri açısından). aynı şeyleri sen yapsan o ne düşünür acaba, o askerdeyken sen erkek arkadaşlarınla sarmaş dolaş resmler çekinip koysan face.biraz empati yapsın bakalım... bnde çok sinirleniyorum kusura bakma. bu her iki taraf içinde geçerli, eğer hayatında biri var ise onu düşünerekten davranamsı, hareket etmesi gerekiyor. kime sorarsan sor asla böyle bişeyi kabul etmez. ben varsam hayatında ona göre davranacak.
diğer arkadaşlarıyla tanışmıştım ama genelde hepsi erkekti. beni sevdiğini biliyorum ama bu konularda o çok saf davranıyor o yan gözle bakmıyor ya herkesinde ona öyle bakıldığını sanıyor. Geç olmadan gelseydi keşke..Canım benim zaten sorun seninle tanıştırmamasında geçiyor. Az buz değil ki 2.5 sene bu. Madem kardeşim diyor nasıl tanıştırmaz. Ben bunda bi kasıt ararım. Diğer arkadaşlarıyla aynı ortamda oluyor musun bi bu 2 kızla mı tanıştırmadı seni.
Art niyeti iyi niyeti anlamam ben hangi kız benim sevgilime boşver başka kız buluruz diyecek yıkarım ortalığı
İşte ne yaşayacağımızı bilmiyoruz ki biz planlar yapıyoruz ama başka şeylerle karşılaşıyoruz. Canım sevgilini iyi niyetli görmüyorum ben kızma nolur. Sana böyle gaz veriyomuş gibi oluyor böyle konuşmakta istemiyorum ama sevgilin yanlış davranıyor inşallah aklı başına gelir
Ne emekler ne fedakarlıklar var hemde kalkmış 2 paralık kızlar için bana beni kaybedersin yok onlara laf söylersen diyince bende şarteller attı. yoksa sadece soğuk davranıp kırgınlığımı farkettircektim. ayrılma gibi bir niyetim yoktu. ama o laftan sonra sen beni kaybettin diyip kapadım telefonusimge1606 yalnız canım şunuda söyleyim arada 2,5'lik bi emek var ... fevri davranıpta daha sonra pişman olcağın kararlar verme. benim de 3 senelik ilşkim aynısı bana yapılsa onu pişman ederim , kesinlikle böyle şeylere taviz vermem ama şunuda söyleyim en önemlisi böyle bi sebebin bizi ayırmasına kesinlikle müsade etmem.. bence trip mi atarsın , surat mı yaparsın , kavga mı edersin, tatlı dille mi konuşursun bilemycem ama ayrılmayı deil bu sorunu ortadan kaldırmaya çalışmanı tavsiye ederim canım benim
22 canım benimsimge1606 tatlım bi de sizin , kızların yaş ortalaması ne merak ettim
Ruh halinde bişey yok ki maşallah askere gitmeden once de gayet formundaymış. kızların ilgi odağı olmak çok hoşuna gidiyo sanırım liseliler gibi. dua etsin de bazı şeyleri anlaması için geç olmasın.
İşin içine kızlar her türlü girer, izin verene girer, çok rahat hem de. Burda da iş erkekte biter yani. Düşünsene, bir sürü erkek arkadaşın olacak, onlarla eğlenip gününü gün edeceksin, hatta onlar sana gel sana erkek bulalım kanka filan diyecekler. Sen de her şey müthiş normal gibi sevgiline de 'hiç erkek arkadaşım olmasın mı yani' diye çemkireceksin. Düşün bakalım bi tepkisi ne olurdu
Yok canım Allah'a şükür kavga falan yok iyiymiş hepsi birbiriyle yani askerimin bana dediği o,inşallah öyledir.. Aramaları düzene girdi sayılırr her gün konuşamıyoruz ama 2 günde bir mutlaka arıyo 8 10 dk konuşuyoruz buna da şükür canım :)Ah canım benim ya o kadar üzüldüm ki. Tamam psikolojileri bozuktur vs. biz daha çok alttan almalıyız ama bu konuda bende aynı senin gibi davranırdım sanırım. Bi de öncesi de varmış affetmişsin aynı şeye devam etmiş. Mutlaka hatasını anlayacaktır yine arayacaktır seni ama bu kez kararlı ol o güveni sağlamadan affetme. İnşallah herşey yoluna girer bebeğim üzülme hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
1. tabur 5. bölük canım. 6. bölük varmış çok kavga ediyolarmış çok sorunluymuş korktum seninki de orda mı diye ondan sordum güzelim. Sevindim başka bölükte olmasına. Aramaları düzene girdi mi daha rahat konuşabiliyormusunuz?
Biliyomusun gıcık bi yüzbaşı varmış kısa dönemleri sevmiyomuş zaten. Dün bahçede bi kola şişesi görmüş diye bağırıp çağırmış evci izninizi de dağıtım izninizi de yaktım sizin görürsünüz demiş. Öyle bişey yapar mı acaba ya çok korkuyorum
bilmiyorum bebeğim belkide sen haklısındır gitme vakti geldiyse gitmek gerekir...ben görüşme şunu bunu yapma dedikçe o daha çok inat haline getirdi. bir de kalkmış diyor ki iyi kızlar seni sordular hem. şaka gibi ya allah razı olsun sormuşlar beni benim bundan mutluluk duymam gerekiyor demekki. ya ben bu adamı pazar günü babamla tanıştırcaktım. adam daha işin ciddiyetine varamamış. ya allah her şeyin hayırlısını göstersin şimdiye kadar hep mantığımla hareket ettim ve bundan pişmanlık duymadım ortada yanlış bir şey var ve bu düzeltilemiyorsa gitme vakti gelmiştir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?