- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
Canım benim ya o kadar üzldümki anlatamam .. sonuçta az değil 2.5 yıllık emek birikim ..hayaller ... ama onunda biraz bunları düşünüp sana değer vermesi üzmemesi gerekirdi... Hoşuna gidiyor heralde ilgi görmek ..seninle ciddi düşünüyor olabilir ama var öle insanlar .. kenarda ciddi düşündüğüm birisi olsun ama ben istediğim gibi takılayım diyenben görüşme şunu bunu yapma dedikçe o daha çok inat haline getirdi. bir de kalkmış diyor ki iyi kızlar seni sordular hem. şaka gibi ya allah razı olsun sormuşlar beni benim bundan mutluluk duymam gerekiyor demekki. ya ben bu adamı pazar günü babamla tanıştırcaktım. adam daha işin ciddiyetine varamamış. ya allah her şeyin hayırlısını göstersin şimdiye kadar hep mantığımla hareket ettim ve bundan pişmanlık duymadım ortada yanlış bir şey var ve bu düzeltilemiyorsa gitme vakti gelmiştir...
çok moralim bozuk bir o kadar da kırgınım.. Bana bu kadar beni değersiz hissettirdiği için bir o kadar da kızgınım ona..
Biz bu ilişki için çok badireler atlattık.. Çok fedakarlıklar yaptık.. Sonucu böyle olmamalıydı. Dün aradı beni arkadaşları onu görmeye gitmiş tabi bu arkadaş dedikleride benim sinir olduğum ve görüşmesini istemediğim kızlar. yazların başından beri biz kaç kere o kızlar yüzünden kavga ettik ya görüşmüceksin dedikçe inadına görüştü. Kaç kere ona bir kere daha görüşürsen ben değil onlar beklesin asker yolunu dedim. Dün sanki bunlar hiç olmamış gibi arkadaşlarım geldi dedi tabi face girip ben bi güzel fotoları gordum videolar çekilmiş filan bunun paltosunu asker sapkasını takıp poz vermeler filan tabi kardeş ya bunlar benim sorun yapmamam gerekiyormuş. kızdım konuşmak istemediğimi söyledim 1 saat sonra tekrar aradı hiçbir şey yokmuş gibi konuşmaya devam etti bende hep kısa cevaplar verdim konuyu filan açtım dedim sen anlamıyorsan demek istediğimi bende o kızlara söylerim dedim o da yok onlara bir şey söylersem her seyi mahfedermişim filan dedi bende suratına kapadım sinirden bir daha aradı zaman geçince yok üzülüyorum filan bende sen beni kırdığını farketmiyor musun dedim yok onlar arkadaşmış bunda sorun yapcak ne varmış ben onun bütün kız arkadaşlarına kin tutuyormuşum onun hiç kız arkadaşı olmucakmıymış eğer o kızlara laf edersem kaybedersin beni dedi bende sen beni kaybettin dedim kendine iyi bak dedim kapadım telefonu akşamdan beri ağlıyorum ben mi o kızlar mı diye kendimi tercih seçeneği yaptığım için daha çok kızıyorum kendime..
bu kızlara sinir olmamda çok yılışık davranmalarından kaynaklandı. benim bu erkek arkadaşım olcak şahıs geçensene mezuniyet foto çekimine ve baloya gitmicem dedi gitti beni çağırmadı bu kızlarla kepli sarmaş dolaş fotoğraflarını ben facede gördüm. bu kızlarla dans edip sırıtarak fotoğraflarını ben hep sonradan facede gördüm. bunlar whatsapta grup kurmuş yok biz sana formasyondan bir kız ayarlarız muhabbetlerine girdiklerini gördüm nasılda oturup ben bunlara bunun kardeşleri diyebilirim ki ya ama sorun bende tabi ona göre ne kadar uzatıyormuşum konuyu boşa gereksiz büyütüyormuşum. Ben onun için onca fedakarlıklar yaparken onun benim için 2 kişiden vazgeçmemesine dayanamıyorum...
aslında öylede bir insan değil işinde gücünde biri. ama bu kızlar konusunda hep çok ısrarcı oldu. şimdi tepkimi vermesem ustalıkta çarşı izinlerinde hep onlarla takılacak bunu biliyorum.. öyle yapacaksa hiç gelmesin.Canım benim ya o kadar üzldümki anlatamam .. sonuçta az değil 2.5 yıllık emek birikim ..hayaller ... ama onunda biraz bunları düşünüp sana değer vermesi üzmemesi gerekirdi... Hoşuna gidiyor heralde ilgi görmek ..seninle ciddi düşünüyor olabilir ama var öle insanlar .. kenarda ciddi düşündüğüm birisi olsun ama ben istediğim gibi takılayım diyen
hayırlısı olsun üzülmemek elde değil ne kadar kızgın kırgın olsamda bir gözüm telefonda pişman olcak mı diyecanim inan cok üzüldüm yasadigin duruma ama dogru karar vermissin. tabi ki boyle biseyden bitmesin ama dersini alsin senin istedigin gibi davransin. ve kizlar boyle yılışık kizlarsa hak etmis yani normalde pek sevmem arkadaslara karisilmasini ama bu durumda hak edilmis yani. hayirlisi olsun canim ama muhakkak arayacaktir sen uzme kendini bebegim
Ben 24 yaşındayım canım en büyük benim sanırımsimge1606 tatlım bi de sizin , kızların yaş ortalaması ne merak ettim
hahhaaa ben 26 canım :) üzüleyim mi sevineyim mi bilemedimBen 24 yaşındayım canım en büyük benim sanırım
işte sorun şu ki empati yeteneği hiç yok. ben aynısını yapsam bana neler yapardı ama kendi yapınca sorun yok bende buna gelemiyorum..
bu arada seninde yaşını öğrenmiş oldum iyi oldu ama ben orda simgeye kızlar derken o kızları kastetmiştimBen 24 yaşındayım canım en büyük benim sanırım
Yazdıklarımı görmüyosunuz sanırım?
Çok şükür biri görmüşşşBen derste olmama rağmen gördüm nidacığım. :)
Hımm ordada bi arkadaşım var :) Aynen canım bu 5. ayım işte :)
Ayyyyyyyyyy yazdığını gördüm çok tuhaf olduuum.yok aramadı canım yarn bell olur demiş çavuş hatta siz pazartesi diye düşünün demişş. Açıklanmış mı yoksaaaa
Yok cnm en geç pazartesi belli olucak çnkü doğuya gidenler için silah eğitimleri başlıcakmış benmki öyle dedi şuan silah eğitimi almıyoruz dediOoo olmuş yine baya canım hayırlı olsun :)
Canım bende senden duydum yokmuş öyle birşey dedi benimki sabah konuştuk olmaz öyle dağıtım zamanında açıklanır felan dedi
Yok cnm en geç pazartesi belli olucak çnkü doğuya gidenler için silah eğitimleri başlıcakmış benmki öyle dedi şuan silah eğitimi almıyoruz dedi
çok moralim bozuk bir o kadar da kırgınım.. Bana bu kadar beni değersiz hissettirdiği için bir o kadar da kızgınım ona..
Biz bu ilişki için çok badireler atlattık.. Çok fedakarlıklar yaptık.. Sonucu böyle olmamalıydı. Dün aradı beni arkadaşları onu görmeye gitmiş tabi bu arkadaş dedikleride benim sinir olduğum ve görüşmesini istemediğim kızlar. yazların başından beri biz kaç kere o kızlar yüzünden kavga ettik ya görüşmüceksin dedikçe inadına görüştü. Kaç kere ona bir kere daha görüşürsen ben değil onlar beklesin asker yolunu dedim. Dün sanki bunlar hiç olmamış gibi arkadaşlarım geldi dedi tabi face girip ben bi güzel fotoları gordum videolar çekilmiş filan bunun paltosunu asker sapkasını takıp poz vermeler filan tabi kardeş ya bunlar benim sorun yapmamam gerekiyormuş. kızdım konuşmak istemediğimi söyledim 1 saat sonra tekrar aradı hiçbir şey yokmuş gibi konuşmaya devam etti bende hep kısa cevaplar verdim konuyu filan açtım dedim sen anlamıyorsan demek istediğimi bende o kızlara söylerim dedim o da yok onlara bir şey söylersem her seyi mahfedermişim filan dedi bende suratına kapadım sinirden bir daha aradı zaman geçince yok üzülüyorum filan bende sen beni kırdığını farketmiyor musun dedim yok onlar arkadaşmış bunda sorun yapcak ne varmış ben onun bütün kız arkadaşlarına kin tutuyormuşum onun hiç kız arkadaşı olmucakmıymış eğer o kızlara laf edersem kaybedersin beni dedi bende sen beni kaybettin dedim kendine iyi bak dedim kapadım telefonu akşamdan beri ağlıyorum ben mi o kızlar mı diye kendimi tercih seçeneği yaptığım için daha çok kızıyorum kendime..
bu kızlara sinir olmamda çok yılışık davranmalarından kaynaklandı. benim bu erkek arkadaşım olcak şahıs geçensene mezuniyet foto çekimine ve baloya gitmicem dedi gitti beni çağırmadı bu kızlarla kepli sarmaş dolaş fotoğraflarını ben facede gördüm. bu kızlarla dans edip sırıtarak fotoğraflarını ben hep sonradan facede gördüm. bunlar whatsapta grup kurmuş yok biz sana formasyondan bir kız ayarlarız muhabbetlerine girdiklerini gördüm nasılda oturup ben bunlara bunun kardeşleri diyebilirim ki ya ama sorun bende tabi ona göre ne kadar uzatıyormuşum konuyu boşa gereksiz büyütüyormuşum. Ben onun için onca fedakarlıklar yaparken onun benim için 2 kişiden vazgeçmemesine dayanamıyorum...
Yok cnm en geç pazartesi belli olucak çnkü doğuya gidenler için silah eğitimleri başlıcakmış benmki öyle dedi şuan silah eğitimi almıyoruz dedi
ankara kapalı yağmurlu karanlık..bende meteroloji gibi oldum :) asker yarenleri merak ederlerse ankarayı eğer diye söylüyorum ...napıyorsunuz bakalım ben yemekten geldim şiştim fazla yedimde biraz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?