357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

kızlar abim aradı usta yerleri akşam asılcakmış onların.. büyük ihtimal sizinkilerinde bugun belli olur heralde.

Canım benim ya o kadar üzldümki anlatamam .. sonuçta az değil 2.5 yıllık emek birikim ..hayaller ... ama onunda biraz bunları düşünüp sana değer vermesi üzmemesi gerekirdi... Hoşuna gidiyor heralde ilgi görmek ..seninle ciddi düşünüyor olabilir ama var öle insanlar .. kenarda ciddi düşündüğüm birisi olsun ama ben istediğim gibi takılayım diyen

canim inan cok üzüldüm yasadigin duruma ama dogru karar vermissin. tabi ki boyle biseyden bitmesin ama dersini alsin senin istedigin gibi davransin. ve kizlar boyle yılışık kizlarsa hak etmis yani normalde pek sevmem arkadaslara karisilmasini ama bu durumda hak edilmis yani. hayirlisi olsun canim ama muhakkak arayacaktir sen uzme kendini bebegim

aslında öylede bir insan değil işinde gücünde biri. ama bu kızlar konusunda hep çok ısrarcı oldu. şimdi tepkimi vermesem ustalıkta çarşı izinlerinde hep onlarla takılacak bunu biliyorum.. öyle yapacaksa hiç gelmesin.

hayırlısı olsun üzülmemek elde değil ne kadar kızgın kırgın olsamda bir gözüm telefonda pişman olcak mı diye

işte sorun şu ki empati yeteneği hiç yok. ben aynısını yapsam bana neler yapardı ama kendi yapınca sorun yok bende buna gelemiyorum..

o zaman canım güzel güzel konuş onunla, empati yapamıyorsa yapmasına yardımcı ol. bazı şeylere aşırı tepki veirnce geri tepiyor. en güzeli güzel güzel anlatman.

bu arada kızlar kargom sabah eline ulaşmış... hazırlamış olduğum süprizimi çok beyenmiş. bu gün çok mutluyum o yüzden :)

Hımm ordada bi arkadaşım var :) Aynen canım bu 5. ayım işte :)

Ooo olmuş yine baya canım hayırlı olsun :)
Ayyyyyyyyyy yazdığını gördüm çok tuhaf olduuum.yok aramadı canım yarn bell olur demiş çavuş hatta siz pazartesi diye düşünün demişş. Açıklanmış mı yoksaaaa

Canım bende senden duydum yokmuş öyle birşey dedi benimki sabah konuştuk olmaz öyle dağıtım zamanında açıklanır felan dedi

Ooo olmuş yine baya canım hayırlı olsun :)

Canım bende senden duydum yokmuş öyle birşey dedi benimki sabah konuştuk olmaz öyle dağıtım zamanında açıklanır felan dedi
Yok cnm en geç pazartesi belli olucak çnkü doğuya gidenler için silah eğitimleri başlıcakmış benmki öyle dedi şuan silah eğitimi almıyoruz dedi

ankara kapalı yağmurlu karanlık..bende meteroloji gibi oldum :) asker yarenleri merak ederlerse ankarayı eğer diye söylüyorum ...napıyorsunuz bakalım ben yemekten geldim şiştim fazla yedimde biraz :)

Canım mesajını şimdi gördüm çok çok çok üzüldüm gerçekten şu olanlar keşke hiç başına gelmeseydi..
Sevgilin bence fazla rahat yanlış anlama sakın bu kadar kısıtlamaları sen kendine yapabiliyorsan onun da yapması lazım. Ayrıca madem gidicekti mezuniyete sana neden haber vermedi gelmeni istemiyor gibi olmuş biraz. Hiç abartmıyorum böyle sevgiliyi bi güzel döverdim yolardım ben!Sen çocuk askerde diye kendini yiyorsun rahat nedir unuttun çocuk askerde kız arkadaşlarıyla görüşüyor bi de bunu sana söyleyebiliyor . Aynısını sen yapınca kıyameti koparır ama he..
Lafını çok iyi demişsin buluştuğu arkadaşları beklesin onu şimdi...

Yok cnm en geç pazartesi belli olucak çnkü doğuya gidenler için silah eğitimleri başlıcakmış benmki öyle dedi şuan silah eğitimi almıyoruz dedi

Yaaa ben şu an allak bullak oldum kuzum benimkiyle sabah görüştüm yok öyle birşey dedi of bana mı söylemek istemiyor aceba ya
ankara kapalı yağmurlu karanlık..bende meteroloji gibi oldum :) asker yarenleri merak ederlerse ankarayı eğer diye söylüyorum ...napıyorsunuz bakalım ben yemekten geldim şiştim fazla yedimde biraz :)

Selam canım afiyet olsun :) Benim askerim de Ankarada sağolasın iyi oldu bilgilendirdiğin inşallah sıkı giyiniyorlardır
Bende yedim şimdi doymadım bi daha çorba içicem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…