hayırlısı olsun üzülmemek elde değil ne kadar kızgın kırgın olsamda bir gözüm telefonda pişman olcak mı diye
İyi ne güzel tatlım benimki bikaç gündür yemek saatinde arıyo herkes yemeğe gidiyomuş boş oluyomuş 10-15 dk konuşabiliyoruz normalde sadece 2dk konuşuyoduk. Bana yemeğe yetişiyorum diyo ama inş aç kalmıyodurYok canım Allah'a şükür kavga falan yok iyiymiş hepsi birbiriyle yani askerimin bana dediği o,inşallah öyledir.. Aramaları düzene girdi sayılırr her gün konuşamıyoruz ama 2 günde bir mutlaka arıyo 8 10 dk konuşuyoruz buna da şükür canım :)
Bak bende en büyüğüm diye ablalık yapacaktım size kaçırdım görüyomusunhahhaaa ben 26 canım :) üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim
Hadi gözün aydın bebeğim çok mutlu olmuştur moral olmuştur ona ne güzel :)bu arada kızlar kargom sabah eline ulaşmış... hazırlamış olduğum süprizimi çok beyenmiş. bu gün çok mutluyum o yüzden :)
Ahahh hemen üstüme alındım desenebu arada seninde yaşını öğrenmiş oldum iyi oldu ama ben orda simgeye kızlar derken o kızları kastetmiştim
Hoş geldin canımÇok şükür biri görmüşşşnasılsın canım
Sağol canım benim vallahi çok merak ediyorum soğuk mu üşüyo mu diyeankara kapalı yağmurlu karanlık..bende meteroloji gibi oldum :) asker yarenleri merak ederlerse ankarayı eğer diye söylüyorum ...napıyorsunuz bakalım ben yemekten geldim şiştim fazla yedimde biraz :)
Belom onlara söylememişlerdir belki niye senden saklasın. Belki de her yerin farklı oluyodurYaaa ben şu an allak bullak oldum kuzumbenimkiyle sabah görüştüm yok öyle birşey dedi of bana mı söylemek istemiyor aceba ya
Selam canım afiyet olsun :) Benim askerim de Ankarada sağolasın iyi oldu bilgilendirdiğin inşallah sıkı giyiniyorlardır
Bende yedim şimdi doymadım bi daha çorba içicem:)
bu akşam usta birlikleri belli olurmuşş kasım gidenlerin kızlar söyledim ama gormediniz sanırım
İnşallah hepinizin hakkında hayırlısı olur canımbu akşam usta birlikleri belli olurmuşş kasım gidenlerin kızlar söyledim ama gormediniz sanırım
Belom onlara söylememişlerdir belki niye senden saklasın. Belki de her yerin farklı oluyodur
benimki 9 aydır asker zaten balım sizin hakkınızda hayırlısı olsunİnşallah hepinizin hakkında hayırlısı olur canım
Ama çokta sık boğaz edip üstüne gitme tatlım sinirlenmesin. Seninkiyle aynı yerde olan yok mu buradaOf kuzum benimki yapar öyle birşey tekrar arasın diye bekliyorum iyice eminn olmam lazım
iyiyim canım napıyım aynı. Ya benim abimin acemiliği 28 gun oldugu için onlarınki açıklanıyor. eger 45 gunluk falansanız daha geç acıklanır evet..Napıyosun canımmm
Ben gördümDün de mickeyninkini gördüm sabah benimkiyle konuştuk yok öyle bir şey diyo ben alamadım valla normalde dağıtım zamanında belli olmuyor mu tatlım benimki yok deyip duruyor doğuya mı çıktı da söyleyemiyor bana
Biliyorum canım abin için söylemiştim. Benimki de kısa dönem zaten belli yerimiz. İnşallah diğer kızlardan güzel haberler alırızbenimki 9 aydır asker zaten balım sizin hakkınızda hayırlısı olsun
Evet keşke onlarınki de ikisi beraber belli olsaydı böyle beklemek çok streslidiruzun dönemler yenimi belli oluyor ..bizimki belli oldu hemen ....
Yok kuzum sakin sakin sorarım artık napayımAma çokta sık boğaz edip üstüne gitme tatlım sinirlenmesin. Seninkiyle aynı yerde olan yok mu burada
iyiyim canım napıyım aynı. Ya benim abimin acemiliği 28 gun oldugu için onlarınki açıklanıyor. eger 45 gunluk falansanız daha geç acıklanır evet..
Yarın zaten cumartesi kuzu :) :)hayırlı yerler çıksın kızlar inşallah ..gzüel haberlerinizi bekliyoruz...zaman geçmiyor bugün işimde pek yok sıkılıyorum vall .....yağmur atıştırıyor ankaraya ...yarın sağnak yağış uyarısı var ...yarın askerlerinziie eğitim yok yağmurlu :)
normal canım gökhanın ki de yemin töreninden sonraki hafta belli olmustu.:)Yok kuzum sakin sakin sorarım artık napayım
He bizimki daha fazla canım o zaman normal mi dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?