357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

farcese canım nasılsın ..sevdiceğin nasıl kuzum ..bir sıkıntı varmıymış...hudut eğitimleri nasıl oluyormuş canım haftaya başlıycaklarmış sanırım ...zormu geçiyormuş ?
Farcese ne kızz Hiç sıkıntı yokmuş ama bütün gece tutanak yazmış 3 saat uykuyla nöbette şimdi hudut eğitimi kulağa korkutucu geliyo dimi aman aman bişey yapmıyolarmış komutanınbi kitabı varmış ordan bişiler okuyomuş şöyle davranın kaçakçılara karşı şöyle olun falan ddiye hikaye anlattıyomuş bizimki hiçbirini dinlemediydi çok sıkıcıymış

Kızlar bu arada bizi ankesörlü telefondan arıyorlar ya sakın ha o telefondan sevgililerinizi aramayın. Çünkü oradaki askerler çağırmayıp dalga geçerek konuşuyorlarmış seninki yok benimle konuşsana fln diyolarmış. Hatta bu yüzden bi kavga çıkmış nişanlım anlattı dikkatli olun ordan aramayın kızlar

çok özür dilerim frances cim :) aman ii olsunlar canım ...hımm anladım canım insan ister istemez korkuyor canım ya...

ben kaç defa aradım valla kimse açmadı ...birdaha aramam o zaman ..yaw orada bile tiye alıyorlar insanları ...

evet kızlar çok öyle şeyler oluyormuş, o yüzden bana çok acil bişey olmadıkça arama sakın dedi...

Evet benim sevgilimde sürekli tembihliyor beni arama ben seni ararım diye. Benimki zaten agresif böyle bir şey yaşasak, o diyeni öldürene kadar döver. O yüzden bende hiç aramıyorum.

Kuzu benimki de sabah söyledi beni ararsın diye de telefondan çağrı atıcak bende geri dönücem ama asla ondan çağrı gelmeden aramam cidden başı belaya girmesin orda bi de bi kaç dengesiz için

ben kaç defa aradım valla kimse açmadı ...birdaha aramam o zaman ..yaw orada bile tiye alıyorlar insanları ...
Arama canım nolur nolmaz birine rastlarsın gelirsin densiz densiz konuşur sevgilinin de senin de canınız sıkılır. Ama kayınvalidem santrali arıyor ordaki görevli memurlar anons yapıp çağırıyorlar oranın numarasını öğrensin sevgilin ordan ararsın

Kuzu benimki de sabah söyledi beni ararsın diye de telefondan çağrı atıcak bende geri dönücem ama asla ondan çağrı gelmeden aramam cidden başı belaya girmesin orda bi de bi kaç dengesiz için
Bikaç gündür biz de öyle yapıyoruz canım o arıyo ben meşgule atıyorum 2 dk içinde arayamazsan tekrar arama diye de sıkı sıkı tembihledi.
Dışarı çıkınca da o şifreli kartlardan alıcam kantinde sıra oluyomuş kart alamamış ben şifreyi ona vericem.

Çok şükür biri görmüşşş nasılsın canım

Dersten çıktım, İstanbul'da metrobüs karmaşasındayım. Arabayla gitsen trafik, metrobüse binemiyorsun. İstanbul'da yaşamak da aslında askerlik gibi yani. Ama işte idare ediyorum. Sen nasılsın?

Canım öncelikle hakkında hayırlısı neyse o olsun. Onlar askerde ne kadar hassassa aslında bizde burada o kadar hassasız. Özellikle aman kırmayalım, üzmeyelim dedikçe; bizi rahatsız eden bir olayla karşılaşmak haddiden fazla bünyemize ağır geliyor. Umarım hatasını anlar. 2.5 yılı bir seferde silip atmak olmaz. Biraz kendinize zaman tanıyın. Belki de aradaki mesafeler size gerçekleri gösterecek, birbirinizi daha da tanımanızı sağlayacak bir etmendir. Üzme kendini.

Dersten çıktım, İstanbul'da metrobüs karmaşasındayım. Arabayla gitsen trafik, metrobüse binemiyorsun. İstanbul'da yaşamak da aslında askerlik gibi yani. Ama işte idare ediyorum. Sen nasılsın?
Ah evet istanbullun trafik çilesi bitmez ki.. Metrobüs desen tıklım tıklım bilmemmi.. az cekmedim avcılar-zeytinburnu istikametinde iyiym bende canım uykusuzum ya dun gece nobetteydık ya ıkı saat anca uyudum şimdi uyumaya calısıyorum

Evet dün gece 4.40 civarı yazmıştın. Baba olan kişi ağlamış hatta. Ne güzel duygular bunlar. Sana da iyi dinlenmeler, iyi uykular. :)

Bu arada kızlar, dün diğer topicde yazmıştım. İzlemeyen varsa DEAR JOHN (Sevgili John) filmini internetten izlesin. Ben eve gidiyim, daha önce izlememe rağmen yine izleyeceğim. Konusu hepimizi etkileyecek cinsten, tavsiye ederim.

Konusu neymiş ki bende izleyeyim yada bekleyeyim haftaya sevdiceğimle birlikte izleriz
eneeem bende 24yasindayim bebegim.. burdaki kizlarin ablasiyiz biz:)
Evet ama bizimde ablamız çıktı lady 26 yaşındaymış :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…