:) uuuuuvvv baby :) hepimizden ust devreymissin olvido, sana saygimiz sonsuz tatlim:) :)ben de 26 cnm :)
Nişanlımın koğuşunda 35 yaşında 2 çocuklu insanlar bile varmış bizim yaş ortalaması yine iyi
Amiiiiin hepimizi güldürsün hep birlikte gülelim inşallahLunna ya metrobüsün ortasında beni güldürdün. Allahta seni güldürsün. :)
nidakuss abinin neden 28lik bebegim bi bilgin var miiyiyim canım napıyım aynı. Ya benim abimin acemiliği 28 gun oldugu için onlarınki açıklanıyor. eger 45 gunluk falansanız daha geç acıklanır evet..
nidakuss abinin neden 28lik bebegim bi bilgin var mi
Benimkinin de dadikası azalıyor sanırım canım kantinden alamadı demekki öyle birşey istedi.Bikaç gündür biz de öyle yapıyoruz canım o arıyo ben meşgule atıyorum 2 dk içinde arayamazsan tekrar arama diye de sıkı sıkı tembihledi.
Dışarı çıkınca da o şifreli kartlardan alıcam kantinde sıra oluyomuş kart alamamış ben şifreyi ona vericem.
Kesinlikle usta birliğinin açıklanması ayrı bii dert canımaynen canıma cemi birliği acıklanırken bu kadar stres yasamamıstım bende :) hayırlısı hakkınzda canım ya
hmmm anladim bebegim.. bnmki yemin toreninden snra dagitim iznine cikicak.. astimi oldgu icin ulastirma sinifinda olmuycakmis.. oyuzdn 45gun diil 28gun acemilik yapicakmis.. bu iyi biseymidir kotu bisey midir bilemiyorum.. hayirlisi bakalim..Canım jandarmalar fazla yapıyor acemiliği, sevgilimde mesela 28 inde yemin töreni var ama 12 aralıkta bitecek acemiliği.
:) uuuuuvvv baby :) hepimizden ust devreymissin olvido, sana saygimiz sonsuz tatlim:) :)
:) :) :) :) :) :) :) :)estafurullah cnm benm, kendimi bi tuaf hissettim şimdi ya
keşke gelmeseydi allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın uzaktayken daha da çözülmez bir hal alıyorCanım mesajını şimdi gördüm çok çok çok üzüldüm gerçekten şu olanlar keşke hiç başına gelmeseydi..
Sevgilin bence fazla rahat yanlış anlama sakın bu kadar kısıtlamaları sen kendine yapabiliyorsan onun da yapması lazım. Ayrıca madem gidicekti mezuniyete sana neden haber vermedi gelmeni istemiyor gibi olmuş biraz. Hiç abartmıyorum böyle sevgiliyi bi güzel döverdim yolardım ben!Sen çocuk askerde diye kendini yiyorsun rahat nedir unuttun çocuk askerde kız arkadaşlarıyla görüşüyor bi de bunu sana söyleyebiliyor . Aynısını sen yapınca kıyameti koparır ama he..
Lafını çok iyi demişsin buluştuğu arkadaşları beklesin onu şimdi...
zamanla görücez neyin ne olduğunu tabiki ne faceden resimlerimizi kaldırdım ne de ilişki durumunu gönlüm el vermiyorSimgecim dur hemen gitme vakti filan deme ama çok haklısın henüz büyümemiş bir adamı büyütmeye uğraşmışsın bu kadar zaman ve artık bunu yapmaman gerektiğini anla, ona göre hareket et. İte kaka olmaz ki bu işler. Bırak, çekil ve izle sadece. Kendi kendine anlaması gerek, yokluğunun ona acı vermesi gerek. Tınlamazsa yapılacak olan bellidir zaten canım benim, üzülmemen gerektiğini de anlamış olursun boylece
umarım öyle olur hakkımızda hayırlısı olsunCanım öncelikle hakkında hayırlısı neyse o olsun. Onlar askerde ne kadar hassassa aslında bizde burada o kadar hassasız. Özellikle aman kırmayalım, üzmeyelim dedikçe; bizi rahatsız eden bir olayla karşılaşmak haddiden fazla bünyemize ağır geliyor. Umarım hatasını anlar. 2.5 yılı bir seferde silip atmak olmaz. Biraz kendinize zaman tanıyın. Belki de aradaki mesafeler size gerçekleri gösterecek, birbirinizi daha da tanımanızı sağlayacak bir etmendir. Üzme kendini.
Peki onun faceinde durum ne canım fotoğraflar duruyor mukeşke gelmeseydi allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın uzaktayken daha da çözülmez bir hal alıyor
zamanla görücez neyin ne olduğunu tabiki ne faceden resimlerimizi kaldırdım ne de ilişki durumunu gönlüm el vermiyor
umarım öyle olur hakkımızda hayırlısı olsun
kızlar çok sağolun hepiniz moral verdiniz bana hakkımızda hayırlısı olsun
Amin canım benim üzme sen kendini..keşke gelmeseydi allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın uzaktayken daha da çözülmez bir hal alıyor
zamanla görücez neyin ne olduğunu tabiki ne faceden resimlerimizi kaldırdım ne de ilişki durumunu gönlüm el vermiyor
umarım öyle olur hakkımızda hayırlısı olsun
kızlar çok sağolun hepiniz moral verdiniz bana hakkımızda hayırlısı olsun
Allah ım tek evli ben değilim yaşasınevet canım evliyim ..sen ?
kaç yıldır evlisin canım kaç yaşındasın çocuk var mı ????YAŞASINNN EVLİLİKKKK :)
kaç yıldır evlisin canım kaç yaşındasın çocuk var mı ????
Aaaaaaaaaaaa evli miydin senn ben de 'erkek arkadaşın' falan diyip durdumYAŞASINNN EVLİLİKKKK :)
Şok üstüne şok bu kadar da yapılmaz ki ama bana29 ..evet 1 oğlum var ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?