357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Nişanlımın koğuşunda 35 yaşında 2 çocuklu insanlar bile varmış bizim yaş ortalaması yine iyi

Benimkinin de dadikası azalıyor sanırım canım kantinden alamadı demekki öyle birşey istedi.
aynen canıma cemi birliği acıklanırken bu kadar stres yasamamıstım bende :) hayırlısı hakkınzda canım ya
Kesinlikle usta birliğinin açıklanması ayrı bii dert canım Senin askerin nasıl bakayım

Canım jandarmalar fazla yapıyor acemiliği, sevgilimde mesela 28 inde yemin töreni var ama 12 aralıkta bitecek acemiliği.
hmmm anladim bebegim.. bnmki yemin toreninden snra dagitim iznine cikicak.. astimi oldgu icin ulastirma sinifinda olmuycakmis.. oyuzdn 45gun diil 28gun acemilik yapicakmis.. bu iyi biseymidir kotu bisey midir bilemiyorum.. hayirlisi bakalim..

keşke gelmeseydi allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın uzaktayken daha da çözülmez bir hal alıyor

zamanla görücez neyin ne olduğunu tabiki ne faceden resimlerimizi kaldırdım ne de ilişki durumunu gönlüm el vermiyor
umarım öyle olur hakkımızda hayırlısı olsun

kızlar çok sağolun hepiniz moral verdiniz bana hakkımızda hayırlısı olsun

Peki onun faceinde durum ne canım fotoğraflar duruyor mu

Amin canım benim üzme sen kendini..
Aradı mı hiç seni en son durum ne bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…