Şok üstüne şok bu kadar da yapılmaz ki ama bana
duruyor sadece şifresini değiştirmiş.Peki onun faceinde durum ne canım fotoğraflar duruyor mu
yok aramadı canımAmin canım benim üzme sen kendini..
Aradı mı hiç seni en son durum ne bakayım
Bikaç saat içinde hasta oldum ben de böyle garip huylarım vardır :) urfa bugün yağmurlu ve çok soğukmuş kuzucum telefonu görmesinler diye yağmurun altında konuşmak zorunda kaldıolsun canım sorun değil ...sen nasılsın bu arada canım havalar nasılmış urffada ... ben urfaya gidince yanına alması için birşeyler vermelimiyim acaba ...krem falan koymuştum ama ..? başka aklına gelen ..
en son o konuştuğunuz mu oldu canım... normalde de böle arayamadığı oluyor muduruyor sadece şifresini değiştirmiş.
yok aramadı canım
hani bilerek mi aramıyor yoksa gerçekten mi arayamadı die düşündümen son o konuştuğunuz mu oldu canım... normalde de böle arayamadığı oluyor mu
@lunna cım şu listeyi tekrar bi yenilesen keşke bazı arkadaşlar yok ... karıştırdığımda en azından buraya bakıyorum yaw :) iyi oluyor bu liste....357. Dönemde eşini, nişanlısını, sevgilisini askere gönderecek yarenler gelin burada toplanalım birbirimize destek olalım. Su gibi muhabbetimizle günler akıp geçsin.
lunna -Kısa dönem-Ankara/İzmirArkadaşlar liste için bana mesaj atın güncelleyeyim. İlk yer acemi birliği 2. yer usta birliği
ayiciiik-Kısa dönem-Kastamonu/Gaziantep
Beloved3441-Uzun dönem-Ankara
ssc2310-Kısa dönem-İzmir/İstanbul
mickey_mouse11-Uzun dönem-Ankara
Mahinev88-Kısa dönem-Tokat/Diyarbakır
cnacun-Kısa dönem-Manisa/Kars
simge1606-Kısa dönem-İstanbul/İstanbul
elaceyda-Kısa dönem-İzmir/İzmir
sari06-Uzun dönem-Hatay
cnscan2277-Kısa dönem-Kastamonu/Diyarbakır
hekza-Kısa dönem-Ankara/Ankara
bujum-Kısa dönem-Ankara/Ankara
olvido88-kardeşi-Kısa dönem-Kastamonu/Diyarbakır
olvido88-sözlüsü-Kısa dönem-İzmir/Tunceli
numnum-Kısa dönem-Kastamonu/Muş
Peri__Kizi-Kısa dönem-Manisa/Manisa
spinach-Kısa dönem-Manisa/Kars
denizlililili-Uzun dönem-Manisa
sexy lady-Kısa dönem-Kastamonu/Van
uzakmawi-Uzun dönem-Hatay
ugurbocegm24-Kısa dönem-Kastamonu/Kars
hsalt-Kısa dönem-Kütahya/Kütahya
panzehir121-Uzun dönem-Bilecik
Canım ben listenin altına da yazdım adını yazdırmak isteyen bana mesaj atsın ben takip edemiyorum ki kim gelmiş neresiymiş uzun muymuş kısa mıymış@lunna cım şu listeyi tekrar bi yenilesen keşke bazı arkadaşlar yok ... karıştırdığımda en azından buraya bakıyorum yaw :) iyi oluyor bu liste....
yonetmelik cok guzel cok hosta uygulamada kullaniliyo mu onemli tatlim.. askeriyede astin uste tartismasiz itaat kurallari gecerliKızlar az önce bi müşterimiz geldi komutan. Tsknın yeni yönetmeliğinde cep telefonu yasaklı cihazlardan değilmiş yani serbestmiş. Ama tabiki alın kullanın demiyolarmış. Bunun için ceza verme yetkileri yokmuş sadece alır çarşı izinlerine kadar tutarlarmış. İzinlerde vermek zorundalarmış. Yalnız şöyle bişey var mesela komutan konuşurken gördü asker telefonu cebine attı komutanın askerin üstünü arama yetkisi yokmuş böyle bişey yaparsa şikayet olduğunda ceza alırmış komutanlar.
Bi de 6 güne kadar olan firarlar cezasızmış. En fazla 4 hafta çarşısını kitlermiş. Bi askerleri varmış bulundukları yerden sevgili bulmuş gece sevgilisinin yanında kalıp ertesi gün gelmiş ve elleri kolları bağlı sadece çarşı iznine el koymuşlar bu kadar yani. Komutan askere bırak vurmayı eliyle itse dokunsa ceza alırmış.
Yeni yönetmelikle asker lehine çok şey değişmiş ama çoğu insanın bundan haberi olmadığı için ses çıkaramıyor
kız gece eğitimi mi varmış benimki de akşam belki arayamam demişti benimki de kastamonu ama eğitiğm var demediuff bu ne kızlar yaaa , gündüz eğitimleri yetmezmiş gibi bi de gece eğitimi başlamış... yarim aradı gece eğitimi var arayamazsam merak etme dedi resmen suratıma kapattı :) gizli arıodu sanırım :) :)
ayy Allah bağışlasın benimde iki çocuğum var 22 yaşındayım:)29 ..evet 1 oğlum var ..
Butn bolukler icn mi gecerli bilmiyorum ama volkan oyle soyledikız gece eğitimi mi varmış benimki de akşam belki arayamam demişti benimki de kastamonu ama eğitiğm var demedi
Bakk yaa ağlıycam şimdi ben ewde kaldım o zaman :) :)ayy Allah bağışlasın benimde iki çocuğum var 22 yaşındayım:)
sen kaç yaşındasın canım...ben erkenciyim aslında sizin normal bence:)Bakk yaa ağlıycam şimdi ben ewde kaldım o zaman :) :)
kaçıncı bölük ki seninkiButn bolukler icn mi gecerli bilmiyorum ama volkan oyle soyledi
:) ben 26 yaşndayım tatlım ,bizim daha iş güc derken 3 senemiz var.. Otuzumda anca ewleneblcem anlycn :)sen kaç yaşındasın canım...ben erkenciyim aslında sizin normal bence:)
7. Bölük cnmkaçıncı bölük ki seninki
hayırlısı olsun sevmek beklemek de güzel birşey:):) ben 26 yaşndayım tatlım ,bizim daha iş güc derken daha 3 senemiz daha.. Otuzumda anca ewleneblcem anlycn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?