357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Şok üstüne şok bu kadar da yapılmaz ki ama bana

olsun canım sorun değil ...sen nasılsın bu arada canım havalar nasılmış urffada ... ben urfaya gidince yanına alması için birşeyler vermelimiyim acaba ...krem falan koymuştum ama ..? başka aklına gelen ..

evettt yine akşam oldu güzeller ..yrın görüşmek üzere evde internetim olmadığı için giremiyorum sabah gelir gelmez açıyorum veee ne konuşmalar olmuş nerden başlayacağımı bilemiyorum ...herşey gönlünüzce olsun öpüyorum servisimiz kalkar birazdan Allaha emanet olun ..

olsun canım sorun değil ...sen nasılsın bu arada canım havalar nasılmış urffada ... ben urfaya gidince yanına alması için birşeyler vermelimiyim acaba ...krem falan koymuştum ama ..? başka aklına gelen ..
Bikaç saat içinde hasta oldum ben de böyle garip huylarım vardır :) urfa bugün yağmurlu ve çok soğukmuş kuzucum telefonu görmesinler diye yağmurun altında konuşmak zorunda kaldı yanına dudak kremi el kremi filan alsın mutlaka dudaklar çok çatlıyomuş soğukta. Bi de şimdi aklıma geldi el havlusu alsın mutlaka. Nevresimler çok nadir yıkanıyomuş ve eşin muhtemelen önceki askerin yıkanmamış nevresimine yatıcak. Yastığa o havluyu koysun içi rahat eder biraz:/ onun dışında iğne iplik filan alsın, dikişler kopabiliyo olmadık yerlerde

uff bu ne kızlar yaaa , gündüz eğitimleri yetmezmiş gibi bi de gece eğitimi başlamış... yarim aradı gece eğitimi var arayamazsam merak etme dedi resmen suratıma kapattı :) gizli arıodu sanırım :) :)

@lunna cım şu listeyi tekrar bi yenilesen keşke bazı arkadaşlar yok ... karıştırdığımda en azından buraya bakıyorum yaw :) iyi oluyor bu liste....

@lunna cım şu listeyi tekrar bi yenilesen keşke bazı arkadaşlar yok ... karıştırdığımda en azından buraya bakıyorum yaw :) iyi oluyor bu liste....
Canım ben listenin altına da yazdım adını yazdırmak isteyen bana mesaj atsın ben takip edemiyorum ki kim gelmiş neresiymiş uzun muymuş kısa mıymış
Tekrar söylüyorum arkadaşlar bana mesaj atın ekleyeyim isminizi

Kızlar az önce bi müşterimiz geldi komutan. Tsknın yeni yönetmeliğinde cep telefonu yasaklı cihazlardan değilmiş yani serbestmiş. Ama tabiki alın kullanın demiyolarmış. Bunun için ceza verme yetkileri yokmuş sadece alır çarşı izinlerine kadar tutarlarmış. İzinlerde vermek zorundalarmış. Yalnız şöyle bişey var mesela komutan konuşurken gördü asker telefonu cebine attı komutanın askerin üstünü arama yetkisi yokmuş böyle bişey yaparsa şikayet olduğunda ceza alırmış komutanlar.
Bi de 6 güne kadar olan firarlar cezasızmış. En fazla 4 hafta çarşısını kitlermiş. Bi askerleri varmış bulundukları yerden sevgili bulmuş gece sevgilisinin yanında kalıp ertesi gün gelmiş ve elleri kolları bağlı sadece çarşı iznine el koymuşlar bu kadar yani. Komutan askere bırak vurmayı eliyle itse dokunsa ceza alırmış.
Yeni yönetmelikle asker lehine çok şey değişmiş ama çoğu insanın bundan haberi olmadığı için ses çıkaramıyor

yonetmelik cok guzel cok hosta uygulamada kullaniliyo mu onemli tatlim.. askeriyede astin uste tartismasiz itaat kurallari gecerli

uff bu ne kızlar yaaa , gündüz eğitimleri yetmezmiş gibi bi de gece eğitimi başlamış... yarim aradı gece eğitimi var arayamazsam merak etme dedi resmen suratıma kapattı :) gizli arıodu sanırım :) :)
kız gece eğitimi mi varmış benimki de akşam belki arayamam demişti benimki de kastamonu ama eğitiğm var demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…