sen yemin törenine gidecektin değil mi yanlış hatırlamıyorsam7. Bölük cnm
Öyle cnm herşey kısmet , hayırlıysa olsun inş. eşn kaç yaşndahayırlısı olsun sevmek beklemek de güzel birşey:)
o da 24 yaşında :)Öyle cnm herşey kısmet , hayırlıysa olsun inş. eşn kaç yaşnda
anladım canım gidip görmek iyi ya özlem oluyor ya :)Yemin törenine gidemycem ama ertesi gunu , gunu birlik gidip gelcem
Maşallah size.. hayata erken atılmışsınızo da 24 yaşında :)
evet 15 yaşından beri onunla birlikteyim aslında 18 imde evlendik aileler küçüğüz diye karşı çıktı ama pes etmedik aştık her engeli 4 senedir de evliyiz Allah ıma şükür iki tane sağlıklı çocuğumuz var mutluyuz tek engel askerlik kaldı o da biterse rahatız artık:)Maşallah size.. hayata erken atılmışsınız
canım burdurda abim orda acemilik 28 gun bilmiyorum neden.. Sizin içinde hkkınzda hayırlısı olsun canım ozaman bugun yarın belli olur yerleri..nidakuss abinin neden 28lik bebegim bi bilgin var mi
benim askerim iyi nasıl olsunnn şafak sıkıştırıyor onudaBenimkinin de dadikası azalıyor sanırım canım kantinden alamadı demekki öyle birşey istedi.
Kesinlikle usta birliğinin açıklanması ayrı bii dert canımSenin askerin nasıl bakayım
izledim ben onu canım gokhan ılk gıtıngde denk gelmişti.. biraz duragan gitsede evet bizi anlatan cok sey var filmde :)Bu arada kızlar, dün diğer topicde yazmıştım. İzlemeyen varsa DEAR JOHN (Sevgili John) filmini internetten izlesin. Ben eve gidiyim, daha önce izlememe rağmen yine izleyeceğim. Konusu hepimizi etkileyecek cinsten, tavsiye ederim.
Bende uzman kuzenıme skrmustum:) dakıka bir gol bır asker dırek telefon sokuyo adam bıde evrakların fotografınıda cekıyo dedı:)Kızlar az önce bi müşterimiz geldi komutan. Tsknın yeni yönetmeliğinde cep telefonu yasaklı cihazlardan değilmiş yani serbestmiş. Ama tabiki alın kullanın demiyolarmış. Bunun için ceza verme yetkileri yokmuş sadece alır çarşı izinlerine kadar tutarlarmış. İzinlerde vermek zorundalarmış. Yalnız şöyle bişey var mesela komutan konuşurken gördü asker telefonu cebine attı komutanın askerin üstünü arama yetkisi yokmuş böyle bişey yaparsa şikayet olduğunda ceza alırmış komutanlar.
Bi de 6 güne kadar olan firarlar cezasızmış. En fazla 4 hafta çarşısını kitlermiş. Bi askerleri varmış bulundukları yerden sevgili bulmuş gece sevgilisinin yanında kalıp ertesi gün gelmiş ve elleri kolları bağlı sadece çarşı iznine el koymuşlar bu kadar yani. Komutan askere bırak vurmayı eliyle itse dokunsa ceza alırmış.
Yeni yönetmelikle asker lehine çok şey değişmiş ama çoğu insanın bundan haberi olmadığı için ses çıkaramıyor
Pat dıe o numara aranmazkı bencede turlu turlu ınsan var orda.. ıkı gundur sevglmı ben arıyorum ama o caldıryo ben dırek arıyrum o beklyo telefonda.Kızlar bu arada bizi ankesörlü telefondan arıyorlar ya sakın ha o telefondan sevgililerinizi aramayın. Çünkü oradaki askerler çağırmayıp dalga geçerek konuşuyorlarmış seninki yok benimle konuşsana fln diyolarmış. Hatta bu yüzden bi kavga çıkmış nişanlım anlattı dikkatli olun ordan aramayın kızlar
Allah bağışlasın cnm.. rabbim mutlulugunuzu daim etsn.evet 15 yaşından beri onunla birlikteyim aslında 18 imde evlendik aileler küçüğüz diye karşı çıktı ama pes etmedik aştık her engeli 4 senedir de evliyiz Allah ıma şükür iki tane sağlıklı çocuğumuz var mutluyuz tek engel askerlik kaldı o da biterse rahatız artık:)
allah allah gecen yil arkadasm burdurda acemiligi 52gun mu ne yapmisti kuzu.. belki jandarma vs diye ayriliyo ya degisiyodur.. ayni degildir siniflari.. hayirlisi bakalim.. bizimde yemin toreninden snra direkt dagitima gidicek bebegm 45gun olmuycak acemiligimizcanım burdurda abim orda acemilik 28 gun bilmiyorum neden.. Sizin içinde hkkınzda hayırlısı olsun canım ozaman bugun yarın belli olur yerleri..
Anladım canımda bu sene burdurda yapan herkes 28 gun yapmış arastırdım sordum yani.. Ama mesela sizin orası normalde 45 gundür acemlilk ama bi hastalıgı sorunu vs olanlar 28 gunluk oluyor geri hizmet diyorlaR onlara. Ama üzülme canım tahminime göre dogu olmaz diye düşünüyorumallah allah gecen yil arkadasm burdurda acemiligi 52gun mu ne yapmisti kuzu.. belki jandarma vs diye ayriliyo ya degisiyodur.. ayni degildir siniflari.. hayirlisi bakalim.. bizimde yemin toreninden snra direkt dagitima gidicek bebegm 45gun olmuycak acemiligimiz
hayirlisi bakalim kuzu.. cok uzuldu boyle olmasina sevdigimAnladım canımda bu sene burdurda yapan herkes 28 gun yapmış arastırdım sordum yani.. Ama mesela sizin orası normalde 45 gundür acemlilk ama bi hastalıgı sorunu vs olanlar 28 gunluk oluyor geri hizmet diyorlaR onlara. Ama üzülme canım tahminime göre dogu olmaz diye düşünüyorum
bu geri hizmet ne oluyo bebegim yaaAnladım canımda bu sene burdurda yapan herkes 28 gun yapmış arastırdım sordum yani.. Ama mesela sizin orası normalde 45 gundür acemlilk ama bi hastalıgı sorunu vs olanlar 28 gunluk oluyor geri hizmet diyorlaR onlara. Ama üzülme canım tahminime göre dogu olmaz diye düşünüyorum
Silah vermiyorlar canım. Kimisine göre iyi bişey kimisine göre kötü. Mesela rahattırlar cogu askerlere göre. Cunku hepsinin bi rahatsızlıgı vardır.bu geri hizmet ne oluyo bebegim yaa
insaAllah bitanemmm insaAllah:) guzel haberlerini bi aliyim kosa kosa gelip yazicam burda:)Silah vermiyorlar canım. Kimisine göre iyi bişey kimisine göre kötü. Mesela rahattırlar cogu askerlere göre. Cunku hepsinin bi rahatsızlıgı vardır.hayırlısı buymus canım üzülmesin hiç sende üzülme.. İnşallah mutlu haberlerinle gelirsin burya en kısa zmanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?