357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Maşallah size.. hayata erken atılmışsınız
evet 15 yaşından beri onunla birlikteyim aslında 18 imde evlendik aileler küçüğüz diye karşı çıktı ama pes etmedik aştık her engeli 4 senedir de evliyiz Allah ıma şükür iki tane sağlıklı çocuğumuz var mutluyuz tek engel askerlik kaldı o da biterse rahatız artık:)

izledim ben onu canım gokhan ılk gıtıngde denk gelmişti.. biraz duragan gitsede evet bizi anlatan cok sey var filmde :)

Bende uzman kuzenıme skrmustum:) dakıka bir gol bır asker dırek telefon sokuyo adam bıde evrakların fotografınıda cekıyo dedı:)

Pat dıe o numara aranmazkı bencede turlu turlu ınsan var orda.. ıkı gundur sevglmı ben arıyorum ama o caldıryo ben dırek arıyrum o beklyo telefonda.

Allah bağışlasın cnm.. rabbim mutlulugunuzu daim etsn.

canım burdurda abim orda acemilik 28 gun bilmiyorum neden.. Sizin içinde hkkınzda hayırlısı olsun canım ozaman bugun yarın belli olur yerleri..
allah allah gecen yil arkadasm burdurda acemiligi 52gun mu ne yapmisti kuzu.. belki jandarma vs diye ayriliyo ya degisiyodur.. ayni degildir siniflari.. hayirlisi bakalim.. bizimde yemin toreninden snra direkt dagitima gidicek bebegm 45gun olmuycak acemiligimiz

Anladım canımda bu sene burdurda yapan herkes 28 gun yapmış arastırdım sordum yani.. Ama mesela sizin orası normalde 45 gundür acemlilk ama bi hastalıgı sorunu vs olanlar 28 gunluk oluyor geri hizmet diyorlaR onlara. Ama üzülme canım tahminime göre dogu olmaz diye düşünüyorum

hayirlisi bakalim kuzu.. cok uzuldu boyle olmasina sevdigim o 45gun yapmak istiyodu ama vardir bundada bir hikmet diyorum.. onuda o sekilde teskin ediyorum.. bugun yarin belli olur ustalikta.. cok cok cooook heycanliyiiimm:)

bu geri hizmet ne oluyo bebegim yaa

bu geri hizmet ne oluyo bebegim yaa
Silah vermiyorlar canım. Kimisine göre iyi bişey kimisine göre kötü. Mesela rahattırlar cogu askerlere göre. Cunku hepsinin bi rahatsızlıgı vardır. hayırlısı buymus canım üzülmesin hiç sende üzülme.. İnşallah mutlu haberlerinle gelirsin burya en kısa zmanda

insaAllah bitanemmm insaAllah:) guzel haberlerini bi aliyim kosa kosa gelip yazicam burda:)

Bugun uc kez gorustuk hep uzunca konstk bu aralar rahat ama tek canımı sıkan sıgara ıcıyoms ben bıraktrmstm ne guzel nerdeyse 2 senedır ıcmıyodu ah askerlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…