sağol:)Allah bağışlasın cnm.. rabbim mutlulugunuzu daim etsn.
ayy çok sevindiiiimm Allah kavuştursun:)kizlaaaar coooooook mutluyummmm agliyorum mutluluktaaaan usta birligimiz belli olmuuuuus... burduuuur:) yine 2saat uzagimdaaa :) :) :)haftasonlari gorusebiliceeeez:) ayy cok sukur rabbimeeee:) :)
Canımmm çok sewindım , ne guzel ya her hafta gorusursun artik :)kizlaaaar coooooook mutluyummmm agliyorum mutluluktaaaan usta birligimiz belli olmuuuuus... burduuuur:) yine 2saat uzagimdaaa :) :) :)haftasonlari gorusebiliceeeez:) ayy cok sukur rabbimeeee:) :)
ben konuşamadım canım arayamam belki demişti aramadı bu arada moralim bozuk birazHeyy kızlar nerdesnz ? Yok mu bu akşam sevdiceğiyle konuşan..
burdurmu:) abimin suan acemiliğini yaptığı yer :) cok sevindim deniziimmm :)kizlaaaar coooooook mutluyummmm agliyorum mutluluktaaaan usta birligimiz belli olmuuuuus... burduuuur:) yine 2saat uzagimdaaa :) :) :)haftasonlari gorusebiliceeeez:) ayy cok sukur rabbimeeee:) :)
Heyy kızlar nerdesnz ? Yok mu bu akşam sevdiceğiyle konuşan..
Canım maşallah erken atılmışsınız hayata dedim ama ucuncu icinde epey bi erken deil miben konuşamadım canım arayamam belki demişti aramadı bu arada moralim bozuk birazhamilelik şüphem var İnşallah yoktur kaldıracak durumda değilim
kizlaaaar coooooook mutluyummmm agliyorum mutluluktaaaan usta birligimiz belli olmuuuuus... burduuuur:) yine 2saat uzagimdaaa :) :) :)haftasonlari gorusebiliceeeez:) ayy cok sukur rabbimeeee:) :)
anaaaaam 3.bebiiiste geliyosa biz kesin evde kalmis tursular olucaaas kuzuuu:) rabbim hayirlisini nasip etsin insaAllah cnm bnm.. reglin geciktiyse stresten olabilir belki icini ferah tut..ben konuşamadım canım arayamam belki demişti aramadı bu arada moralim bozuk birazhamilelik şüphem var İnşallah yoktur kaldıracak durumda değilim
Aynen bebeğim ya bi de gunduzler yetmiyormus gibi gece eğitimi çıkardılarben bugun sadece 6 gibi 1.5dk konustum okadargece egitimim var 6.5-9.5 arasi demisti 10da da yat ictimasi var su dakkalrda aradi aradi ahh ahh ben eskiden bi aramada 50 dk konustugumu bilirim artik aramiyor okadar sık
4 kez konuştuk bugünn :))Toplamda yarım saat ...artık gönül rahatlığıyla uyuyabilirim içim rahatladı:)) Darısı telefon bekleyen herkesin başına inşallahHeyy kızlar nerdesnz ? Yok mu bu akşam sevdiceğiyle konuşan..
sagol kuzuuuum insaAllaaah:) ayyy koca bi yuk kalkti omuzlarimdaaan hemen bi sukur namazi kilmak istiyorum ama musait degilim:) okdr cok dua ettimkiii rabbim kabul etti dualarimiii:)Canımmm çok sewindım , ne guzel ya her hafta gorusursun artik :)
Aynen bebeğim ya bi de gunduzler yetmiyormus gibi gece eğitimi çıkardılar
Canımm bu evci izni nasıl bişe oluyor ?? Yani bizim kısa dönem 12 gün izin hakkı var bunun haricinde mi oluyor bu evci izni ve askerlikten sayılıyormu ?denizlili sende kendimi görrdüm şuan ya ilk düşündüğümüz şey her haftasonu gorusmektivalla yakın oldugu için evciyede geliyo sürekli bende gidiyorum öyle iyi geliyoookii aralıgın basında yine gitcem kartıma param yatsın
ayy İnşallah strestendiranaaaaam 3.bebiiiste geliyosa biz kesin evde kalmis tursular olucaaas kuzuuu:) rabbim hayirlisini nasip etsin insaAllah cnm bnm.. reglin geciktiyse stresten olabilir belki icini ferah tut..
evet çok erken ikimiz de düşünmüyoruz zaten ama gecikmem oldu daha 2 gün gecikti ama olmayınca korkuyorum İnşallah yokturCanım maşallah erken atılmışsınız hayata dedim ama ucuncu icinde epey bi erken deil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?