357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Heyy kızlar nerdesnz ? Yok mu bu akşam sevdiceğiyle konuşan..

ben bugun sadece 6 gibi 1.5dk konustum okadar gece egitimim var 6.5-9.5 arasi demisti 10da da yat ictimasi var su dakkalrda aradi aradi ahh ahh ben eskiden bi aramada 50 dk konustugumu bilirim artik aramiyor okadar sık

ben konuşamadım canım arayamam belki demişti aramadı bu arada moralim bozuk birazhamilelik şüphem var İnşallah yoktur kaldıracak durumda değilim
Canım maşallah erken atılmışsınız hayata dedim ama ucuncu icinde epey bi erken deil mi

ben konuşamadım canım arayamam belki demişti aramadı bu arada moralim bozuk birazhamilelik şüphem var İnşallah yoktur kaldıracak durumda değilim
anaaaaam 3.bebiiiste geliyosa biz kesin evde kalmis tursular olucaaas kuzuuu:) rabbim hayirlisini nasip etsin insaAllah cnm bnm.. reglin geciktiyse stresten olabilir belki icini ferah tut..

ben bugun sadece 6 gibi 1.5dk konustum okadar gece egitimim var 6.5-9.5 arasi demisti 10da da yat ictimasi var su dakkalrda aradi aradi ahh ahh ben eskiden bi aramada 50 dk konustugumu bilirim artik aramiyor okadar sık
Aynen bebeğim ya bi de gunduzler yetmiyormus gibi gece eğitimi çıkardılar

denizlili sende kendimi görrdüm şuan ya ilk düşündüğümüz şey her haftasonu gorusmekti valla yakın oldugu için evciyede geliyo sürekli bende gidiyorum öyle iyi geliyoookii aralıgın basında yine gitcem kartıma param yatsın

Aynen bebeğim ya bi de gunduzler yetmiyormus gibi gece eğitimi çıkardılar

hic sorma biz hep mesai saatlerinden sonra 2 3 kez konusurduk toplamda 1 saati bulurdu bugun konuşamadkk ve canim sikkin. ne istiyorlar yani sabah 7den 5e kdr egitim. aksam 6.5-9.5 eğitim 10da yat.. ne bu ya gunde 15 saat egitim mi olur dunde 8-10 nobeti tuttu zaten

Canımm bu evci izni nasıl bişe oluyor ?? Yani bizim kısa dönem 12 gün izin hakkı var bunun haricinde mi oluyor bu evci izni ve askerlikten sayılıyormu ?

yaaa suan yanimda birinin olmasini okdr cok isterdimkiii sarilip su sevinci paylasmakkkk paha bicilmezdiii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…