- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
nidakusuuuum senide ALASEHIRide cooook seviyoruuuum:) hehehe:)denizlili sende kendimi görrdüm şuan ya ilk düşündüğümüz şey her haftasonu gorusmektivalla yakın oldugu için evciyede geliyo sürekli bende gidiyorum öyle iyi geliyoookii aralıgın basında yine gitcem kartıma param yatsın
Cok şukur bende konustum uc kere gorudtuk yarımsar saat gorustyk her aradgndaHeyy kızlar nerdesnz ? Yok mu bu akşam sevdiceğiyle konuşan..
Cok sanşlısınız ne guzel, bizm usta birliginde 21 saat uzaklıkta olckdenizlili sende kendimi görrdüm şuan ya ilk düşündüğümüz şey her haftasonu gorusmektivalla yakın oldugu için evciyede geliyo sürekli bende gidiyorum öyle iyi geliyoookii aralıgın basında yine gitcem kartıma param yatsın
bugün biz de bir kere konuştuk toplamda beş dk herkes nasıl yarım saat konuşuyo bilmiyorum benimki 5 dk zor konuşuyohic sorma biz hep mesai saatlerinden sonra 2 3 kez konusurduk toplamda 1 saati bulurdu bugun konuşamadkk ve canim sikkin. ne istiyorlar yani sabah 7den 5e kdr egitim. aksam 6.5-9.5 eğitim 10da yat.. ne bu ya gunde 15 saat egitim mi olurdunde 8-10 nobeti tuttu zaten
Bunu bende merak cok ediyorumCanımm bu evci izni nasıl bişe oluyor ?? Yani bizim kısa dönem 12 gün izin hakkı var bunun haricinde mi oluyor bu evci izni ve askerlikten sayılıyormu ?
Oh ohh masallah :)Cok şukur bende konustum uc kere gorudtuk yarımsar saat gorustyk her aradgnda
Maşallah masallah tekrardan:) bu aralar hıc arayamaz dıe dusunurken tam tersı cuktı komutanımızın eşı hamıkeymıs dogum yaocskms sanırım komutandada duygusallık var cok ıyı davranuyo bıze dedıOh ohh masallah :)
bugün biz de bir kere konuştuk toplamda beş dk herkes nasıl yarım saat konuşuyo bilmiyorum benimki 5 dk zor konuşuyo
Ayy ne guzel darısı bizim komutanların başına olsun :) :)Maşallah masallah tekrardan:) bu aralar hıc arayamaz dıe dusunurken tam tersı cuktı komutanımızın eşı hamıkeymıs dogum yaocskms sanırım komutandada duygusallık var cok ıyı davranuyo bıze dedı
canım evci izni ksıa mesafelere izin veriliyor . yılda 5 evci izn hakları var fazladan şafak lmuyor askerden sayılıyor yani. Cuma cıkıp pazar donuyor birliğine ama ailesi cıkarmak zorunda.. Eger ki uzaksa eve mesafesi aile bireyleri gidip onu evciye cıkartıp ordada kalabilir yani askerlik yaptıgı bölgde..Canımm bu evci izni nasıl bişe oluyor ?? Yani bizim kısa dönem 12 gün izin hakkı var bunun haricinde mi oluyor bu evci izni ve askerlikten sayılıyormu ?
Canım görev dagılımından olabılır benım sevgılımın oldugu grup temzlık falanda yapmıyoms dıger gruplar yapıyoms. Bıde hava genelde yagmurlu oluyoms egıtım yapamylarmsbugün biz de bir kere konuştuk toplamda beş dk herkes nasıl yarım saat konuşuyo bilmiyorum benimki 5 dk zor konuşuyo
Insallah canım o ıyılık melegı komutanlardan herkese lazım:)Ayy ne guzel darısı bizim komutanların başına olsun :) :)
Oyy canım bende seni seviyorum,ben demiştimmmnidakusuuuum senide ALASEHIRide cooook seviyoruuuum:) hehehe:)
Benım sevgıkım ıstanvul catalcada yapcak ustayı aılesı tekırdagda 40 dk falanmıs kendı evıne cıkabılırmı acaba yoksa ıstanbuldan adres gostermek mj lazımcanım evci izni ksıa mesafelere izin veriliyor . yılda 5 evci izn hakları var fazladan şafak lmuyor askerden sayılıyor yani. Cuma cıkıp pazar donuyor birliğine ama ailesi cıkarmak zorunda.. Eger ki uzaksa eve mesafesi aile bireyleri gidip onu evciye cıkartıp ordada kalabilir yani askerlik yaptıgı bölgde..
Eger kısa dönemse bi nebze sabredilir canım ?Cok sanşlısınız ne guzel, bizm usta birliginde 21 saat uzaklıkta olck
Çıkabilirr canım cok rahat hemde ama aileden birinin onu cıkartması gerekir. Benim sevgilim edirneden istanbula her ay evciye geliyor. Seninki hayli hayli cıkar :)Benım sevgıkım ıstanvul catalcada yapcak ustayı aılesı tekırdagda 40 dk falanmıs kendı evıne cıkabılırmı acaba yoksa ıstanbuldan adres gostermek mj lazım
Oo bu cok ıyı ozaman :) bız bulundugu yerde olmak zorunda zannedyoduk:)Çıkabilirr canım cok rahat hemde ama aileden birinin onu cıkartması gerekir. Benim sevgilim edirneden istanbula her ay evciye geliyor. Seninki hayli hayli cıkar :)
yook canım genelde öyle söylerler.. Benimki bana demiştiki komutanla konusucam belki sen bile cıkartabilirsin beni evci iznine nişanlım diyerek dedi. o biraz düşük ihtimal tabi :) Amaan bize carsı iznileri yetiyorOo bu cok ıyı ozaman :) bız bulundugu yerde olmak zorunda zannedyoduk:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?