357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

nidakusuuuum senide ALASEHIRide cooook seviyoruuuum:) hehehe:)

Cok sanşlısınız ne guzel, bizm usta birliginde 21 saat uzaklıkta olck

bugün biz de bir kere konuştuk toplamda beş dk herkes nasıl yarım saat konuşuyo bilmiyorum benimki 5 dk zor konuşuyo

bugün biz de bir kere konuştuk toplamda beş dk herkes nasıl yarım saat konuşuyo bilmiyorum benimki 5 dk zor konuşuyo

eskiden millet 1 dk konusurken bizimde 1 saat konusmuslugumz var ama her firsatta ariyordu. artik firsati olmuyo ve olsada okadar cok aramiyo

Maşallah masallah tekrardan:) bu aralar hıc arayamaz dıe dusunurken tam tersı cuktı komutanımızın eşı hamıkeymıs dogum yaocskms sanırım komutandada duygusallık var cok ıyı davranuyo bıze dedı
Ayy ne guzel darısı bizim komutanların başına olsun :) :)

Canımm bu evci izni nasıl bişe oluyor ?? Yani bizim kısa dönem 12 gün izin hakkı var bunun haricinde mi oluyor bu evci izni ve askerlikten sayılıyormu ?
canım evci izni ksıa mesafelere izin veriliyor . yılda 5 evci izn hakları var fazladan şafak lmuyor askerden sayılıyor yani. Cuma cıkıp pazar donuyor birliğine ama ailesi cıkarmak zorunda.. Eger ki uzaksa eve mesafesi aile bireyleri gidip onu evciye cıkartıp ordada kalabilir yani askerlik yaptıgı bölgde..

Canım görev dagılımından olabılır benım sevgılımın oldugu grup temzlık falanda yapmıyoms dıger gruplar yapıyoms. Bıde hava genelde yagmurlu oluyoms egıtım yapamylarms

Benım sevgıkım ıstanvul catalcada yapcak ustayı aılesı tekırdagda 40 dk falanmıs kendı evıne cıkabılırmı acaba yoksa ıstanbuldan adres gostermek mj lazım

Benım sevgıkım ıstanvul catalcada yapcak ustayı aılesı tekırdagda 40 dk falanmıs kendı evıne cıkabılırmı acaba yoksa ıstanbuldan adres gostermek mj lazım
Çıkabilirr canım cok rahat hemde ama aileden birinin onu cıkartması gerekir. Benim sevgilim edirneden istanbula her ay evciye geliyor. Seninki hayli hayli cıkar :)

Oo bu cok ıyı ozaman :) bız bulundugu yerde olmak zorunda zannedyoduk:)
yook canım genelde öyle söylerler.. Benimki bana demiştiki komutanla konusucam belki sen bile cıkartabilirsin beni evci iznine nişanlım diyerek dedi. o biraz düşük ihtimal tabi :) Amaan bize carsı iznileri yetiyor Kısacası evet cıkartabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…