357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Allah biyerden guldururken bi yerden aglatıyor işte. Hayırlısı buymuş tabi de hiç beklemiyorduk hakkari cıkacagını ıcıme okuz oturdu birden bire

Kızlar abim hakkari-cukurcaya düşmüş..
Canim benim insan kendini doguya hazirlamayinca boyle sok etkisi yasiyor ilk bende oyle olmustum ama suan o kadar alistim ki hayirlisiyla yapip gelcekler biz burda dualarimzla hep onlara destek olcagiz canini sikma hep iyi dusun ki iyi seyler olsun :)

aynen öyle bu kadar kotusunu dusunmuyoduk.. Valla bakalım ne kadar zaman aalcak alısmak..Sağ salim dönmesi için herseyimi veririm.

aynen öyle bu kadar kotusunu dusunmuyoduk.. Valla bakalım ne kadar zaman aalcak alısmak..Sağ salim dönmesi için herseyimi veririm.
Bu kadar kotusu deme canim hakkinda orasi iyidir ne biliyosun belki burda daha rahat olcak daha iyi olcak tamam dogu urkutucu geliyo rabbim herseyin en iyisini bilir dedigim gibi hic aklina kotuyu getirme hep iyi dusun hep dua et kimler gitti kimler geldi hayirlisiyla bizim sevdiceklerimz seninde abin gider gelir insallah

ya ister istemez insanın aklına ilk en kotusu geliyor dogu olunca.. of ne biiliyim canım ya tek bi tane olumlu sey soylememişler orayla ilgili iyice moralim bozuldu.. sago ldestegın ıcın.

Kastamonu icin gece egitimi baslamis günduz yapiyolar yetmiyo bide gece mi yapcaklar ya
Canlarım smdi knstm .. onada nerdn cktı bu gece egitimi bk isyan baslatcm fln dedim de, o da oyle soleme bunları ogrenmemz gerek doguya gitcz, orda neyle karsilaşıgımız belli deil dedi.. çok kotu oldum yaa

ya ister istemez insanın aklına ilk en kotusu geliyor dogu olunca.. of ne biiliyim canım ya tek bi tane olumlu sey soylememişler orayla ilgili iyice moralim bozuldu.. sago ldestegın ıcın.
Okudukca okuyosun en kotuyi dusunuyosun anliyorum canim ama dedigim gibi dua etmekten baska caremiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…