Kızlar abim hakkari-cukurcaya düşmüş..
Allah yardımcınız olsun Rabbim sağ salim kavuştursun İnşallahKızlar abim hakkari-cukurcaya düşmüş..
Canim benim insan kendini doguya hazirlamayinca boyle sok etkisi yasiyor ilk bende oyle olmustum ama suan o kadar alistim ki hayirlisiyla yapip gelcekler biz burda dualarimzla hep onlara destek olcagiz canini sikma hep iyi dusun ki iyi seyler olsun :)Kızlar abim hakkari-cukurcaya düşmüş..
canım birşey sorcam abin uzun dönem mi o yüzden mi şimdi açıklandıAllah biyerden guldururken bi yerden aglatıyor işte. Hayırlısı buymuş tabi de hiç beklemiyorduk hakkari cıkacagını ıcıme okuz oturdu birden bire
aynen öyle bu kadar kotusunu dusunmuyoduk.. Valla bakalım ne kadar zaman aalcak alısmak..Sağ salim dönmesi için herseyimi veririm.Canim benim insan kendini doguya hazirlamayinca boyle sok etkisi yasiyor ilk bende oyle olmustum ama suan o kadar alistim ki hayirlisiyla yapip gelcekler biz burda dualarimzla hep onlara destek olcagiz canini sikma hep iyi dusun ki iyi seyler olsun :)
uzun dönem 28 gunluk ama canım..canım birşey sorcam abin uzun dönem mi o yüzden mi şimdi açıklandı
canım bizimkiler kısa dönem benimki mardine gitcek mesela ama ordan da şubelere dağıtım olacakmış da daha belli olmamıştı o mu belli oldu acaba dedimuzun dönem 28 gunluk ama canım..
Bu kadar kotusu deme canim hakkinda orasi iyidir ne biliyosun belki burda daha rahat olcak daha iyi olcak tamam dogu urkutucu geliyo rabbim herseyin en iyisini bilir dedigim gibi hic aklina kotuyu getirme hep iyi dusun hep dua et kimler gitti kimler geldi hayirlisiyla bizim sevdiceklerimz seninde abin gider gelir insallahaynen öyle bu kadar kotusunu dusunmuyoduk.. Valla bakalım ne kadar zaman aalcak alısmak..Sağ salim dönmesi için herseyimi veririm.
Kastamonu icin gece egitimi baslamis günduz yapiyolar yetmiyo bide gece mi yapcaklar yaBu arada gece egitimi ne ya gece egitimini hic sevmedim
Canım rabbim tez zamanda gidip gelmeyi nasip etsin inş.Kızlar abim hakkari-cukurcaya düşmüş..
ya benimki hiç öyle birşey demedi üzülmeyim merak etmeyim diye mi söylemedi arayamam belki hava çok soğuk çok sıra oluyo dedi sadeceKastamonu icin gece egitimi baslamis günduz yapiyolar yetmiyo bide gece mi yapcaklar ya
Kastamonu icin gece egitimi baslamis günduz yapiyolar yetmiyo bide gece mi yapcaklar ya
bugunluk vardi sanirim sadece canim simdi aradi sevdicegim daha yatmamislar bu saate kadar ama yarin 7de kalkiyolarmis :)Kastamonu icin gece egitimi baslamis günduz yapiyolar yetmiyo bide gece mi yapcaklar ya
ya ister istemez insanın aklına ilk en kotusu geliyor dogu olunca.. of ne biiliyim canım ya tek bi tane olumlu sey soylememişler orayla ilgili iyice moralim bozuldu.. sago ldestegın ıcın.Bu kadar kotusu deme canim hakkinda orasi iyidir ne biliyosun belki burda daha rahat olcak daha iyi olcak tamam dogu urkutucu geliyo rabbim herseyin en iyisini bilir dedigim gibi hic aklina kotuyu getirme hep iyi dusun hep dua et kimler gitti kimler geldi hayirlisiyla bizim sevdiceklerimz seninde abin gider gelir insallah
Canini hic sıkma canim icini ferah tut,benimde sevgilimin ustaligi doguya cikti hic beklemiyoduk.hayirlisiyla gidip gelir insallahKızlar abim hakkari-cukurcaya düşmüş..
Saol canım benım butun askerlerimiz öyle.. Sagsalim dönsünler yeterki baska bişey istemem..Canım rabbim tez zamanda gidip gelmeyi nasip etsin inş.
Canlarım smdi knstm .. onada nerdn cktı bu gece egitimi bk isyan baslatcm fln dedim de, o da oyle soleme bunları ogrenmemz gerek doguya gitcz, orda neyle karsilaşıgımız belli deil dedi.. çok kotu oldum yaaKastamonu icin gece egitimi baslamis günduz yapiyolar yetmiyo bide gece mi yapcaklar ya
Okudukca okuyosun en kotuyi dusunuyosun anliyorum canim ama dedigim gibi dua etmekten baska caremiz yokya ister istemez insanın aklına ilk en kotusu geliyor dogu olunca.. of ne biiliyim canım ya tek bi tane olumlu sey soylememişler orayla ilgili iyice moralim bozuldu.. sago ldestegın ıcın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?