357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

bugunluk vardi sanirim sadece canim simdi aradi sevdicegim daha yatmamislar bu saate kadar ama yarin 7de kalkiyolarmis :)
bugunluk mu bilmiyorum canim umarim öyledir benide en son 7de aradi 11 e kadr calisma sürcek dedi.zaten bütün kogus hastaymis benim hayatimda hasta olmus revirdede ilac yokmus yarin 7ye kadr uyusunda dinlensin kiyamam ben ona

Canlarım smdi knstm .. onada nerdn cktı bu gece egitimi bk isyan baslatcm fln dedim de, o da oyle soleme bunları ogrenmemz gerek doguya gitcz, orda neyle karsilaşıgımız belli deil dedi.. çok kotu oldum yaa
Seninki asker psikolojisine girmis :) kotu olma canim olma heryerde vardir bu egitim sanmiyorum ki bzmkilere ozel olsun

bugunluk mu bilmiyorum canim umarim öyledir benide en son 7de aradi 11 e kadr calisma sürcek dedi.zaten bütün kogus hastaymis benim hayatimda hasta olmus revirdede ilac yokmus yarin 7ye kadr uyusunda dinlensin kiyamam ben ona
Suan cok telefon sirasi varmis canim ondan belki aramaz artik yarina boslar rahat rahat ararlar :) aynen bnmkide hasta olmustu soguk iyi carpmis hepsini ama hava durumuna da bakiyorm kastamonu hep soguk ya normal hasta olmalari

Anladım canım ...kısa dönemde ne kadar hakkı var acaba ... yemin töreninden sonra kullanacak 2 gün ama daha sonra kullanabilirmi bilemedim . neyse 12 gün iznini kullanabilirse ona şükür oda yeter :) çok sağol bilgi için

ya hemen hemen herkesinki doğu galiba??eşim demişti burda herkes doğu diye kastamonuda acemilik yapan herkesinki doğu

Kızlar abim hakkari-cukurcaya düşmüş..
Canımmm içini ferah tutmaya çalş.. elden bişe gelmiyor malesef ama her doğuya gidene de bişey olacak değil ya ... Dua etmek gerekiyor bol bol ...Allah korusun hepsini... Olacak olduktan sonra birşey en iyi yerdede olabilir kazayla bilemezsin .. tabi insanın aklının kalmaması mümkün değil ...

Ya cnm peki bu ewci izinleri , 12 gun olan izinlerdn mı dusuyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…