bugunluk mu bilmiyorum canim umarim öyledir benide en son 7de aradi 11 e kadr calisma sürcek dedi.zaten bütün kogus hastaymis benim hayatimda hasta olmus revirdede ilac yokmus yarin 7ye kadr uyusunda dinlensin kiyamam ben onabugunluk vardi sanirim sadece canim simdi aradi sevdicegim daha yatmamislar bu saate kadar ama yarin 7de kalkiyolarmis :)
türkiyenin en cok sehit verdiği yermiş burası aynı zamanda gelde moralin iyi olsun duadan baska caremız yokOkudukca okuyosun en kotuyi dusunuyosun anliyorum canim ama dedigim gibi dua etmekten baska caremiz yok
Seninki asker psikolojisine girmis :) kotu olma canim olma heryerde vardir bu egitim sanmiyorum ki bzmkilere ozel olsunCanlarım smdi knstm .. onada nerdn cktı bu gece egitimi bk isyan baslatcm fln dedim de, o da oyle soleme bunları ogrenmemz gerek doguya gitcz, orda neyle karsilaşıgımız belli deil dedi.. çok kotu oldum yaa
simdi bende kötu oldum yaCanlarım smdi knstm .. onada nerdn cktı bu gece egitimi bk isyan baslatcm fln dedim de, o da oyle soleme bunları ogrenmemz gerek doguya gitcz, orda neyle karsilaşıgımız belli deil dedi.. çok kotu oldum yaa
aynı şekilde sağ salim evine dönenler de var canım bol bol dua edin Allah yardım eder...türkiyenin en cok sehit verdiği yermiş burası aynı zamanda gelde moralin iyi olsun duadan baska caremız yok
Suan cok telefon sirasi varmis canim ondan belki aramaz artik yarina boslar rahat rahat ararlar :) aynen bnmkide hasta olmustu soguk iyi carpmis hepsini ama hava durumuna da bakiyorm kastamonu hep soguk ya normal hasta olmalaribugunluk mu bilmiyorum canim umarim öyledir benide en son 7de aradi 11 e kadr calisma sürcek dedi.zaten bütün kogus hastaymis benim hayatimda hasta olmus revirdede ilac yokmus yarin 7ye kadr uyusunda dinlensin kiyamam ben ona
Al benden de o kadar bi de aramadı hepten bunalımdayımsimdi bende kötu oldum ya
Canim dedigm gibi cok sira varmis hem yoruldular da bugun aramasa da yarin arar ferah tut sen iciniAl benden de o kadar bi de aramadı hepten bunalımdayım
Sanırım oyle olmuş canım :) ewt heryerde warmış, ozellikle doguya gitceklere birz daha agrlık weriyorlarmış sadeceSeninki asker psikolojisine girmis :) kotu olma canim olma heryerde vardir bu egitim sanmiyorum ki bzmkilere ozel olsun
İnşallah canım arayamam belki demişti zaten ama özlüyorum şimdi aramadı ya boşlukta gibi hissediyorum kendimiCanim dedigm gibi cok sira varmis hem yoruldular da bugun aramasa da yarin arar ferah tut sen icini
hayirlisi olsun bitanem yaaAllah biyerden guldururken bi yerden aglatıyor işte. Hayırlısı buymuş tabi de hiç beklemiyorduk hakkari cıkacagını ıcıme okuz oturdu birden bire
Anladım canım ...kısa dönemde ne kadar hakkı var acaba ... yemin töreninden sonra kullanacak 2 gün ama daha sonra kullanabilirmi bilemedim . neyse 12 gün iznini kullanabilirse ona şükür oda yeter :) çok sağol bilgi içincanım evci izni ksıa mesafelere izin veriliyor . yılda 5 evci izn hakları var fazladan şafak lmuyor askerden sayılıyor yani. Cuma cıkıp pazar donuyor birliğine ama ailesi cıkarmak zorunda.. Eger ki uzaksa eve mesafesi aile bireyleri gidip onu evciye cıkartıp ordada kalabilir yani askerlik yaptıgı bölgde..
evet canim sanirim öyleya hemen hemen herkesinki doğu galiba??eşim demişti burda herkes doğu diye kastamonuda acemilik yapan herkesinki doğu
Ewt cnm cok sıra warmış, yagmur yagdigı icn dışardan aramalarıda zor oluyormuş.. yarn bol bol knuşcz ins.Canim dedigm gibi cok sira varmis hem yoruldular da bugun aramasa da yarin arar ferah tut sen icini
Canımmm içini ferah tutmaya çalş.. elden bişe gelmiyor malesef ama her doğuya gidene de bişey olacak değil ya ... Dua etmek gerekiyor bol bol ...Allah korusun hepsini... Olacak olduktan sonra birşey en iyi yerdede olabilir kazayla bilemezsin .. tabi insanın aklının kalmaması mümkün değil ...Kızlar abim hakkari-cukurcaya düşmüş..
sıra varsa benimki aramaz tez canlı kendisi...Ewt cnm cok sıra warmış, yagmur yagdigı icn dışardan aramalarıda zor oluyormuş.. yarn bol bok knuşcz ins.
Ya cnm peki bu ewci izinleri , 12 gun olan izinlerdn mı dusuyor acabaAnladım canım ...kısa dönemde ne kadar hakkı var acaba ... yemin töreninden sonra kullanacak 2 gün ama daha sonra kullanabilirmi bilemedim . neyse 12 gün iznini kullanabilirse ona şükür oda yeter :) çok sağol bilgi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?