357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Sanırım oyle olmuş canım :) ewt heryerde warmış, ozellikle doguya gitceklere birz daha agrlık weriyorlarmış sadece
Anladm canim insallah gittikleri yerde de rahat olurlar ya su gibi akar gecer zaman
ya hemen hemen herkesinki doğu galiba??eşim demişti burda herkes doğu diye kastamonuda acemilik yapan herkesinki doğu
Evet kastamonudan doguya gidiyolar genelde sizin usta neresiydi

Ya cnm peki bu ewci izinleri , 12 gun olan izinlerdn mı dusuyor acaba
o iizn ayrı canım 12 gün hava değişimi izni... evci izni ayrı bişey ...12 gün izin askerlikten sayılmıyo.. ama evci izni askerlikten sayılıyor...ama benimde evci izni hakkında pek bilgim yok ...

ya ister istemez insanın aklına ilk en kotusu geliyor dogu olunca.. of ne biiliyim canım ya tek bi tane olumlu sey soylememişler orayla ilgili iyice moralim bozuldu.. sago ldestegın ıcın.
nette yazilanlara hic bakma bebegim ya.. en kidemlimiz sensin bak sen hepimizden iyi bilirsin.. bnm bi tanigim seneler once cukurcada yapmisti hatta 18ay olarak gitmisti sonradan 15aya dusmustu.. adam gitti geldi coluga cocuga karisti.. rabbim korusun tum askerlerimizi.. 48hafta nidakusum gelip gecicek allahin izniyle..

ah kuzum ne guzel soyluyorsun Rabbim kaza bela vermeden evine donmeyi nasip etsin hepsinin..

@nidagkhn canım benim bk bizler inancı yuksek kisilerz , bol bol dua edip rabbimize emanet etcz.. uzulme diyemem hepimiz uzuluyoruz ama isyan etme cnm , iyi dusunelim ki iyi olsun
Haşa kuzum isyan edemem öyle göründüyse eger tövbe.. Evet aklım hep orda kalacak dualarım hep onunla olacak Rabbim yüreğimize ferahlık versin bu süre boyunca... Sabır versin..

Evet bunu sürekli söylerim zaten kendime.. OLacak olan ordada olur burdada kader bu ecel bu.. Rabbim Kimsenin evine ateş düşmesine izin vermesin. Bunları düşünmek bile aslında cok kotu biliyorum. Yar farklı can farklı oluyormuş demekki.

ya ister istemez insanın aklına ilk en kotusu geliyor dogu olunca.. of ne biiliyim canım ya tek bi tane olumlu sey soylememişler orayla ilgili iyice moralim bozuldu.. sago ldestegın ıcın.
Canımm benim sakın ama sakın moral bozmuyoruz sen yüreğini ferah tut. Şimdi burdan siyaset konuşmak olmaz ama erken seçim gündemde olduğu için malum göstermelik çözüm süreçleri konuşulup duruyo, herkes kuralına göre oynadığı için de şuanki ortamda ve ileriki dönemlerde ortalığın süt liman olacağı çok açık nidacım. Hem bak benimki de ışid'in burnunun dibinde, bırak sınırı suriye sınırının içinde karakolları.. Yapacak hiçbir şey yok, sevgimiz duamız her şeyin üstesinden gelicek:) geriye anlatacakları bol ekşınlı askerlik anıları olacak, hatırlayıp gülecek, birlikte güleceksiniz:) gülümse şimdi lütfen, ona da kötü şeyler söyleyip moralini bozma sakın, size, desteğinize çok ihtiyacı var :)

test yaptır canım?
haftasonu eczane yok ki canım ya haftasonu da olmazsam pazartesi yapacam artık...İnşallah değilimdir ama ya gerçekten zor olur benim için daha 9 ay önce doğum yaptım eski kiloma yeni döndüm başa sarmak istemiyorum

Niyeyse bende daha çok gerilecek diye düşünüyorum ortalık.. Kuzey ırakta nişanlısı olan arkadasım anlatıyor. Tahrik ateşi açiyorlarmış askerlerin oldugu yerlere. Hani askerler karsılık versede bizde savas baslatsak diye.. Ki pislikler çözüm sürecine uymadı ki hiç bi zaman. Güya silahlarını bırakıp çekilceklerdi. Buna kim inanır. Senelerdir süregelen bi çatışma bu o kadar kolay süt liman olcagını dusunmuyorum ki yani kim bilir neler konusuyorlar ne anlasmalar yapılıyor imralıyla.. Çözüm sürecimi kalmış ohooo okadar asker carsıda öldürülüyor hangi örgütün öldürdüğü bile belli değil okadar karışık yani. of neyse bebeğim içim karardı düşün düşün. bencede bizim ona destek olmamız lazım gücümüz yetebildiği kadar.. Ki abim telefon kullanmayı sevmez 4-5 gunde bir arıyor. Oraya gidince de öyle olursa yüreğimiz agzımızda yasarız be kuzum..

Hem öyle hemde eşin yanında yok daha zor olur senin.. Canım inşallah hayırlısı neyse o olsun hakkında. Dünyaya gelmek isteye nbi meleğe niye geliyosun gelme diyemeyiz.Evet şuan sırası değil haklısın ama bırak hersey olacagına varır..

sağol canım çocuklar küçük olduğu için istemiyorum ama varsa da Allah tan gelene razıyım artık...sende üzme kendini abin için ben de her namazımda eşime dua ederken dua edicem senin için:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…