- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
Canım.. cok iyisin. Bunu duymak bile içimi bi nebze rahatlattı. Çok dusuncelisin rabbim ettigin butun duaları kabul etsin inşalalh..sağol canım çocuklar küçük olduğu için istemiyorum ama varsa da Allah tan gelene razıyım artık...sende üzme kendini abin için ben de her namazımda eşime dua ederken dua edicem senin için:)
İnşallah canım hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim o yardım eder bize korkma:) içini rahatlattıysam ne mutlu bana...ilk zamanlar bende çok korktum üzüldüm çok ağladım dua ettikçe hafifledim artık eskisi kadar korkmuyorum...sende korkma...İnşallah yakında gülerek anlatıcaz bu günleri.:)Canım.. cok iyisin. Bunu duymak bile içimi bi nebze rahatlattı. Çok dusuncelisin rabbim ettigin butun duaları kabul etsin inşalalh..
Bilirsin, bu işler hiç bitmez nidam. Çıkarlar değişir dengeler değişir olan hiçbir şeyden habersiz bir an önce askerliğini yapıp dönmek yuva kurmak iş kurmak hayata atılmak isteyen canlara olur. Ne için, kim için? Koruyacak vatan yok, değer yok namus yok. Hala 'her şey vatan için' zırvalıklarını söylettiriyorlar, hala şansa kalmış hayatlar. Of konuş konuş bitmez ki. Demem o ki Bu seçimler yüzünden ortalığı karıştırmayı asla göze alamaz hükümet. Yolunu yordamını aylar öncesinden çizmişlerdir. Görüşmeler falan filanlar başlayacaktır yakında, çekidüzen VERDİRTİRLER oradaki piyonlara kuzum öyle düşünüyorum ben. Dönemsel süreçlere sevinir olduk. Ağlayalım mı gülelim mi o da ayrı mesele...Niyeyse bende daha çok gerilecek diye düşünüyorum ortalık.. Kuzey ırakta nişanlısı olan arkadasım anlatıyor. Tahrik ateşi açiyorlarmış askerlerin oldugu yerlere. Hani askerler karsılık versede bizde savas baslatsak diye.. Ki pislikler çözüm sürecine uymadı ki hiç bi zaman. Güya silahlarını bırakıp çekilceklerdi. Buna kim inanır. Senelerdir süregelen bi çatışma bu o kadar kolay süt liman olcagını dusunmuyorum ki yani kim bilir neler konusuyorlar ne anlasmalar yapılıyor imralıyla.. Çözüm sürecimi kalmış ohooo okadar asker carsıda öldürülüyor hangi örgütün öldürdüğü bile belli değil okadar karışık yani. of neyse bebeğim içim karardı düşün düşün. bencede bizim ona destek olmamız lazım gücümüz yetebildiği kadar.. Ki abim telefon kullanmayı sevmez 4-5 gunde bir arıyor. Oraya gidince de öyle olursa yüreğimiz agzımızda yasarız be kuzum..
Orası öylede yine ve yine onlara güven olurmu? olmaz.. Yok oldu canım benim mehmetçiğim bir hiç ugruna! canını verecek. Vatan sagolsun diyecegim he. O verilen canların hesabını biri verecek ahirette O BİRİnin yakasına öyle bi yapışacaklar ki en büyük ızdırabı çeksinler inşallahh.. Kendi abim olmasa bile bu konuda zaten cok kızgınım. Bide şimdi canımdan parça gidecek oralara. Sorma valla dediğin gibi bi kaç ay iyi geçse bari diyecek haldeyiz. Diyecek pek bişey Allahım korusun onları evlere ateş düşmesin daha fazla..Bilirsin, bu işler hiç bitmez nidam. Çıkarlar değişir dengeler değişir olan hiçbir şeyden habersiz bir an önce askerliğini yapıp dönmek yuva kurmak iş kurmak hayata atılmak isteyen canlara olur. Ne için, kim için? Koruyacak vatan yok, değer yok namus yok. Hala 'her şey vatan için' zırvalıklarını söylettiriyorlar, hala şansa kalmış hayatlar. Of konuş konuş bitmez ki. Demem o ki Bu seçimler yüzünden ortalığı karıştırmayı asla göze alamaz hükümet. Yolunu yordamını aylar öncesinden çizmişlerdir. Görüşmeler falan filanlar başlayacaktır yakında, çekidüzen VERDİRTİRLER oradaki piyonlara kuzum öyle düşünüyorum ben. Dönemsel süreçlere sevinir olduk. Ağlayalım mı gülelim mi o da ayrı mesele...
Canımsın. Çok teşekkür ederim beni düşündüğünüz için hepinize.. Sen anlarsın beni bilirim doguya gonderen biri olarak. Yokki uykum canım ama denicem sende dikakt et kendine alnına soguk bez koy alsın biraz ateşini.. Aman dikkat!Kuzularım ateşim var benim, giremedim bugun pek ama nidaya yazmak istedim. Dinlenmem lazım şimdi, kendinize cici bakın olur mu.. Bir gün daha geçti, bir daha yaklaştı sonsuzluğa.. Nida'cım sen de bence uyu artık, o içe düşen kurdu çok iyi bilirim, uyumaya çalış, yarın emin ol biraz daha iyi olacaksın..
İnşallah bebeğim dualarımız agzımızdan hiç eksik olmasın.. Sago lcok tesekkur ederim.@nidagkhn Nida canım ne desem boş biliyorum. Ama dualarım tüm askerlerimiz için. Allah hiçbirinin kaybını bize yaşatmasın. Inşallah sağsalim kavuşursun abine canım.
Bikaç saat içinde hasta oldum ben de böyle garip huylarım vardır :) urfa bugün yağmurlu ve çok soğukmuş kuzucum telefonu görmesinler diye yağmurun altında konuşmak zorunda kaldıyanına dudak kremi el kremi filan alsın mutlaka dudaklar çok çatlıyomuş soğukta. Bi de şimdi aklıma geldi el havlusu alsın mutlaka. Nevresimler çok nadir yıkanıyomuş ve eşin muhtemelen önceki askerin yıkanmamış nevresimine yatıcak. Yastığa o havluyu koysun içi rahat eder biraz:/ onun dışında iğne iplik filan alsın, dikişler kopabiliyo olmadık yerlerde
ayy Allah bağışlasın benimde iki çocuğum var 22 yaşındayım:)
Herkese güzel haftasonlarıı dilerimmm GünaydınYarın Pazarr nihayet haftayı bitiriyoruz Kaldı 4 gün eğitim :)
Canım ne mutlu sana sık sık görüşebilirsiniz çok güzel Allah gönlünüze göre vermişkizlaaaar coooooook mutluyummmm agliyorum mutluluktaaaan usta birligimiz belli olmuuuuus... burduuuur:) yine 2saat uzagimdaaa :) :) :)haftasonlari gorusebiliceeeez:) ayy cok sukur rabbimeeee:) :)
Nidacım çok üzüldüm senin adına ama içini ferah tut bebeğim. Kaderde varsa kötü şeyler yolda yürürken bile başa gelir. Sen aklına kötüsünü getirme iyi düşünmeye çalış dilinden duaları eksik etme canım. Rabbim hayırlısıyla sağl salim size kavuştursun inşallahKızlar abim hakkari-cukurcaya düşmüş..
günaydın bujum..nasılsın canım...4 günümüz kaldı yemin törenine...yaşasınn....Antalyada çok rahattı benim canım inşallh gideceği yerde aynı rahatlıkla olur ..Allahım tüm askerlerimiiz korusun inşallah dualarımız hepsi için..sanıyorum herkesin yakını doğuya çıkmış hayırlııs ama içimizi ferah tutalım şu anada oratlık sakin ...burda birbirimize destek oluyoruz ve sıkıntılarımızı orkularımızı endişelerimizi anlatarak atıyoruz...
Yaa neden kötüsün bu kadar canım durr daha yeri bile öğrenmemişsin içini ferah tut şimdi arayamazki zaten eğitimleri var sakin olKızlar günaydın,o kadar kötüyüm ki anlatamam sizeee. Usta birlikleri belli oldu ya edevletten bakamıyorum sistem yoğun diye kitlenmiş askerim de aramadı. Durmadan ağlıyorum resmen çok kötüyüm milyon tane senaryo yazdım kafamda Allahım sen koruuuu. Lütfen dua edin siz de kızlar;(
Canım benim dur stres yapma içini ferah tut. Elbet öğreneceksiniz Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah. Belki de öğrendiğinde mutluluktan havalara uçacaksın böyle düşünüpte kötüyü çağırma canım benimKızlar günaydın,o kadar kötüyüm ki anlatamam sizeee. Usta birlikleri belli oldu ya edevletten bakamıyorum sistem yoğun diye kitlenmiş askerim de aramadı. Durmadan ağlıyorum resmen çok kötüyüm milyon tane senaryo yazdım kafamda Allahım sen koruuuu. Lütfen dua edin siz de kızlar;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?