357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Kızlar bugün Ankara çok soğukmuş ve askeriyenin kalorifer kazanı patlamış 2 gün yanmayacakmış kaloriferler

GÜNAYDIN CANIM ..sakın öyle şeyler düşünme insan neyi yoğun düşünürse karşısına çıkar çok ağlamak iyi deği derler biliyorum içindeki sıkıntıyı ama sakin olmalıyız ..ALLAHIM tüm Askerlerimizi korusun sen şimdiden böyle yaparsan inan sonu gelmez ...bol dua edeceğiz bak yemin törenine az kaldı görceksin sevdiğini ..seninki uzun dönem mi..şimdi nerede askerlik yapıyor ?

İyiyim tatlım sen nasılsınn ?? :) Aynenn azcık kaldıı:)) İNşallah rahat olur yine canım..Amiinn...Haklısın canım burada destek oluyoruz birbirimize iyi oluyor biraz olsun moralimiz yüksek oluyor :))

valla bende zaman dolduruyorum bugün canım işte ...Ankara bugün açık hava çok gzüel kızlar ... gece yağmur çok yağdı ama şimdi miss gibi:)

Yaa neden kötüsün bu kadar canım durr daha yeri bile öğrenmemişsin içini ferah tut şimdi arayamazki zaten eğitimleri var sakin ol

Neden arayamıyo yaa,dün akşam belli oldu hala aramadı gerizekalı edevlette kendini kitlemiş giremiyorum. Geceden beri bir gram uyku uyumadım resmen yaa

Evet uzun dönem,Ankara Mamak'ta şuan. Usta birliklerini öğrenemiyorum ama..

Neden arayamıyo yaa,dün akşam belli oldu hala aramadı gerizekalı edevlette kendini kitlemiş giremiyorum. Geceden beri bir gram uyku uyumadım resmen yaa
Sakin olmak zor canım evet ama azcık sabret sonuçta şuan kötü yere çıktığı için ulaşamıyor değilsinki... sistem kitlenmiştir yoğunluktan ... iyi de çıksa kötü de çıksa seninki arayabilse arardı yani

Canım benim biliyosun aynı yerdeler bizimkiler dün gece benimkide arayamadı gece eğitimi falan olmuştur belki bugün mutlaka arar sakin ol. Askerlik şubesini arasana ordan da söylüyolar ama sana söylerler mi acaba bilmiyorum
Ankararnın kuru ayazını bildiğim için şu anadaki hava normal bzie...akşamları ser oluyor ...
Bizim burası da soğuk olur ama Ankara kadar değildir sanırım bi de kaloriferler yanmıyormuş içerisi sıcak diyo ama ne kadar sıcak olabilir ki

Yok kuzum ya bana söylemiyor eminim

içini ferah tut canım Aslanlar gibi yapıp gelecekler inşallh ..Dua etmekten başka çaremiz yok..LÜTFEN SENDE KENDİNİ üzme kötü düşünme canım bugün inşallah haberini alırsın ...

Bana söylemiyo kesin ya öyle düşünüyorum :/ askerlik şubesi bana söylemez ki soyadı falan soruyolar hem de c.tesi günü kapalıdır devlet dairesi ya.. Belo canm ben de senn gibi düşünüyorum bana söylemiyo yani başka açıklaması yık.. Eğer akşama kdr aramazsa ablasına msj atıcam siz biliyo msnz diye. Aslında onu da yapmak istemiyorum bu sefer dicekler bana ona haber vermemiş fln belki öyle düşünürler..

ah kuzum benim kıyamam napalım gelene kadar sabretcez yapacak birşey yok ...benimde antalyada şu anada acemisi ..aralık sonu usta birlik Ş.urfa akçakaleye gidecek sınırıa antlayada acemi yapanlar hep doğu düşmüş şırnak hakkari ..tünceli dua bol bol dua tüm askerlerimiz için canım ....hepisi biizm canımız

Ya işin tuhaf yanı e devlette kitlemiş kndini kabul etmiyo hiç bir şeyi giremiyosun yani.. Acaba kötü bir yerde Rabbim erkenden görmemi istemiyo mu bi işaret mi ? Öyle düşünüyorum artk ya hiç olumlu düşünemiyorum

bence ablasını ara sor canım haberiniz varmı diye ..böyle şeylerde farklı düşünmek saçma olur kuzum ..için rahat eder hemde bırak onlar ne düşünürse düşünsün haberi olsa sana haber vermezlermi peki canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…