357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Ne zaman konuştunuz canım e-devlet şifresi yok mu sende ailesinden birileriyle görüşüyor musun

Dün konuştuk kuzum sordum yok öyle bir şey Ocak da belli olucak demişti bende pek bilmediğimden üstüne gitmedim
e-devlet şifresi bende yok ama tc sinden bakıyorum şifre deniyorum ne eklemiş olabilir diye açılmıyor bir türlü aramıyor da çıldırıcam ya

Kesin öyle mickeycim ya kesin yani ellerim titriyor resmen kötü bir yer çıktıysa bana söylemiyorsa çok üzülürüm kendini paralayacak orda ben en azından destek olurum ona
Ablasıyla aram iyi benimde ama onu da aramaz beni zor arıyor babasına sormaya çekiniyorum off offf niye böyle yapıyorlar ya

Bende öyleyim kuzum şuan hiç olumlu şeyler düşünemiyorum yedim bitirdim resmen kendimi

Akşama doğru arıcam,bir de onları da aramamışsa ortalığı velveleye vermiş olucam onlar dün açıklanıcağnı bilmiyosalar eğer..

Belocum senin ki acemi birliğini uzun yapıcaktı dmi ynlş hatırlamıyosam belki onlarn gerçekten geç açıklanır bizimkinn haftaya bitiyo ya acemisi ondan bu hafta..

Bende öyleyim kuzum şuan hiç olumlu şeyler düşünemiyorum yedim bitirdim resmen kendimi
Aynen aynen ben de öyleyim. Dün gece bir gram uyuyamadım rüyamda gördüm ki Niğde'ye çıkmış usta birliği sonra gördüm Kars'a çıkmış.. Kafam hep orda ya bilinçaltıma işlemiş

Belocum senin ki acemi birliğini uzun yapıcaktı dmi ynlş hatırlamıyosam belki onlarn gerçekten geç açıklanır bizimkinn haftaya bitiyo ya acemisi ondan bu hafta..

Evet kuzum benimkinin ocakta bitiyor acemlik ama arkadaşlarda fark etmiyor hepsinin açıklandı felan diyor
Aynen aynen ben de öyleyim. Dün gece bir gram uyuyamadım rüyamda gördüm ki Niğde'ye çıkmış usta birliği sonra gördüm Kars'a çıkmış.. Kafam hep orda ya bilinçaltıma işlemiş

Ay Allah korusun canım benim ya arasın diye dua et konuşsak kesinleşsin de içimiz rahat etsin ya

Allah'ım Yarabbimmm sen yardım et bizlere ya beni aramamışsa onları da aramamıştır sanmıyorum akşam arıcam şimdi bekliyim biraz daha

Kuzular sakin olun bakin kotu biyer demeyin rabbim bilir iyi mi kotu sizin icin en kotu en dogu ama onu da rabbim bilir belki en doguya gitceklerrahat etcekler belki batiya gitcekler rahatedemicekler siz dualariniz esirgemeyin yureginizini ferah tutun insallah haklarinda en hayirli yer neresiyse orasi cikmistir sizde tez zamanda haber alirsiniz insallah canlarm

Günaydın kızlaaaaarr sabah sabaah askitomla konustum Dünün acisini çıkarttım :) sizler nasilsiniz

İnşallah kuzum haber alsak en azından içimiz rahat etsin nasıl düşüneceğimi şaşırdım cidden..
Benimki benden de karamsar böyle konularda her zaman en kötüsünü aklına getirir orda kendini üzmesini istemiyorum bi de of ayın 28 olsun da içimiz rahat etsin görelim sevdiceklerimizi ya

Kapalı değildir de sana söylemeyebilirler canım evet. Ablalarının kötü düşüneceğini sanmıyorum ama biraz daha bekle bakalım kuzum.
Evet bebeğim dualarımız hep askerlerimizde Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah

Canım ya neler düşünüyosun böyle biraz sakin ol mantıklı düşünmeye çalış kötü düşünme kötüyü çağırmaaaa lütfen

Tatlım belki de gerçekten onunki belli değildir böyle şey saklanmaz ki

Iste birbirnze hep destek olcaksiniz canim o kotu dusunuyosa sen hep olumlu olcaksinki hepten karamsara baglamayin hem durun daha bismillah neresi oldgu bile belli degil simdi ogle yemeginden sonra arar belko kuzu bizde merak ettk insallah cok sevinirsnz canimm

kzlaaar gunaydinnnn.. belo ve micky oncelikle sakin olun kizlar.. herkesin belli olmadi. sadece acemiligi 28gun yapicaklarin belli oldu.. bizim 28gunluk oldgu icin aksam aciklandi..

kzlaaar gunaydinnnn.. belo ve micky oncelikle sakin olun kizlar.. herkesin belli olmadi. sadece acemiligi 28gun yapicaklarin belli oldu.. bizim 28gunluk oldgu icin aksam aciklandi..

canım bizimki neden erkenden açıklandı peki kısa dönem olanlarmı önceden açıklanıyor .şimdi uzun dönemlermi açıklanıyor..

belo ve mickey muhtemelen sizin yemin toreninden snra acemiligi devam edicektir oyuzden belli degildir.. dua edin kizlar sakin sakin kotu dusunmeyin.. ben hep dua ettim ve rabbime guvendim.. sonuctada yuzum guldu cok sukur:)

günaydın canım şimdi anakarad kapandı kara bulutlar sardı her tarafı sen nasılsın sevdiceğin nasıl kuuzm ..havalar nasılsmış orda ..
Bugun konuşmadık canım ama dün kötüymüş işte muhtemelen bugun de öyledir( ben hastalıktan ölüyorum bi de dersanedeyim çocuklara boğaz patlatıyorum ölüyorum resmen bitsin gün sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…