- 1 Mart 2013
- 2.610
- 295
- 173
Ne zaman konuştunuz canım e-devlet şifresi yok mu sende ailesinden birileriyle görüşüyor musun
Kesin öyle mickeycim ya kesin yani ellerim titriyor resmen kötü bir yer çıktıysa bana söylemiyorsa çok üzülürüm kendini paralayacak orda ben en azından destek olurum onaBana söylemiyo kesin ya öyle düşünüyorum :/ askerlik şubesi bana söylemez ki soyadı falan soruyolar hem de c.tesi günü kapalıdır devlet dairesi ya.. Belo canm ben de senn gibi düşünüyorum bana söylemiyo yani başka açıklaması yık.. Eğer akşama kdr aramazsa ablasına msj atıcam siz biliyo msnz diye. Aslında onu da yapmak istemiyorum bu sefer dicekler bana ona haber vermemiş fln belki öyle düşünürler..
Bende öyleyim kuzum şuan hiç olumlu şeyler düşünemiyorum yedim bitirdim resmen kendimiYa işin tuhaf yanı e devlette kitlemiş kndini kabul etmiyo hiç bir şeyi giremiyosun yani.. Acaba kötü bir yerde Rabbim erkenden görmemi istemiyo mu bi işaret mi ? Öyle düşünüyorum artk ya hiç olumlu düşünemiyorum
Akşama doğru arıcam,bir de onları da aramamışsa ortalığı velveleye vermiş olucam onlar dün açıklanıcağnı bilmiyosalar eğer..bence ablasını ara sor canım haberiniz varmı diye ..böyle şeylerde farklı düşünmek saçma olur kuzum ..için rahat eder hemde bırak onlar ne düşünürse düşünsün haberi olsa sana haber vermezlermi peki canım..
Belocum senin ki acemi birliğini uzun yapıcaktı dmi ynlş hatırlamıyosam belki onlarn gerçekten geç açıklanır bizimkinn haftaya bitiyo ya acemisi ondan bu hafta..Dün konuştuk kuzum sordum yok öyle bir şey Ocak da belli olucak demişti bende pek bilmediğimden üstüne gitmedim
e-devlet şifresi bende yok ama tc sinden bakıyorum şifre deniyorum ne eklemiş olabilir diye açılmıyor bir türlü aramıyor da çıldırıcam ya
Kesin öyle mickeycim ya kesin yani ellerim titriyor resmen kötü bir yer çıktıysa bana söylemiyorsa çok üzülürüm kendini paralayacak orda ben en azından destek olurum ona
Ablasıyla aram iyi benimde ama onu da aramaz beni zor arıyor babasına sormaya çekiniyorum off offf niye böyle yapıyorlar ya
Aynen aynen ben de öyleyim. Dün gece bir gram uyuyamadım rüyamda gördüm ki Niğde'ye çıkmış usta birliği sonra gördüm Kars'a çıkmış.. Kafam hep orda ya bilinçaltıma işlemişBende öyleyim kuzum şuan hiç olumlu şeyler düşünemiyorum yedim bitirdim resmen kendimi
Belocum senin ki acemi birliğini uzun yapıcaktı dmi ynlş hatırlamıyosam belki onlarn gerçekten geç açıklanır bizimkinn haftaya bitiyo ya acemisi ondan bu hafta..
Aynen aynen ben de öyleyim. Dün gece bir gram uyuyamadım rüyamda gördüm ki Niğde'ye çıkmış usta birliği sonra gördüm Kars'a çıkmış.. Kafam hep orda ya bilinçaltıma işlemiş
Akşama doğru arıcam,bir de onları da aramamışsa ortalığı velveleye vermiş olucam onlar dün açıklanıcağnı bilmiyosalar eğer..
Kuzular sakin olun bakin kotu biyer demeyin rabbim bilir iyi mi kotu sizin icin en kotu en dogu ama onu da rabbim bilir belki en doguya gitceklerrahat etcekler belki batiya gitcekler rahatedemicekler siz dualariniz esirgemeyin yureginizini ferah tutun insallah haklarinda en hayirli yer neresiyse orasi cikmistir sizde tez zamanda haber alirsiniz insallah canlarmDün konuştuk kuzum sordum yok öyle bir şey Ocak da belli olucak demişti bende pek bilmediğimden üstüne gitmedim
e-devlet şifresi bende yok ama tc sinden bakıyorum şifre deniyorum ne eklemiş olabilir diye açılmıyor bir türlü aramıyor da çıldırıcam ya
Kesin öyle mickeycim ya kesin yani ellerim titriyor resmen kötü bir yer çıktıysa bana söylemiyorsa çok üzülürüm kendini paralayacak orda ben en azından destek olurum ona
Ablasıyla aram iyi benimde ama onu da aramaz beni zor arıyor babasına sormaya çekiniyorum off offf niye böyle yapıyorlar ya
Günaydın kızlar :) iç karartıcı bi gün, bitsin hemen
İnşallah kuzum haber alsak en azından içimiz rahat etsin nasıl düşüneceğimi şaşırdım cidden..Kuzular sakin olun bakin kotu biyer demeyin rabbim bilir iyi mi kotu sizin icin en kotu en dogu ama onu da rabbim bilir belki en doguya gitceklerrahat etcekler belki batiya gitcekler rahatedemicekler siz dualariniz esirgemeyin yureginizini ferah tutun insallah haklarinda en hayirli yer neresiyse orasi cikmistir sizde tez zamanda haber alirsiniz insallah canlarm
Bana söylemiyo kesin ya öyle düşünüyorum :/ askerlik şubesi bana söylemez ki soyadı falan soruyolar hem de c.tesi günü kapalıdır devlet dairesi ya.. Belo canm ben de senn gibi düşünüyorum bana söylemiyo yani başka açıklaması yık.. Eğer akşama kdr aramazsa ablasına msj atıcam siz biliyo msnz diye. Aslında onu da yapmak istemiyorum bu sefer dicekler bana ona haber vermemiş fln belki öyle düşünürler..
Evet bebeğim dualarımız hep askerlerimizde Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallahah kuzum benim kıyamam napalım gelene kadar sabretcez yapacak birşey yok ...benimde antalyada şu anada acemisi ..aralık sonu usta birlik Ş.urfa akçakaleye gidecek sınırıa antlayada acemi yapanlar hep doğu düşmüş şırnak hakkari ..tünceli dua bol bol dua tüm askerlerimiz için canım ....hepisi biizm canımız
Canım ya neler düşünüyosun böyle biraz sakin ol mantıklı düşünmeye çalış kötü düşünme kötüyü çağırmaaaa lütfenYa işin tuhaf yanı e devlette kitlemiş kndini kabul etmiyo hiç bir şeyi giremiyosun yani.. Acaba kötü bir yerde Rabbim erkenden görmemi istemiyo mu bi işaret mi ? Öyle düşünüyorum artk ya hiç olumlu düşünemiyorum
Tatlım belki de gerçekten onunki belli değildir böyle şey saklanmaz kiDün konuştuk kuzum sordum yok öyle bir şey Ocak da belli olucak demişti bende pek bilmediğimden üstüne gitmedim
Günaydın kızlaaaaarrsabah sabaah askitomla konustum Dünün acisini çıkarttım :) sizler nasilsiniz
Iste birbirnze hep destek olcaksiniz canim o kotu dusunuyosa sen hep olumlu olcaksinki hepten karamsara baglamayin hem durun daha bismillah neresi oldgu bile belli degil simdi ogle yemeginden sonra arar belko kuzu bizde merak ettk insallah cok sevinirsnz canimmİnşallah kuzum haber alsak en azından içimiz rahat etsin nasıl düşüneceğimi şaşırdım cidden..
Benimki benden de karamsar böyle konularda her zaman en kötüsünü aklına getirir orda kendini üzmesini istemiyorum bi de of ayın 28 olsun da içimiz rahat etsin görelim sevdiceklerimizi ya
kzlaaar gunaydinnnn.. belo ve micky oncelikle sakin olun kizlar.. herkesin belli olmadi. sadece acemiligi 28gun yapicaklarin belli oldu.. bizim 28gunluk oldgu icin aksam aciklandi..
Bugun konuşmadık canım ama dün kötüymüş işte muhtemelen bugun de öyledirgünaydın canım şimdi anakarad kapandı kara bulutlar sardı her tarafısen nasılsın sevdiceğin nasıl kuuzm ..havalar nasılsmış orda ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?