- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
evet cnm uzun donemlerin sonradan aciklaniyo..canım bizimki neden erkenden açıklandı peki kısa dönem olanlarmı önceden açıklanıyor .şimdi uzun dönemlermi açıklanıyor..
Bugun konuşmadık canım ama dün kötüymüş işte muhtemelen bugun de öyledir( ben hastalıktan ölüyorum bi de dersanedeyim çocuklara boğaz patlatıyorum ölüyorum resmen bitsin gün sen nasılsın?
Bende cok özledimmmmm arasaa hemen yaaa
Arasa kapatınca 5 dk sonra yine arasınlar diye bekliyoruz ahh konuşmaya doyamıyoruz kiBende cok özledimmmmm arasaa hemen yaaa
Ne güzel sözmüş gerçekten durumumuz aynen o. Vallahi sizden gelecek haberleri bende çok merak ediyorum. İnşallah hayırlısı olur. Sen ararsan nerden arayacaksın ankesörlüden mi yoksa santralden miYok canım benimkinin de 28 gün sürücek acemiliği ben onun için diken üstündeym böyle.. Arasa rahatlıcam da.s bizim oralarda bi laf var gülerim oynarım sevdiğim aklımdan çıkmaz diye aynen o moddayım şuan da
Hoşçakal canım görüşürüz :)kızalar ben çıkıyorum yarın izinliyim p.tsi görüşmek üzere Allaha emanet olun ....
Valla lunnam ya en kotusu de bisi dicem mesela illa o aricak bekliyorum beklemek sevmiyommmmArasa kapatınca 5 dk sonra yine arasınlar diye bekliyoruz ahh konuşmaya doyamıyoruz ki
Ne güzel sözmüş gerçekten durumumuz aynen o. Vallahi sizden gelecek haberleri bende çok merak ediyorum. İnşallah hayırlısı olur. Sen ararsan nerden arayacaksın ankesörlüden mi yoksa santralden mi
Arasan mı artık acaba
Ben hiçbir yerden arayamıcam ama geceye kadr haber gelmezse ankesörlüden arıcam çağırtıcam valla kızarsa da umrumda değil kendimi yiyorum burda,içime öküz oturdu sankiii nefes almamı engelliyoooArasa kapatınca 5 dk sonra yine arasınlar diye bekliyoruz ahh konuşmaya doyamıyoruz ki
Ne güzel sözmüş gerçekten durumumuz aynen o. Vallahi sizden gelecek haberleri bende çok merak ediyorum. İnşallah hayırlısı olur. Sen ararsan nerden arayacaksın ankesörlüden mi yoksa santralden mi
Arasan mı artık acaba
Aynen ya bişey oluyo ona sorman lazım söylemen lazım bekle ki arasın iletişimsizlik ne büyük dertmişValla lunnam ya en kotusu de bisi dicem mesela illa o aricak bekliyorum beklemek sevmiyommmm
Canım benim ya kıyamam sana dağıtım iznine ayrılacak mı sevdiğin haftaya görüşebilecek misinizmerhaba kızlar, işlerden ancak uğrayabildimdün ilk defa telefonda konuşurken tutamadım kendimi ağladım... normalde onunla konuşurken asla ağlamazdım üzülmesin diye ama dün tutamadım kendimi... ben çok özledim
Canım internetten askeriyenin numarasını bi araştırsana 1. tabur mu senin ki de bende araştırayımBen hiçbir yerden arayamıcam ama geceye kadr haber gelmezse ankesörlüden arıcam çağırtıcam valla kızarsa da umrumda değil kendimi yiyorum burda,içime öküz oturdu sankiii nefes almamı engelliyooo
Bide her zamanki aradigi saatte aramaynca meraklaniuorum ya bugun cmt egitimde yok neden aramiyo acabaAynen ya bişey oluyo ona sorman lazım söylemen lazım bekle ki arasın iletişimsizlik ne büyük dertmiş
Canım benim ya kıyamam sana dağıtım iznine ayrılacak mı sevdiğin haftaya görüşebilecek misiniz
Bende aksine aradığında çok neşeleniyorum sesini duymak beni acayip mutlu ediyor. Bi geçen hafta görüntülü konuşurken biraz duygusallaştım ama genelde uçarak açıyorum telefonu neşeli neşeli konuşuyorum
Canım internetten askeriyenin numarasını bi araştırsana 1. tabur mu senin ki de bende araştırayım
Seni aradigi herhangi bir numarayimi arican canimBen hiçbir yerden arayamıcam ama geceye kadr haber gelmezse ankesörlüden arıcam çağırtıcam valla kızarsa da umrumda değil kendimi yiyorum burda,içime öküz oturdu sankiii nefes almamı engelliyooo
Tatlım belki bugün dinlenmek oturup tv izlemek fln istiyordur benimki geçen hafta ağaçların arasında çimenlere yatıp orada uyumuş tekrar insan olduğumu hatırladım huzur buldum demiştiBide her zamanki aradigi saatte aramaynca meraklaniuorum ya bugun cmt egitimde yok neden aramiyo acaba
Yok tatlımm hava kötüymüş yani sevdiceğim iyi nöbet falan tutuyo ama alıştı :) ohhh ne güzel yaaa bol bol özlem giderin topçuları hiç görmemiştim gidemedim yemin töreninecanım çok geçmiş olsun dikkat et kendine ...kötü olması nöbet falan mı? bende napayım canım işteyim günün bitsin diye bekliyorum ...frances 4 günüm kaldı görmeye .:)
Sabah aramisti ben yat uyu demistm herhalde uyudu kaldi :) oyle lunnam haklisin da elde olan bisey degilki azicik gecikseler elimz yuregmzde bekliyoruz isteTatlım belki bugün dinlenmek oturup tv izlemek fln istiyordur benimki geçen hafta ağaçların arasında çimenlere yatıp orada uyumuş tekrar insan olduğumu hatırladım huzur buldum demişti
Bahçede oturuyordur dolaşıyordur kantindedir belki de haftasonu olduğu için telefonlar daha kalabalıktır artık alışmamız lazım çok şükür artık yerlerinin nasıl olduğunu neler yaptıklarını nasıl ortamda olduklarını biliyoruz daha az endişelenmeliyiz :)
Hem akşam olmadan arar merak etme bitanem
Aynen canımıniçi sana söylüyorum ama bende aynı durumdayımSabah aramisti ben yat uyu demistm herhalde uyudu kaldi :) oyle lunnam haklisin da elde olan bisey degilki azicik gecikseler elimz yuregmzde bekliyoruz iste
Onlar bnm yanmda canm yarn donuyolar artik pzt ders basi ben :)Aynen canımıniçi sana söylüyorum ama bende aynı durumdayım
Sen hala ailenin yanındasın dimi canım dönüş ne zaman
Eee tatil ne çabuk bittiOnlar bnm yanmda canm yarn donuyolar artik pzt ders basi ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?