357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine ...kötü olması nöbet falan mı? bende napayım canım işteyim günün bitsin diye bekliyorum ...frances 4 günüm kaldı görmeye .:)

Yok canım benimkinin de 28 gün sürücek acemiliği ben onun için diken üstündeym böyle.. Arasa rahatlıcam da.s bizim oralarda bi laf var gülerim oynarım sevdiğim aklımdan çıkmaz diye aynen o moddayım şuan da

Bende cok özledimmmmm arasaa hemen yaaa
Arasa kapatınca 5 dk sonra yine arasınlar diye bekliyoruz ahh konuşmaya doyamıyoruz ki
Ne güzel sözmüş gerçekten durumumuz aynen o. Vallahi sizden gelecek haberleri bende çok merak ediyorum. İnşallah hayırlısı olur. Sen ararsan nerden arayacaksın ankesörlüden mi yoksa santralden mi
Arasan mı artık acaba

Valla lunnam ya en kotusu de bisi dicem mesela illa o aricak bekliyorum beklemek sevmiyommmm

merhaba kızlar, işlerden ancak uğrayabildim dün ilk defa telefonda konuşurken tutamadım kendimi ağladım... normalde onunla konuşurken asla ağlamazdım üzülmesin diye ama dün tutamadım kendimi... ben çok özledim

Ben hiçbir yerden arayamıcam ama geceye kadr haber gelmezse ankesörlüden arıcam çağırtıcam valla kızarsa da umrumda değil kendimi yiyorum burda,içime öküz oturdu sankiii nefes almamı engelliyooo

Valla lunnam ya en kotusu de bisi dicem mesela illa o aricak bekliyorum beklemek sevmiyommmm
Aynen ya bişey oluyo ona sorman lazım söylemen lazım bekle ki arasın iletişimsizlik ne büyük dertmiş

Canım benim ya kıyamam sana dağıtım iznine ayrılacak mı sevdiğin haftaya görüşebilecek misiniz
Bende aksine aradığında çok neşeleniyorum sesini duymak beni acayip mutlu ediyor. Bi geçen hafta görüntülü konuşurken biraz duygusallaştım ama genelde uçarak açıyorum telefonu neşeli neşeli konuşuyorum
Ben hiçbir yerden arayamıcam ama geceye kadr haber gelmezse ankesörlüden arıcam çağırtıcam valla kızarsa da umrumda değil kendimi yiyorum burda,içime öküz oturdu sankiii nefes almamı engelliyooo
Canım internetten askeriyenin numarasını bi araştırsana 1. tabur mu senin ki de bende araştırayım

Bide her zamanki aradigi saatte aramaynca meraklaniuorum ya bugun cmt egitimde yok neden aramiyo acaba
Seni aradigi herhangi bir numarayimi arican canim

Bide her zamanki aradigi saatte aramaynca meraklaniuorum ya bugun cmt egitimde yok neden aramiyo acaba
Tatlım belki bugün dinlenmek oturup tv izlemek fln istiyordur benimki geçen hafta ağaçların arasında çimenlere yatıp orada uyumuş tekrar insan olduğumu hatırladım huzur buldum demişti
Bahçede oturuyordur dolaşıyordur kantindedir belki de haftasonu olduğu için telefonlar daha kalabalıktır artık alışmamız lazım çok şükür artık yerlerinin nasıl olduğunu neler yaptıklarını nasıl ortamda olduklarını biliyoruz daha az endişelenmeliyiz :)
Hem akşam olmadan arar merak etme bitanem

Mickey bak canım buldum ben santralin numarasını
  • ankara
  • 06260 Mamak
Telefon (0312) 350 9797
Durum Sürekli açık

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine ...kötü olması nöbet falan mı? bende napayım canım işteyim günün bitsin diye bekliyorum ...frances 4 günüm kaldı görmeye .:)
Yok tatlımm hava kötüymüş yani sevdiceğim iyi nöbet falan tutuyo ama alıştı :) ohhh ne güzel yaaa bol bol özlem giderin topçuları hiç görmemiştim gidemedim yemin törenine gözlem yap benim için anlat oraları :)

Sabah aramisti ben yat uyu demistm herhalde uyudu kaldi :) oyle lunnam haklisin da elde olan bisey degilki azicik gecikseler elimz yuregmzde bekliyoruz iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…