357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Kızlaaaarr askerim aradııı şükür,Kayseri'ye çıkmışş usta birliğiii :) bana daha yakın hem yani yakın dediğim 9 saat ama olsuuuunn :)) ailesini de aramamışş dün ilk beni aradı şimdi annesini arıcaktıı. Allahım şükürler olsun. İnşallah güzeldir. Kayseri hakkında bilgisi olan var mıııı ???

Ayyyy iyi hadi güzel bi haber aldık gözün aydın canımıniçi çok sevindim senin için bak boşuna kendini yedin bitirdin
Belomdan ses yok acaba onunkinden haber var mı

Ayyyy iyi hadi güzel bi haber aldık gözün aydın canımıniçi çok sevindim senin için bak boşuna kendini yedin bitirdin
Belomdan ses yok acaba onunkinden haber var mı
Aynen tatlım şükürr iyi haber aldım,yarısı batıya yollanmış istanbul,izmir,edirne yarısı da güneydoğu hakkari falanmış sadece benmmi kayseriye düşmüş koca bölükten,bi bilgin var mı canım kayseri hakkında netten baktm ama pek bir şey yazmıyo.
Belıoıı canımm senden haber yok muuuu ??

Seninki de Edirneye gelse boooolca bilgi verebilirdim ama Kayseri nasıldır hiç bilmiyorum canım. Dur bakalım elbet bilen birileri çıkar bugün çok sakin burası
Belom da inşallah haber almıştır ama o bugün yarım gün çalışıyor eve gitmiştir çoktan

Gözünaydın tatlım çok sevindim bak kötü biyere düşmemiş şükür :))

Gözünaydın tatlım çok sevindim bak kötü biyere düşmemiş şükür :))
Sağolun kızlarr çok teşekkür ederim. Gerçekten burası güzel bir yer kafa dağıtıp moral buluyoruz destek alıyoruz birbirimizden. Allah hepimizin askerlerini korusun inşallah. Buarada lunnacım artık listeye bizi de ekler misin uzun dönem olup yeri belli olanları sana zahmet olmazsa canım :)

yemin töreni 28 i değil mi?

Aaa evet kuzum iyi hatırlattın ekliyorum hemen

Şimdi askerim aradı arkasında insan yokmuş rahat konuştuk. Seni çok özledim ama söyleyemiyorum dedi o kadar kötü oldum ki ağlamaya başladım. Sabah kime demiştim ağlama niye ağlıyosun diye aynısı başıma geldi işte. Sesi çatallaştı askeriminde aceleyle kapattı

kızlar selam nasılsınız
bilgi almak için aslında buraya yazıyorum
benim erkek arkadaşım daha askerliğini yapmadı. açıköğretim derslerini tamamlayıp kısa dönem yapacak allah kısmet ederse. fakat biz evlilik planlarımızı erteliyoruz bu durumda. sizlerin görüşlerini öğrenmek istiyorum
evliykn mi nişanlıyken mi gitmeli askere? yaşadığınız ve onun yaşadığı zorlukları özellikle evli olanlarınızdan dinlemek isterim

Kıyamam ya. Askerlik herkesi duygusallaştırdı. Ama biz bugüne kadar hiç ağlamaklı olmadık. O ortamı hiç yaratmıyorum. Ben zaten normalde de esprili bir kişiliğe sahibim, genelde hep güldürüyorum. Bugün,yemin töreninden sonra telefon sokacağım içeri dedi. Inanılmaz mutlu oldum. Fotoğraflarını telefonuma at geldiğinde telefonum bakarım dedi. :) Bugün keyifliyim yani. Inşallah 28 inden sonra telefon çilemiz bitiyor. Seninki telefon falan sokacak mı?

üzülme canım sen güçlü oldukça o da güçlü olur ben belli etmemeye çalışıyorum ama kendimi yiyip bitiriyorum içten içe

Merhaba,hoşgeldin.. Evliyken tavsiye etmem. Cevremde cok kişi var evli bekleyen. Onun hasreti eminim daha agır oluyordur dusunsenize her gece bombos yataga yatmak... Tuylerım urperiyo dusundukce . Nişanlı beklemek güzeldir.. Ama suan biz hersey için askerden gelmesini bekliyoruz :) söz nişan dugun hepsi gelince olacak. O acıdan bu bana daha cok heyecan veriyor :) askerliğin bitmesi demek kuracagımz yeni hayata artık adım atıyoruz demek çünkü..

annem kuzenimin dugunune gitti, babam işte, ablamla kizkardesim alisverise gitti,diger ablam sevgilisiyle gezmeye gitti, arkadasim bize gelecekti beni ekti baska yere gitti, yigenim uyuyo, bende onun basinda duruyorum evde.. sevgilim yanımda olsaydi boyle olmazdi ablam cocuguna bakardi ben sevgilimle bulusurdum. cok yalnızim cok

teşekkür ederim cevap için biz resmiyet olması açısından ailelerimiz tanışssın sözümüz olsun askerden önce de nişan olsun istedik diğer türlü her şeyi ertelemiş oluyoruz. :) inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz siz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…