Kesinlikle nişanlıyken gitsin. Evlendikten sonra o da gitmek istemeyecek düzenli bir hayata ve en önemlisi sen ona o sana alışacaksınız ve bir bakmışsın bedelli hayalleri kuruyorsun. Ev arkadaşımın başına gelenler bunlar...kızlar selam nasılsınız
bilgi almak için aslında buraya yazıyorum
benim erkek arkadaşım daha askerliğini yapmadı. açıköğretim derslerini tamamlayıp kısa dönem yapacak allah kısmet ederse. fakat biz evlilik planlarımızı erteliyoruz bu durumda. sizlerin görüşlerini öğrenmek istiyorum
evliykn mi nişanlıyken mi gitmeli askere? yaşadığınız ve onun yaşadığı zorlukları özellikle evli olanlarınızdan dinlemek isterim
çok teşekkürler. biz de ondan korktuk açıkçasıKesinlikle nişanlıyken gitsin. Evlendikten sonra o da gitmek istemeyecek düzenli bir hayata ve en önemlisi sen ona o sana alışacaksınız ve bir bakmışsın bedelli hayalleri kuruyorsun. Ev arkadaşımın başına gelenler bunlar...
ne zaman gidecek canım sevgilin? :)teşekkür ederim cevap için biz resmiyet olması açısından ailelerimiz tanışssın sözümüz olsun askerden önce de nişan olsun istedik diğer türlü her şeyi ertelemiş oluyoruz. :) inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz siz de
seneye şubatta okulu bitmiş olcak martta filan gider hemenne zaman gidecek canım sevgilin? :)
seneye derken önümüzde ki kışmı canım? Ayrıca söyliyim istediğin ayda göndermiyorlar hiç. Mesela basvuruyosun muayne falan oluyosun ya bi kaç ay sonrasına atma durumları da var.. Eğer seneye gitcekse oho daha cok var kız ozaman biz evli olurukseneye şubatta okulu bitmiş olcak martta filan gider hemen
hayorli ugurlu olsun kuzucuk:) pofuduk16diye bi rkadasn nisanlisida kayseride cnm..Kızlaaaarr askerim aradııı şükür,Kayseri'ye çıkmışş usta birliğiii :) bana daha yakın hem yani yakın dediğim 9 saat ama olsuuuunn :)) ailesini de aramamışş dün ilk beni aradı şimdi annesini arıcaktıı. Allahım şükürler olsun. İnşallah güzeldir. Kayseri hakkında bilgisi olan var mıııı ???
ya aynen siz evlenmiş olabilirsiniz bu şubat değil önümüzdeki şubat :)seneye derken önümüzde ki kışmı canım? Ayrıca söyliyim istediğin ayda göndermiyorlar hiç. Mesela basvuruyosun muayne falan oluyosun ya bi kaç ay sonrasına atma durumları da var.. Eğer seneye gitcekse oho daha cok var kız ozaman biz evli oluruk
Söylediklerinin hepsine katılıyorum canım :)) Kesinlikle bencede öyle :)) Bir engel kalkacak ortadan ve güzel günler yaklaşıyor her geçen gün :))Merhaba,hoşgeldin.. Evliyken tavsiye etmem. Cevremde cok kişi var evli bekleyen. Onun hasreti eminim daha agır oluyordur dusunsenize her gece bombos yataga yatmak... Tuylerım urperiyo dusundukce . Nişanlı beklemek güzeldir.. Ama suan biz hersey için askerden gelmesini bekliyoruz :) söz nişan dugun hepsi gelince olacak. O acıdan bu bana daha cok heyecan veriyor :) askerliğin bitmesi demek kuracagımz yeni hayata artık adım atıyoruz demek çünkü..
ay canımm şimdiden askerliği düşünmeyin.. Zaten kısa dönem yapıcak sanırım.. Geliiir geçer. Siz söz takın nişan yapın o arada :)ya aynen siz evlenmiş olabilirsiniz bu şubat değil önümüzdeki şubat :)
çünkü gecen sene babaannesini kaybettiğimiz için sınavlarına giremedi o yüzden 1 dönem uzuyo okul
Değilmi bujummm ya ay düşündükçe heyecan artıyor :) en büyük engelimiz kalkıyor ortadan ondan sonra hep bizim oalcak sevdiceklerimiz..Söylediklerinin hepsine katılıyorum canım :)) Kesinlikle bencede öyle :)) Bir engel kalkacak ortadan ve güzel günler yaklaşıyor her geçen gün :))
Aynen canımmm yaa inşallahh :)) En büyük engel buydu bi dönsün ..işini düzenini kursun sonra hepp beklediğimiz o güzel günler gelecek Allah bir mani vermezse :)Değilmi bujummm ya ay düşündükçe heyecan artıyor :) en büyük engelimiz kalkıyor ortadan ondan sonra hep bizim oalcak sevdiceklerimiz..
siz nezaman düşünüyodunuz canım sözü en basta ? :)Aynen canımmm yaa inşallahh :)) En büyük engel buydu bi dönsün ..işini düzenini kursun sonra hepp beklediğimiz o güzel günler gelecek Allah bir mani vermezse :)
Ya canım şimdi nisan sonunda dönecek ... iş konusunda bir karar vermesi lazım mühendis..ya biryere işe girecek yada ofis açacak ben ofis açması taraftarıyım .. onun düzenini kurması lazım yaz boyunca onları halletse eylül gibi istiyorum ben ama tabi babamı ikna etmeye bağlı :)) annemde sıkıntı yokda babam erken diyormuş ..ısrar edicez artık napalım zor ama inşallah güzel bir süreç bizi bekliyor :) Siz döndüğü gibi mi düşünüyorsunuz ?siz nezaman düşünüyodunuz canım sözü en basta ? :)
Bizimde martta geliyor işte gökhan.. İş bulması falan fıstık mayıs da tanışma-söz olsa ağustos eylül gibi nişan düşünüyoruz. Düğünde artık kısmet :) Aralıkta da olur olmasına ama ben bahar düğünü istiyorummm canım..Ya canım şimdi nisan sonunda dönecek ... iş konusunda bir karar vermesi lazım mühendis..ya biryere işe girecek yada ofis açacak ben ofis açması taraftarıyım .. onun düzenini kurması lazım yaz boyunca onları halletse eylül gibi istiyorum ben ama tabi babamı ikna etmeye bağlı :)) annemde sıkıntı yokda babam erken diyormuş ..ısrar edicez artık napalım zor ama inşallah güzel bir süreç bizi bekliyor :) Siz döndüğü gibi mi düşünüyorsunuz ?
İnşallah istediğin gibi olur canım :)) Biz yaz istiyoruz düğünü o 2016 yazı istiyor inşallah bende öle istiyorum ama .. bir ihtimal 2017 'yede kalabiliriz babam erken dersee ama büyük ihtimalle 2015 eylülde söz olur ...2016 nisan gibi gibi nişan olup yazında düğün olsa süper olurBizimde martta geliyor işte gökhan.. İş bulması falan fıstık mayıs da tanışma-söz olsa ağustos eylül gibi nişan düşünüyoruz. Düğünde artık kısmet :) Aralıkta da olur olmasına ama ben bahar düğünü istiyorummm canım..
bizimde en geç 2016 temmuza sarkar buyuk ıhtımalle canım.. Yaz olması daha guzel cıvıl cıvıl oh.. Tatilinde taDını cıakrıtırız.. :) kısmet canım benim birazda öyle değilmii.. acele etmeyede gerek yok zaten Allahın izniyle askerden sonra hep bizimle olcaklar zaten:)İnşallah istediğin gibi olur canım :)) Biz yaz istiyoruz düğünü o 2016 yazı istiyor inşallah bende öle istiyorum ama .. bir ihtimal 2017 'yede kalabiliriz babam erken dersee ama büyük ihtimalle 2015 eylülde söz olur ...2016 nisan gibi gibi nişan olup yazında düğün olsa süper olurAdı konsa bi arkası gelir diye düşünüyorum ben ama bakalım :))
Ya canım şimdi nisan sonunda dönecek ... iş konusunda bir karar vermesi lazım mühendis..ya biryere işe girecek yada ofis açacak ben ofis açması taraftarıyım .. onun düzenini kurması lazım yaz boyunca onları halletse eylül gibi istiyorum ben ama tabi babamı ikna etmeye bağlı :)) annemde sıkıntı yokda babam erken diyormuş ..ısrar edicez artık napalım zor ama inşallah güzel bir süreç bizi bekliyor :) Siz döndüğü gibi mi düşünüyorsunuz ?
Aynen canım ya şuan söz olsun eylül gibi ben ona razıyım zaten şimdilik :)) ama o 2016 yazı kesin olacak diyor düğün bilmiorum nasıl ikna edicem bizmkileri :))Aynen yazın ben açık havada istiyorum o yüzden :) Birde balayı yazın daha güzel olur :))bizimde en geç 2016 temmuza sarkar buyuk ıhtımalle canım.. Yaz olması daha guzel cıvıl cıvıl oh.. Tatilinde taDını cıakrıtırız.. :) kısmet canım benim birazda öyle değilmii.. acele etmeyede gerek yok zaten Allahın izniyle askerden sonra hep bizimle olcaklar zaten:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?