357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Kesinlikle nişanlıyken gitsin. Evlendikten sonra o da gitmek istemeyecek düzenli bir hayata ve en önemlisi sen ona o sana alışacaksınız ve bir bakmışsın bedelli hayalleri kuruyorsun. Ev arkadaşımın başına gelenler bunlar...

çok teşekkürler. biz de ondan korktuk açıkçası düzenli bir hayat olmıcak hem tek başıma evde duramıcam bu sefer hiç bi yerde rahat etmicem filan tekrar teşekkürler yorumunuz için :)

ne zaman gidecek canım sevgilin? :)

seneye şubatta okulu bitmiş olcak martta filan gider hemen
seneye derken önümüzde ki kışmı canım? Ayrıca söyliyim istediğin ayda göndermiyorlar hiç. Mesela basvuruyosun muayne falan oluyosun ya bi kaç ay sonrasına atma durumları da var.. Eğer seneye gitcekse oho daha cok var kız ozaman biz evli oluruk

hayorli ugurlu olsun kuzucuk:) pofuduk16diye bi rkadasn nisanlisida kayseride cnm..

ya aynen siz evlenmiş olabilirsiniz bu şubat değil önümüzdeki şubat :)
çünkü gecen sene babaannesini kaybettiğimiz için sınavlarına giremedi o yüzden 1 dönem uzuyo okul

Söylediklerinin hepsine katılıyorum canım :)) Kesinlikle bencede öyle :)) Bir engel kalkacak ortadan ve güzel günler yaklaşıyor her geçen gün :))

ya aynen siz evlenmiş olabilirsiniz bu şubat değil önümüzdeki şubat :)
çünkü gecen sene babaannesini kaybettiğimiz için sınavlarına giremedi o yüzden 1 dönem uzuyo okul
ay canımm şimdiden askerliği düşünmeyin.. Zaten kısa dönem yapıcak sanırım.. Geliiir geçer. Siz söz takın nişan yapın o arada :)

Söylediklerinin hepsine katılıyorum canım :)) Kesinlikle bencede öyle :)) Bir engel kalkacak ortadan ve güzel günler yaklaşıyor her geçen gün :))
Değilmi bujummm ya ay düşündükçe heyecan artıyor :) en büyük engelimiz kalkıyor ortadan ondan sonra hep bizim oalcak sevdiceklerimiz..

Değilmi bujummm ya ay düşündükçe heyecan artıyor :) en büyük engelimiz kalkıyor ortadan ondan sonra hep bizim oalcak sevdiceklerimiz..
Aynen canımmm yaa inşallahh :)) En büyük engel buydu bi dönsün ..işini düzenini kursun sonra hepp beklediğimiz o güzel günler gelecek Allah bir mani vermezse :)

siz nezaman düşünüyodunuz canım sözü en basta ? :)
Ya canım şimdi nisan sonunda dönecek ... iş konusunda bir karar vermesi lazım mühendis..ya biryere işe girecek yada ofis açacak ben ofis açması taraftarıyım .. onun düzenini kurması lazım yaz boyunca onları halletse eylül gibi istiyorum ben ama tabi babamı ikna etmeye bağlı :)) annemde sıkıntı yokda babam erken diyormuş ..ısrar edicez artık napalım zor ama inşallah güzel bir süreç bizi bekliyor :) Siz döndüğü gibi mi düşünüyorsunuz ?

Bizimde martta geliyor işte gökhan.. İş bulması falan fıstık mayıs da tanışma-söz olsa ağustos eylül gibi nişan düşünüyoruz. Düğünde artık kısmet :) Aralıkta da olur olmasına ama ben bahar düğünü istiyorummm canım..

İnşallah istediğin gibi olur canım :)) Biz yaz istiyoruz düğünü o 2016 yazı istiyor inşallah bende öle istiyorum ama .. bir ihtimal 2017 'yede kalabiliriz babam erken dersee ama büyük ihtimalle 2015 eylülde söz olur ...2016 nisan gibi gibi nişan olup yazında düğün olsa süper olur Adı konsa bi arkası gelir diye düşünüyorum ben ama bakalım :))

bizimde en geç 2016 temmuza sarkar buyuk ıhtımalle canım.. Yaz olması daha guzel cıvıl cıvıl oh.. Tatilinde taDını cıakrıtırız.. :) kısmet canım benim birazda öyle değilmii.. acele etmeyede gerek yok zaten Allahın izniyle askerden sonra hep bizimle olcaklar zaten:)

Herkesin derdi aynı sanırım @nidagkhn hariç :) Benimde babam kızlarına aşık biridir. Özellikle bana inanılmaz düşkün. Bazen ağzını arıyorum da hiç sıcak bakmıyor bu işlere şimdilik. Sevgilim geçen sene mezun oldu üniversiteden. Bende bu sene mezun oluyorum inşallah. Benimde düşüncem eylülde sözlenmek; ama bakalım o ikna süreci nasıl geçecek Biz bir de eylül 2015'de aynı okulda yüksek lisansa başlamayı düşünüyoruz. Sevgilim bankada işe girecek, bende eğer olursa okulda araştırma görevlisi olarak kalmak istiyorum; ama olmazsa da "Big Four" diye bilinen danışmanlık firmalarının birinde işe başlamak istiyorum. PwC ya da E&Y'da çalışabilirsem ileride belki sevgilimle birlikte mali müşavirlik&danışmanlık bürosu açabiliriz. Hayallerimiz büyük ama her şey kısmet. Herkesin gönlünden geçeni Allah hayırlı kılar inşallah.

Aynen canım ya şuan söz olsun eylül gibi ben ona razıyım zaten şimdilik :)) ama o 2016 yazı kesin olacak diyor düğün bilmiorum nasıl ikna edicem bizmkileri :))Aynen yazın ben açık havada istiyorum o yüzden :) Birde balayı yazın daha güzel olur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…