357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Kuzumm ben dha gokhan gitmeden bizimkilerin aklına görmeye baslamıstım:) Annemde önceleri erken desede artık o da alıstı bu fikirlerimizee.:) Babamda sorun yok ama benimde dedem cok zor insandır sorun cıkartır diye korkuyorumm ama annem babam varken kimseye laf dusmez ya :)

Anlattıkların şuan bana çok yakın geldi canım :)) Şuan benim erkek arkadaşım da yüksek lisans yapıyor dondurdu askerlik için sadece tezi kaldı ..ikimiz de inşaat sektöründeyiz o mühendis ben mimar ...hayalim birlikte ofis açmak .. ama o deneyimli 2 yıl önce mezun olduğu için...bende yüksek lisans düşünüyordum ama tekrar öğrencilik hayatına dönmek şuan zor geliyor açıkçası bana bilmiyorum belki daha sonra sadece ünvan için yaparım acelesi yok nasılsa ... ben o askerden dönünce o ofis açsın biraz çevre edinsin istiyorum o zamana kadarda bende çalıştığım ofiste deneyim kazanmış olurum kendimi hazır hissedincede onun yanına geçerim birlikte çalışırız diyorum ... Ama en büyük sorun dediğin gibi .. babam da hiç evililik konularını açtırmıyor .. annem bazen ağzını yokluyor kızıyor hemen kabullenemiyor ... zor bir ikna süreci olacak ama ne kadar erteleyebiliriz ki sonçta birşekilde ikna olurlar umarım

Baban ikna olduysa iş bitmiştir bence :)) Annelerde sıkıntı olmuyorda babalar problem .. büyüdüğümüzü kabullenemiyorlar .. sen şanslısın :)

Neden her şeyi en son babalar duyar :) Ama yok bu askerlik dönemi, beni gözü kara yaptı. Ama babama söyleyebilmem için, önce çalışmaya aktif olarak başlaması lazım. Ben delillerle konuşmayı seven biriyim, işimi kolaylaştırması lazım sevgiliminde. Muhtemelen "Baba, ben birini seviyorum o da beni seviyor. Senden gizli saklı bir şey yaşamak istemiyorum. (6 yıldır flört ettiğimizi söylemeyeceğim tabiki dereyi geçene kadar) Malum bizim Türk örf,adet, gelenek ve göreneklerimize göre de, sevgili statüsünde etrafta dolaşmak kolay olmuyor. O yüzden gel bu durumu resmiye dökelim. Sende rahat et bende." diyeceğim. Ay her gün kafamda konuşma hazırlıyorum da o gün gelince ne yapacağım bilmiyorum. :)

sende kendimi gördüm canim haha

Ben direkt geçip karşısına öle konuşamam herhalde ya bilmiyorumm annem vasıtasıyla olur yine ..utanırım ben ... babam öyle sert bir insan değildir biliyor zaten görüştüğümüzü ama aramızda muhabbeti olmaz bilmiyor gibi davranıyor yani.... Anneme söyledim asker dönüşü söz istediklerini kışa doğru olabilir dedi bende eylül olsun istiyorum bakalım inşallah kısmetse :))

len selamımı da almıyo bu kızlar midem de bulanıyo var bende bi haller ya oooooooof

Ama büyük ihtimal öledir bence canım yaa normal stresten olur yani böle gecikmeler
İnşallah canım aslında korunuyorduk yani ihtimal vermek istemiyorum ama bazı belirtiler var benzer belirtiler regl yaklaşınca da oluyor ya o yuzden emin olamıyorum...bu aralar uyku düzenim de bozuldu stresliyim umarım o yuzdendir...

Kızlarr cok mutluyum.. 365 le basladık .. Şimdi şafak 111 11 gun sonra çift rakamlara dusuyoruz kısmetse.. Bu mutlulugu tarif edemem:) Kısa dönemler için de cok guzel bişeydir eminim.. Ama uzun dönem olunca bilirsiniz çift rakamlara dusmek için 265 gun beklemek gerekiyor..
O gün keşana gideceğimm allah izin verirse.. 100 den düşmenin şerefine :)

çok sevindim canım çoğu gitmiş azı kalmış:)darısı bizim başımıza:)

üzülme canım sen güçlü oldukça o da güçlü olur ben belli etmemeye çalışıyorum ama kendimi yiyip bitiriyorum içten içe
Canlarım şimdiye kadar bende hiç böyle olmamıştım hatta daha bu sabah burda bi arkadaşa dedim yapma etme bak ben hep neşeli açmaya çalışıyorum telefonu o arayınca mutlu oluyorum diye ama öyle bi konuştu ki fena oldum zaten nöbeti varmış bi dahada aramadı
Canımıniçi yalnız değilsin ki bak bende geldim bu akşam :)
evet geciktim ama arkadaşım da gecikmiş bu ay sonra olmuş İnşallah benim de gecikmedir ya
Tatlm eczaneden niye bi test almıyosun
Ahh darısı başıma bende bugün 40lara düştük diye seviniyorm gözün aydın kuzum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…