357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

pazartesi alıcam canım haftasonu eczane kapalı eğer pazartesiye kadar olmazsam ki İnşallah olurum gidip alıcam içimden bi ses yoktur diyo ama bilmiyorum içsesim beni hiç yanıltmadı ama umarım yine doğrudur

canım ya benimki de her zaman rahat konuşamıyo o da seni gerçekten çok özledim dedi bende çok duygulandım ama belli etmedim bi de bugun öğle vakti çocuklar uyumuştu bende biraz uyudum o ara rüyamda askerde benimkini kızlarla fingir fingir gördüm aslında aşırı kıskanç bir insan değilim kıskansam da o an belli etmem yerli yerinde ima ederim rüya işte benimkine anlattım rüyamı aşkım burda kız ne arasın ya herkes erkek kız yok falan açıklama yapıyo gülmekten öldürdü beni rüya diyorum aşkım şüphe duymadım zaten o da güldü öyle komik bi an yaşadık

darısı hepinizin basına tatlım:)

Günaydın minnoş yarenleeeeerrrr,ben bugün çok mutlu uyandım askerimin sesiyle uyanmasam da rüyamda o vardı. O kadar özledim kiiiii burnumda tütüyo resmen kurban olduğummm

canim uzme kendini bugun pazar bol bol arar merak etme :) :)
Wala kuzum uzuluyorum ne yalan soyleyim. Paşam sabah maç yapmış oglen yemegnden snra aradı biraz knstk snrada tw izlycem birzda uyuycm aksm ustu anc ararm dedi. Ben haftasonu gelsnde doya doya knusalm die dort gozle beklerken o su an keyif yapıo.. sinir oldum yaw :) :) ck mu bencillik yapiorum aceebaa :)

Ben de şimdi konuştum askerimle bugnden snra çok arayamam haberin olsun dedi yemn töreni için sıkıştırıyolar artk iyice yoğun dedi çok yorucaklarmş artk dedi.. Usta birliğinde 3ay bi rahat geçse alt devre gelince bize çok yüklenmezler dedi. Kıyamam ben ona yaa kurban olurummmm

İyi akşamlar herkese :) Beni de bugün sevgilim uyandırdı. Telefonum çaldı, umutsuzca gözlerimi açıp telefona bir baktım ki "o" arıyor. 15 dakika konuştuk. Bulaşık sırası onların mangadaymış. Yorulmuştu bitanem kıyamam. Öğlen yemeği yiyelim yine yıkayacağız dedi. Yerim onu ya... Akşamda fotoğrafını attı bana arkadaşının telefonundan. Bugünü de yedik kızlar...

masallah canım günlerimizz hep bu hızla bu moralle gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…