357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

günaydın canım nasılsın...tabiki anlatırım canım ..

Günaydın kızlar ..aramızda öğretgmen olana varsa öğretmenelr günü kutlar nice öğretmenelr günü öğrencileryle geçirmelerini dilerim.

Günaydın kızlar ..aramızda öğretgmen olana varsa öğretmenelr günü kutlar nice öğretmenelr günü öğrencileryle geçirmelerini dilerim.
Gunaydınnn :) yarı-öğretmen olarak üstüme alınayım barimm sağol yoruyorlar ama tatlılıklarından kızamıyorum bile :)

Sendromsuz bir pazartesi diliyorum size kızlaaar şafak 75 , uff saymıyodum eskiden hemen geçmişti. Plakalara düştüğümüzden beri kaplumbağaya bağladı zaman

Sendromsuz bir pazartesi diliyorum size kızlaaar şafak 75 , uff saymıyodum eskiden hemen geçmişti. Plakalara düştüğümüzden beri kaplumbağaya bağladı zaman
Ahhh mümkün olsa keşkee :) Sendromu pazar gecesinden sarıyor 4 bi yanımı .. Olsun azcık kalmış bak ne güzel sabır :))

Ahhh mümkün olsa keşkee :) Sendromu pazar gecesinden sarıyor 4 bi yanımı .. Olsun azcık kalmış bak ne güzel sabır :))
aslında parttime bi iş olsa ya da ne bileyim devlette öğretmenlik memurluk filan olsa hiç yaşamicaz gibi geliyo bu sendromu. Nalet olsun özel sektör

ooo yarılamışsın canım darısı bizlere inşallah :)
aminn kuzucannnn sizin de 4 gün kaldı kavuşmayaa

aslında parttime bi iş olsa ya da ne bileyim devlette öğretmenlik memurluk filan olsa hiç yaşamicaz gibi geliyo bu sendromu. Nalet olsun özel sektör
Bir pazar tatil yetmiyor yok böle yaşanmaz :) Deneyim elde edene kadar mecbur katlanıcaz ama yapacak birşey yok

aminn kuzucannnn sizin de 4 gün kaldı kavuşmayaa

ay evet canım çok heyecanlıyım sorma özel sektör evet nalet olsun bende özel sektördeyim ..1 pazar günümüz var oda yetgmiyor kendimizie bile zaman ayıramıyoruz inan .off offf

Günaydın yarenlerr

belo ve mickey muhtemelen sizin yemin toreninden snra acemiligi devam edicektir oyuzden belli degildir.. dua edin kizlar sakin sakin kotu dusunmeyin.. ben hep dua ettim ve rabbime guvendim.. sonuctada yuzum guldu cok sukur:)

Günaydın canımmm evet bizimki öyleymiş acemilik uzun olduğu için bizimki Ocakta belli olucakmış

Canımm benimm günaydınnnn bizimki Ocakta belli olucakmış içim rahatladı biraz da olsa destek olmaya çalışıyorum hep bu cuma geliyor çok seviniyorummm

günaydınnnn güzelll yarenlerr
Günaydın canım naber
Günaydınnn lunammm nasıl da mutlu kuzucum yaaa Evet az kaldı sonunda kavuşucaz sevdiceklerimizeeee

Günaydınnnnn canımmm
Hemde nasıl mutluyum anlatamam canım ya uzun zamandır ilk defa böyle mutlu uyandım
Sende mutlusundur ocakta belli olacakmış gerçi stresli bekleyiş devam edecek ama en azından belli oldu bana söylemedi sıkıntısını atlattın balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…