- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
Napıosun canımm?Amin inşallah canım :)
Napıosun canımm?
Yok tatlımm hava kötüymüş yani sevdiceğim iyi nöbet falan tutuyo ama alıştı :) ohhh ne güzel yaaa bol bol özlem giderin topçuları hiç görmemiştim gidemedim yemin töreninegözlem yap benim için anlat oraları :)
Gunaydınnn :) yarı-öğretmen olarak üstüme alınayım barimm sağol yoruyorlar ama tatlılıklarından kızamıyorum bile :)Günaydın kızlar ..aramızda öğretgmen olana varsa öğretmenelr günü kutlar nice öğretmenelr günü öğrencileryle geçirmelerini dilerim.
Ahhh mümkün olsa keşkee :) Sendromu pazar gecesinden sarıyor 4 bi yanımı .. Olsun azcık kalmış bak ne güzel sabır :))Sendromsuz bir pazartesi diliyorum size kızlaaarşafak 75 , uff saymıyodum eskiden hemen geçmişti. Plakalara düştüğümüzden beri kaplumbağaya bağladı zaman
Sendromsuz bir pazartesi diliyorum size kızlaaarşafak 75 , uff saymıyodum eskiden hemen geçmişti. Plakalara düştüğümüzden beri kaplumbağaya bağladı zaman
aslında parttime bi iş olsa ya da ne bileyim devlette öğretmenlik memurluk filan olsa hiç yaşamicaz gibi geliyo bu sendromu. Nalet olsun özel sektörAhhh mümkün olsa keşkee :) Sendromu pazar gecesinden sarıyor 4 bi yanımı .. Olsun azcık kalmış bak ne güzel sabır :))
aminn kuzucannnn sizin de 4 gün kaldı kavuşmayaaooo yarılamışsın canım darısı bizlere inşallah :)
Bir pazar tatil yetmiyor yok böle yaşanmaz :) Deneyim elde edene kadar mecbur katlanıcaz ama yapacak birşey yokaslında parttime bi iş olsa ya da ne bileyim devlette öğretmenlik memurluk filan olsa hiç yaşamicaz gibi geliyo bu sendromu. Nalet olsun özel sektör
aslında parttime bi iş olsa ya da ne bileyim devlette öğretmenlik memurluk filan olsa hiç yaşamicaz gibi geliyo bu sendromu. Nalet olsun özel sektör
aminn kuzucannnn sizin de 4 gün kaldı kavuşmayaa
belo ve mickey muhtemelen sizin yemin toreninden snra acemiligi devam edicektir oyuzden belli degildir.. dua edin kizlar sakin sakin kotu dusunmeyin.. ben hep dua ettim ve rabbime guvendim.. sonuctada yuzum guldu cok sukur:)
Iste birbirnze hep destek olcaksiniz canim o kotu dusunuyosa sen hep olumlu olcaksinki hepten karamsara baglamayin hem durun daha bismillah neresi oldgu bile belli degil simdi ogle yemeginden sonra arar belko kuzu bizde merak ettk insallah cok sevinirsnz canimm
Kızlaaaaaaaar günaydın yatçaz kalkçaz yatçaz kalkçaz hooooop askerimin yanındayım çok mutluyum
günaydınnnn güzelll yarenlerr
Günaydın canım nabergünaydınnnn güzelll yarenlerr
Hemde nasıl mutluyum anlatamam canım ya uzun zamandır ilk defa böyle mutlu uyandımGünaydınnn lunammm nasıl da mutlu kuzucum yaaaEvet az kaldı sonunda kavuşucaz sevdiceklerimizeeee
Günaydınnnnn canımmm
Günaydın hepinize kızlarrrrŞunun şurasında cumaya ne kaldııı ohhh beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?