357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

ohhh ne güzel bi kaç gün sonra yarenlerinizi göreceksiniz :) ama ben göremiycem .... normalde törene gidemiycektim ama ertesi gün çarşı iznine gitmeyi düşünüyordum, ailesi başta gelmyckti ama şimdi fikr deiştirmişler onlarda gelceklermiş, onlar geldiği için ben gidemiycem anca önümüzdeki hafta gidip görebilcem sevdiceğimi

hayırlısı olsun kuzum sıkma canını önümüzdeki hafta gidersin sende ...evet bende 4 gün sonra göreceğim çok heyecanlıyım içim içime sığmıyor inan ...:)

E canım ailesi yemin törenine gidip geri dönmeyeckmiymiş?Orada mı kalacaklarmış??Ailesi seni bilmiyormu gidemez misin? Birde haftaya görcem demişsin ama çarşı izinleri 2 haftada bir olmuyormu?

Ayy evet canım benim yaa valla sorma günler geçtikçe o kadar mutlu oluyorum ki anlatamamm

ol tabi guzelim ya nasil olunmaz :) benimkinin dilekcesini kabul edip usta birligini degistirirlerse bana yakin bi yere duserse asil siz ozmn degmeyin benim keyfime :):))

ol tabi guzelim ya nasil olunmaz :) benimkinin dilekcesini kabul edip usta birligini degistirirlerse bana yakin bi yere duserse asil siz ozmn degmeyin benim keyfime :):))
Ayyy hadi inşallah canım yaaa gönlünüze göre olsun herşeyy :) Dua et bol bol:))

Bende süperim valla kuzu bu cuma sevdiceğime kavuşucam dün gece uyuyamadım resmen
İlk defa pazartesiden nefret etmedim Aynen kuzu en azından Ocakta belli olduğunu kesinleştirdik hadi hayırlısı olsun

Ayy evet canım benim yaa valla sorma günler geçtikçe o kadar mutlu oluyorum ki anlatamamm
Bujummmm günaydınnn nasılsın bakayımm
bebisim ogretmenle gunun kutlu olsunn:) umarim hep severek layikiyla yaparsin meslegini :) bebelerimiz sana emanet

Canımmmm nasılsınnn

Olsun bebeğim ya sende haftaya görecekmişsin bu kadar bekledik 1 hafta daha beklenir
Haahahh aynen tatlım yaa geldi çattı görme zamanıııı Ayyyy şimdiden ne giysem netsem bi panik oldum
Ben dün kıyafetlerimi hazırladım bile

Topikte bayram havası var resmen

E canım ailesi yemin törenine gidip geri dönmeyeckmiymiş?Orada mı kalacaklarmış??Ailesi seni bilmiyormu gidemez misin? Birde haftaya görcem demişsin ama çarşı izinleri 2 haftada bir olmuyormu?
ailesi beni biliyor ama beni istemiyorlar tatlım bizim birlikteliğimize onay vermiyorlar, bizde o durumlar biraz karışık... onlar pazar gününe kadar orda kalcaklarmış... törenden sonraki iki hafta çarşı yapabiliyorlar die biliyorum ama yanlış mı biliyorum acaba

İyiyim tatlışım seni sormalııı :) Heycanlıyım cumaya az kaldııı

Bende iyiyim kuzum sorma geceleri uyuyamaz oldum resmen cuma gelse de kavuşsak askerlerimize ya

Olsun bebeğim ya sende haftaya görecekmişsin bu kadar bekledik 1 hafta daha beklenir

Ben dün kıyafetlerimi hazırladım bile

Topikte bayram havası var resmen

ahahahah kesinlikle çok şükür herkesin yüzü gülüyorr

şuan sinirimden kahroluyorum resmen ama sizin mutluluğunuzu görmek iyi geliyor bana :)
Canım benim durumun çok zor ama olsun sevgilin senin yanında olduktan sonra gerisi boş elbet sıkıntı çekeceksiniz ama onlarda mecburen kabullenecekler elleri mahkum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…