Ayy evet canım benim yaa valla sorma günler geçtikçe o kadar mutlu oluyorum ki anlatamammGunaydin fistikkk :) ne guzel sen askitonu gorucen biz goremicez ama günler geçsin de o bile mutlu ediyo :):)
Gunaydınnn :) yarı-öğretmen olarak üstüme alınayım barimm sağol yoruyorlar ama tatlılıklarından kızamıyorum bile :)
ohhh ne güzel bi kaç gün sonra yarenlerinizi göreceksiniz :) ama ben göremiycem .... normalde törene gidemiycektim ama ertesi gün çarşı iznine gitmeyi düşünüyordum, ailesi başta gelmyckti ama şimdi fikr deiştirmişler onlarda gelceklermiş, onlar geldiği için ben gidemiycemanca önümüzdeki hafta gidip görebilcem sevdiceğimi
E canım ailesi yemin törenine gidip geri dönmeyeckmiymiş?Orada mı kalacaklarmış??Ailesi seni bilmiyormu gidemez misin? Birde haftaya görcem demişsin ama çarşı izinleri 2 haftada bir olmuyormu?ohhh ne güzel bi kaç gün sonra yarenlerinizi göreceksiniz :) ama ben göremiycem .... normalde törene gidemiycektim ama ertesi gün çarşı iznine gitmeyi düşünüyordum, ailesi başta gelmyckti ama şimdi fikr deiştirmişler onlarda gelceklermiş, onlar geldiği için ben gidemiycemanca önümüzdeki hafta gidip görebilcem sevdiceğimi
Ayy evet canım benim yaa valla sorma günler geçtikçe o kadar mutlu oluyorum ki anlatamamm[/QUO
bujum günaydın canım...şafak kaçtı canım senle aynıyız ben hep 1 eksik hesaplıyorum148 mi ? bakalım nasıl karşımıza çıkacaklar canım...
Haahahh aynen tatlım yaa geldi çattı görme zamanııııKızlaaaaaaaar günaydın yatçaz kalkçaz yatçaz kalkçaz hooooop askerimin yanındayım çok mutluyum
Ayy evet canım benim yaa valla sorma günler geçtikçe o kadar mutlu oluyorum ki anlatamamm
Ayyy hadi inşallah canım yaaa gönlünüze göre olsun herşeyy :) Dua et bol bol:))ol tabi guzelim ya nasil olunmaz :) benimkinin dilekcesini kabul edip usta birligini degistirirlerse bana yakin bi yere duserse asil siz ozmn degmeyin benim keyfime :):))
Bende süperim valla kuzu bu cuma sevdiceğime kavuşucam dün gece uyuyamadım resmenGünaydın canım naber
Hemde nasıl mutluyum anlatamam canım ya uzun zamandır ilk defa böyle mutlu uyandım
Sende mutlusundur ocakta belli olacakmış gerçi stresli bekleyiş devam edecek ama en azından belli oldu bana söylemedi sıkıntısını atlattın balım
Bujummmm günaydınnn nasılsın bakayımmAyy evet canım benim yaa valla sorma günler geçtikçe o kadar mutlu oluyorum ki anlatamamm
bebisim ogretmenle gunun kutlu olsunn:) umarim hep severek layikiyla yaparsin meslegini :) bebelerimiz sana emanet
İyiyim tatlışım seni sormalııı :) Heycanlıyım cumaya az kaldıııBujummmm günaydınnn nasılsın bakayımm
Olsun bebeğim ya sende haftaya görecekmişsin bu kadar bekledik 1 hafta daha beklenirohhh ne güzel bi kaç gün sonra yarenlerinizi göreceksiniz :) ama ben göremiycem .... normalde törene gidemiycektim ama ertesi gün çarşı iznine gitmeyi düşünüyordum, ailesi başta gelmyckti ama şimdi fikr deiştirmişler onlarda gelceklermiş, onlar geldiği için ben gidemiycemanca önümüzdeki hafta gidip görebilcem sevdiceğimi
Ben dün kıyafetlerimi hazırladım bileHaahahh aynen tatlım yaa geldi çattı görme zamanııııAyyyy şimdiden ne giysem netsem bi panik oldum
Topikte bayram havası var resmenBende süperim valla kuzu bu cuma sevdiceğime kavuşucam dün gece uyuyamadım resmen
İlk defa pazartesiden nefret etmedimAynen kuzu en azından Ocakta belli olduğunu kesinleştirdik hadi hayırlısı olsun
Bujummmm günaydınnn nasılsın bakayımm
Canımmmm nasılsınnn
Ben de bi kaç bişe belirledim ama daha kesinleştiremedimBen dün kıyafetlerimi hazırladım bile
ailesi beni biliyor ama beni istemiyorlar tatlım bizim birlikteliğimize onay vermiyorlar, bizde o durumlar biraz karışık... onlar pazar gününe kadar orda kalcaklarmış... törenden sonraki iki hafta çarşı yapabiliyorlar die biliyorum ama yanlış mı biliyorum acabaE canım ailesi yemin törenine gidip geri dönmeyeckmiymiş?Orada mı kalacaklarmış??Ailesi seni bilmiyormu gidemez misin? Birde haftaya görcem demişsin ama çarşı izinleri 2 haftada bir olmuyormu?
İyiyim tatlışım seni sormalııı :) Heycanlıyım cumaya az kaldııı
Olsun bebeğim ya sende haftaya görecekmişsin bu kadar bekledik 1 hafta daha beklenir
Ben dün kıyafetlerimi hazırladım bile
Topikte bayram havası var resmen
Ayyyy kız olmak ne zorBen de bi kaç bişe belirledim ama daha kesinleştiremedim:) :) Daha bunun ojesi var saçı var makyajı var uhuuu varda var :)
Canım benim durumun çok zor ama olsun sevgilin senin yanında olduktan sonra gerisi boş elbet sıkıntı çekeceksiniz ama onlarda mecburen kabullenecekler elleri mahkumşuan sinirimden kahroluyorum resmen ama sizin mutluluğunuzu görmek iyi geliyor bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?