şu an gerçekten sinirlerim çok bozuk ben gittiğinden beri yanına gitcem günü hayal ettim , taa geçen hafta iş yerimden izin aldım garanti olsun die, giderken giyeceğim kıyafet , götürceğim pasta börekler , yarime aldığım hediyeler .... öyle işte yaa insanın hevesi anca bu kadar kırılabilirdi ne diyim kiCanım benim durumun çok zor ama olsun sevgilin senin yanında olduktan sonra gerisi boş elbet sıkıntı çekeceksiniz ama onlarda mecburen kabullenecekler elleri mahkum
Tatlım yaşadığın hayal kırıklığını tahmin edebiliyorum ama ailesi de görmek istiyordur 20 gündür sabrediyorsun 1 haftacık daha sabret bebeğimşu an gerçekten sinirlerim çok bozuk ben gittiğinden beri yanına gitcem günü hayal ettim , taa geçen hafta iş yerimden izin aldım garanti olsun die, giderken giyeceğim kıyafet , götürceğim pasta börekler , yarime aldığım hediyeler .... öyle işte yaa insanın hevesi anca bu kadar kırılabilirdi ne diyim ki
Ayyy hadi inşallah canım yaaa gönlünüze göre olsun herşeyy :) Dua et bol bol:))
Anladım canımailesi beni biliyor ama beni istemiyorlar tatlım bizim birlikteliğimize onay vermiyorlar, bizde o durumlar biraz karışık... onlar pazar gününe kadar orda kalcaklarmış... törenden sonraki iki hafta çarşı yapabiliyorlar die biliyorum ama yanlış mı biliyorum acaba
tabiki benim ona lafım yok zaten olamazda , benden önce onların hakkı gidip görmek ... ama volkan kötü olcak orda ben nasıl heveslendiysem onu görmek için o da benim için aynı heyecenı yaşıyordu , beni göremeyince çok üzülecekTatlım yaşadığın hayal kırıklığını tahmin edebiliyorum ama ailesi de görmek istiyordur 20 gündür sabrediyorsun 1 haftacık daha sabret bebeğim
amin canımAnladım canımİnşallah en kısa zamanda görebilirsin.. Allah yardımcınız olsun zor ..
Ayy hadi inşallah kuzucuumbebisim ogretmenle gunun kutlu olsunn:) umarim hep severek layikiyla yaparsin meslegini :) bebelerimiz sana emanet
Sen ona üzüldüğünü belli etme canım moral vermeye çalış sana karşı da mahcup hissediyordurtabiki benim ona lafım yok zaten olamazda , benden önce onların hakkı gidip görmek ... ama volkan kötü olcak orda ben nasıl heveslendiysem onu görmek için o da benim için aynı heyecenı yaşıyordu , beni göremeyince çok üzülecek
[QUOTE="Beloved3441, post: 37946020, member:
Canımmmm nasılsınnn
en çok sinirimi bozanda bizim aramız çok iyi ailesiyle beni çok seviyorlar ama ( geleneksel) kültür farklılıklarından dolayı karşılar.. ve bana biz seni çok seviyoruz ama olmaz bizim çevremizde ...... evlilik yapan yok fln diolar ... geçen hafta annesiyle konuştum yine aynı şeyleri söyledi bana , ahh o sorun olmasa bir dk. bile beklemeyiz hemen adınızı koyarız ama şu durumda olmaz sende umut bağlama , boşuna bi de askar yolu bekleme fln dedi...ahhh şu aileler neden herşeye karışırlar acaba ..oğulları kimle mutluysa onla olsun onlara ne ya çok kızyorum böyle durumlarda inananın.sen sıkma canını kuzum 1 hafta daha sabret savdiğin senin yanındaysa sorun yok aslında ..
bende hazırladım giyceklerimi :) Allhım sen tüm askerimizi koru inşallah ....
öyle yaptım zaten nolcak o kadar bekledik bir hafta mı bekleyemiycz die şakaya vurdum ama gel sen bana sor o an kendimi nasıl zor tuttuğumuSen ona üzüldüğünü belli etme canım moral vermeye çalış sana karşı da mahcup hissediyordur
Canımcım istemesinler nolucak ya napabilirler ki sen onu görmeye gidiceksin muhattap olmazsın sevgilin de annenlere yapar gerekli açıklamayı çok mü kötü aran onlarla :/ amaan şu zorluk çıkarmayı marifet bilen ailelere ne yorum yapsak az kalırşu an gerçekten sinirlerim çok bozuk ben gittiğinden beri yanına gitcem günü hayal ettim , taa geçen hafta iş yerimden izin aldım garanti olsun die, giderken giyeceğim kıyafet , götürceğim pasta börekler , yarime aldığım hediyeler .... öyle işte yaa insanın hevesi anca bu kadar kırılabilirdi ne diyim ki
en çok sinirimi bozanda bizim aramız çok iyi ailesiyle beni çok seviyorlar ama ( geleneksel) kültür farklılıklarından dolayı karşılar.. ve bana biz seni çok seviyoruz ama olmaz bizim çevremizde ...... evlilik yapan yok fln diolar ... geçen hafta annesiyle konuştum yine aynı şeyleri söyledi bana , ahh o sorun olmasa bir dk. bile beklemeyiz hemen adınızı koyarız ama şu durumda olmaz sende umut bağlama , boşuna bi de askar yolu bekleme fln dedi...
Kuzu bak bizde de birimiz doğu Karadenizli birimiz Trakyalı inan bana kültür farkı oluyor hemde çok oluyor zaman zaman bunlar yüzünden çok sıkıntı yaşadık hatta düğün yaklaştıkça daha da çok yaşayacağımızı biliyoruz ama arada aşk olunca aşılıyor tüm sorunlar.en çok sinirimi bozanda bizim aramız çok iyi ailesiyle beni çok seviyorlar ama ( geleneksel) kültür farklılıklarından dolayı karşılar.. ve bana biz seni çok seviyoruz ama olmaz bizim çevremizde ...... evlilik yapan yok fln diolar ... geçen hafta annesiyle konuştum yine aynı şeyleri söyledi bana , ahh o sorun olmasa bir dk. bile beklemeyiz hemen adınızı koyarız ama şu durumda olmaz sende umut bağlama , boşuna bi de askar yolu bekleme fln dedi...
en çok sinirimi bozanda bizim aramız çok iyi ailesiyle beni çok seviyorlar ama ( geleneksel) kültür farklılıklarından dolayı karşılar.. ve bana biz seni çok seviyoruz ama olmaz bizim çevremizde ...... evlilik yapan yok fln diolar ... geçen hafta annesiyle konuştum yine aynı şeyleri söyledi bana , ahh o sorun olmasa bir dk. bile beklemeyiz hemen adınızı koyarız ama şu durumda olmaz sende umut bağlama , boşuna bi de askar yolu bekleme fln dedi...
Canımcım istemesinler nolucak ya napabilirler ki sen onu görmeye gidiceksin muhattap olmazsın sevgilin de annenlere yapar gerekli açıklamayı çok mü kötü aran onlarla :/ amaan şu zorluk çıkarmayı marifet bilen ailelere ne yorum yapsak az kalır
ay ne sinir bozoucu bir durum ya ..böyle ayırım yapanlar gelin istemeyenler sanki kendileri çok iyi yapıyorlar ya birşey diyeceğim şimdi tövbe tövbe dengesiz insanlar ...boş ver canıms sen hiç takma sakın sevdiğine bak ele ele verince destek olunca kalmaz hiç sıkıntız canım ama pes etme sakın..senin ailen ne diyor duruma ..birde aradaki sorun ne canım neden evlilik olmaz diyor annesi ...
ben 3-4 ay geçtikten sonra ailesiyle tanıştım ve gerçekten o zamnlar o kadar güzeldi herşey beni baş tacı yapmışlardı , bizden önce onlar acele ediyorlardı hemen bi yüzük takalım asker dönüşü düğün yapalım die , biz bir sene sonra anlattık ailesine; volkanla düşüncemiz bir sene bana alışsınlar sonra belki bu tarz şeyleri sorun etmezler die düşündük ama hiç düşündüğümz gibi olmadı .. kadın açık açık hiç bir şekilde evliliğimizin olmayacağını söyledi bana... ondan sonra görüşmeleriz yine oldu ama eski samimiyet yoktu , bana volkanın herhangi bi arkadşı gibi davranmaya başladı. beni istemediğinden deil ona emnim ama sorunlar yüzünden olmaz diyorlar onu hissediyorum , açıkcası bu konularda çok fazlasıyla bunu söylerken üzülüyorum ama geri kafalılar... mesala volkan törene benimde gelceğimi söyledğinde biz yalnız olsak neyse ama dayınlar var olmaz , gelemez fln demiş. hmm biliyorum şimdi törene gitsem ters bi devranışları fln olmaz , ama en ufak bi bakış bi ima beni yıkar bende buna dayanamam...Kuzu bak bizde de birimiz doğu Karadenizli birimiz Trakyalı inan bana kültür farkı oluyor hemde çok oluyor zaman zaman bunlar yüzünden çok sıkıntı yaşadık hatta düğün yaklaştıkça daha da çok yaşayacağımızı biliyoruz ama arada aşk olunca aşılıyor tüm sorunlar.
Sevgilinin annesi bana hiç samimi gelmedi ne demek biz seni seviyoruz ama bu iş olmaz. Yok öyle bi dünya numara yapıyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?