357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Ayyy kızlar askerim gittiğinden beriii ilk defa dün günde 2 kez konuştukkkk,biz de şöyle düşündk ben yemn törenine gidemicem o izne geldiğinde de memlekette yokum usta birliğine teslim olurken ben gidicem ben teslim edicem inşallah Allah izin verirse

benim ailem durumu bilmiyor , onların böyle tutucu insanlar olduklarını bilseler onlarda karşı çıkarlar.. onun ailesi yetiyor zaten bi de benimkiler sorun olmasın arada die hiç bişey anlatmıyorum
benim ailem durumu bilmiyor , onların böyle tutucu insanlar olduklarını bilseler onlarda karşı çıkarlar.. onun ailesi yetiyor zaten bi de benimkiler sorun olmasın arada die hiç bişey anlatmıyorum
Sorun ne peki canım aranızda ki ? Neden istemiyolar yani ?

tam anlayamadim tatlim sorunun ne oldugunu ama rabbim hakkinizda hatirlisini nasip etsin.. sen elinden geldigince sahip cik sevgine.. bu devirde hem sevip hem sevilmek gercek bi nimet.. cunku kani bozuk cok insan var piyasada maalesef su akar yolunu bulur.. elbet rabbimin takdir ettigi tecelli edicek.. sabir, sabir, sabir:)

gozunaydin tatlimm:) uff bnm sevdicekte aradi ama ben yemekhanedeydim o gurultude konusamadik aksam ararim ben dedi.. bi an once aksam olsun istiyoruuuum ALLAHiiiim:)

Sorun ne peki canım aranızda ki ? Neden istemiyolar yani ?

alevi- sünni meselesi kızlar , evet bu devirde mi dieceksiniz ama hala bu kafada olan insanlar var

alevi- sünni meselesi kızlar , evet bu devirde mi dieceksiniz ama hala bu kafada olan insanlar var
Ya şu yaptıkları o kadar günah bişey ki. Bizim dinimizde böyle bi ayrım yok insanlar kendi kafalarına göre kurallar adetler koyuyorlar iki masum insanın günahına giriyorlar ne kadar yanlış

ayy canim benim kiyamam ya cok kotu bi durum senin adina üzüldüm cunku cozebilecegin bi sey degil elinden bisey gelmez. ama koca koca insanlar bu dusunceleri asacaklardir eminim zamanla seni kabullenicekler ve hatta cook sevecekler. canini sikma oyle yada boyle kismetinse evlenirsiniz zaten insallah

kiyamam yaa.. herkesin inancida gorusude kendinedir.. once insan mi degil mi ona bakmak lazim fakat bizim milletimizde o mantik yok ikinizde kararli olun tatlim.. alevilik sunnilik yuva kurmaya engel degil cnku.. tabiiki ailelerin destegi onemli ama kapilar kapandiginda sadece sen ve sevdicegin kalicaksiniz.. ne anne ne baba ne kardes ne evlat ne dost.. ayni yastiga ikiniz bas koyucaksiniz.. sonuna kadar sahip cik sevgine tatlim..

Mickeyyy gelmişşş
Nasılsın canım benim iyi düşünmüşsün canım bizim de yakın bir yer olursa inşallah bende gidip geleyim diyorumm

bende 4 gün odlu sesini duyamadım eğitimler yoğunlaştımı acaba ..birde yemin töreni için seçim yapacaklarmış belki dedi ben olmama nasıl olur dedim neye göre seçecekler ki..eğer öyle olursa göremezmiyiz acaba...

Mickeyyy gelmişşş
Nasılsın canım benim iyi düşünmüşsün canım bizim de yakın bir yer olursa inşallah bende gidip geleyim diyorumm
İyiyim kuzucumm sen nasılsıııınnn ?? Bana çok yakın bir yer değil 9 saatlik ama olsun kurban olsun ona yollar.. :) <3
Evet kızlar yaa simgeden haber yok noldu acaba nolduuu ?

Kuzu bende sana sorucaktım bilgin var mı diye gitti mi komple ne oldu aceba
Bilmiyorum ki şimdi baktım dün girmiş ama bişey yazmadı bence bi daha konuşmadılar konuşsaydı gelir söylerdi gibi geliyor bana
Canım görmeyi bırak orada olsa bilse içeri girememe durumumuz olabilirmiş. Çok kalabalık oluyormuş. Geçen gün babası milletvekili vs. olanların isimlerini almışlar öncelik tanıyacaklar diye. Erken gelmezseniz giremezsiniz dedi askerim. Biz saat 7de askeriye de olacağız.
Ayrıca o kadar askerin içinde zaten görüpte seçmek biraz zor olabilir. Önemli olan onun orada olduğunu bilmek o heyecanı yaşayabilmek

Ay Allahım yaa Rabbim aşkınızın yüzü suyuna her şeyi düzeltsin. Her şey düzelir su akar yolunu bulur mutlu olursunuz inşallah

Ya şu yaptıkları o kadar günah bişey ki. Bizim dinimizde böyle bi ayrım yok insanlar kendi kafalarına göre kurallar adetler koyuyorlar iki masum insanın günahına giriyorlar ne kadar yanlış

benim ailemde hiç böyle şeylerin lafı bile geçmez ama volkanların taraf çok ama çok fazla önemsiyorlar.. en baştan volkan bana herşeyi anlattı bizimkiler böyle , ben mücade ederim , her zorluğa razıyım dersen başlayalım demişti... şuan 3 senelik bi ilişkim var ilk bir sene söylemedik , söyledikten sonrada olanlar oldu.. devamlı volkanın başının etini yediler ayrıl ayrıl die en sonunda volkanda ; siz benim evlenmeme karşısınız tamam sizin dediğiniz olsun, sizi ezcek deilim ama hiç kimse benden ayrılmamı beklemesin ,ayrılmam... gerekirse sonuna kadar böle devam ederim ama ayrılmam demiş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…