- 14 Ekim 2014
- 841
- 147
- 48
benim ailem durumu bilmiyor , onların böyle tutucu insanlar olduklarını bilseler onlarda karşı çıkarlar.. onun ailesi yetiyor zaten bi de benimkiler sorun olmasın arada die hiç bişey anlatmıyorum
Sorun ne peki canım aranızda ki ? Neden istemiyolar yani ?benim ailem durumu bilmiyor , onların böyle tutucu insanlar olduklarını bilseler onlarda karşı çıkarlar.. onun ailesi yetiyor zaten bi de benimkiler sorun olmasın arada die hiç bişey anlatmıyorum
tam anlayamadim tatlim sorunun ne oldugunu ama rabbim hakkinizda hatirlisini nasip etsin.. sen elinden geldigince sahip cik sevgine.. bu devirde hem sevip hem sevilmek gercek bi nimet.. cunku kani bozuk cok insan var piyasada maalesefben 3-4 ay geçtikten sonra ailesiyle tanıştım ve gerçekten o zamnlar o kadar güzeldi herşey beni baş tacı yapmışlardı , bizden önce onlar acele ediyorlardı hemen bi yüzük takalım asker dönüşü düğün yapalım die , biz bir sene sonra anlattık ailesine; volkanla düşüncemiz bir sene bana alışsınlar sonra belki bu tarz şeyleri sorun etmezler die düşündük ama hiç düşündüğümz gibi olmadı .. kadın açık açık hiç bir şekilde evliliğimizin olmayacağını söyledi bana... ondan sonra görüşmeleriz yine oldu ama eski samimiyet yoktu , bana volkanın herhangi bi arkadşı gibi davranmaya başladı. beni istemediğinden deil ona emnim ama sorunlar yüzünden olmaz diyorlar onu hissediyorum , açıkcası bu konularda çok fazlasıyla bunu söylerken üzülüyorum ama geri kafalılar... mesala volkan törene benimde gelceğimi söyledğinde biz yalnız olsak neyse ama dayınlar var olmaz , gelemez fln demiş. hmm biliyorum şimdi törene gitsem ters bi devranışları fln olmaz , ama en ufak bi bakış bi ima beni yıkar bende buna dayanamam...
gozunaydin tatlimm:) uff bnm sevdicekte aradi ama ben yemekhanedeydim o gurultude konusamadikAyyy kızlar askerim gittiğinden beriii ilk defa dün günde 2 kez konuştukkkk,biz de şöyle düşündk ben yemn törenine gidemicem o izne geldiğinde de memlekette yokum usta birliğine teslim olurken ben gidicem ben teslim edicem inşallah Allah izin verirse
ay ne sinir bozoucu bir durum ya ..böyle ayırım yapanlar gelin istemeyenler sanki kendileri çok iyi yapıyorlar ya birşey diyeceğim şimdi tövbe tövbe dengesiz insanlar ...boş ver canıms sen hiç takma sakın sevdiğine bak ele ele verince destek olunca kalmaz hiç sıkıntız canım ama pes etme sakın..senin ailen ne diyor duruma ..birde aradaki sorun ne canım neden evlilik olmaz diyor annesi ...
Sorun ne peki canım aranızda ki ? Neden istemiyolar yani ?
alevi- sünni meselesi kızlar , evet bu devirde mi dieceksiniz ama hala bu kafada olan insanlar vartam anlayamadim tatlim sorunun ne oldugunu ama rabbim hakkinizda hatirlisini nasip etsin.. sen elinden geldigince sahip cik sevgine.. bu devirde hem sevip hem sevilmek gercek bi nimet.. cunku kani bozuk cok insan var piyasada maalesefsu akar yolunu bulur.. elbet rabbimin takdir ettigi tecelli edicek.. sabir, sabir, sabir:)
Ay Allahım yaa Rabbim aşkınızın yüzü suyuna her şeyi düzeltsin. Her şey düzelir su akar yolunu bulur mutlu olursunuz inşallahalevi- sünni meselesi kızlar , evet bu devirde mi dieceksiniz ama hala bu kafada olan insanlar var
Ya şu yaptıkları o kadar günah bişey ki. Bizim dinimizde böyle bi ayrım yok insanlar kendi kafalarına göre kurallar adetler koyuyorlar iki masum insanın günahına giriyorlar ne kadar yanlışalevi- sünni meselesi kızlar , evet bu devirde mi dieceksiniz ama hala bu kafada olan insanlar var
alevi- sünni meselesi kızlar , evet bu devirde mi dieceksiniz ama hala bu kafada olan insanlar var
kiyamam yaa.. herkesin inancida gorusude kendinedir.. once insan mi degil mi ona bakmak lazim fakat bizim milletimizde o mantik yokalevi- sünni meselesi kızlar , evet bu devirde mi dieceksiniz ama hala bu kafada olan insanlar var
Kızlar simgeden hala haber yok mu
Kuzu bende sana sorucaktım bilgin var mı diyeKızlar simgeden hala haber yok mu
Mickeyyy gelmişşşAyyy kızlar askerim gittiğinden beriii ilk defa dün günde 2 kez konuştukkkk,biz de şöyle düşündk ben yemn törenine gidemicem o izne geldiğinde de memlekette yokum usta birliğine teslim olurken ben gidicem ben teslim edicem inşallah Allah izin verirse
alevi- sünni meselesi kızlar , evet bu devirde mi dieceksiniz ama hala bu kafada olan insanlar var
İyiyim kuzucumm sen nasılsıııınnn ?? Bana çok yakın bir yer değil 9 saatlik ama olsun kurban olsun ona yollar.. :) <3Mickeyyy gelmişşş
Nasılsın canım benimiyi düşünmüşsün canım bizim de yakın bir yer olursa inşallah bende gidip geleyim diyorumm
Bilmiyorum ki şimdi baktım dün girmiş ama bişey yazmadı bence bi daha konuşmadılar konuşsaydı gelir söylerdi gibi geliyor banaKuzu bende sana sorucaktım bilgin var mı diyegitti mi komple ne oldu aceba
Canım görmeyi bırak orada olsa bilse içeri girememe durumumuz olabilirmiş. Çok kalabalık oluyormuş. Geçen gün babası milletvekili vs. olanların isimlerini almışlar öncelik tanıyacaklar diye. Erken gelmezseniz giremezsiniz dedi askerim. Biz saat 7de askeriye de olacağız.bende 4 gün odlu sesini duyamadım eğitimler yoğunlaştımı acaba ..birde yemin töreni için seçim yapacaklarmış belki dedi ben olmama nasıl olur dedim neye göre seçecekler ki..eğer öyle olursa göremezmiyiz acaba...
Bende merak ettim çok ya ne yaptı acabaİyiyim kuzucumm sen nasılsıııınnn ?? Bana çok yakın bir yer değil 9 saatlik ama olsun kurban olsun ona yollar.. :) <3
Evet kızlar yaa simgeden haber yok noldu acaba nolduuu?
Mesaj attım şimdi girince cevaplar herhaldeBende merak ettim çok ya ne yaptı acabasimge1606
Ay Allahım yaa Rabbim aşkınızın yüzü suyuna her şeyi düzeltsin. Her şey düzelir su akar yolunu bulur mutlu olursunuz inşallah
Ya şu yaptıkları o kadar günah bişey ki. Bizim dinimizde böyle bi ayrım yok insanlar kendi kafalarına göre kurallar adetler koyuyorlar iki masum insanın günahına giriyorlar ne kadar yanlış
ayy canim benim kiyamam ya cok kotu bi durum senin adina üzüldüm cunku cozebilecegin bi sey degil elinden bisey gelmez. ama koca koca insanlar bu dusunceleri asacaklardir eminim zamanla seni kabullenicekler ve hatta cook sevecekler. canini sikma oyle yada boyle kismetinse evlenirsiniz zaten insallah
benim ailemde hiç böyle şeylerin lafı bile geçmez ama volkanların taraf çok ama çok fazla önemsiyorlar.. en baştan volkan bana herşeyi anlattı bizimkiler böyle , ben mücade ederim , her zorluğa razıyım dersen başlayalım demişti... şuan 3 senelik bi ilişkim var ilk bir sene söylemedik , söyledikten sonrada olanlar oldu.. devamlı volkanın başının etini yediler ayrıl ayrıl die en sonunda volkanda ; siz benim evlenmeme karşısınız tamam sizin dediğiniz olsun, sizi ezcek deilim ama hiç kimse benden ayrılmamı beklemesin ,ayrılmam... gerekirse sonuna kadar böle devam ederim ama ayrılmam demiş....kiyamam yaa.. herkesin inancida gorusude kendinedir.. once insan mi degil mi ona bakmak lazim fakat bizim milletimizde o mantik yokikinizde kararli olun tatlim.. alevilik sunnilik yuva kurmaya engel degil cnku.. tabiiki ailelerin destegi onemli ama kapilar kapandiginda sadece sen ve sevdicegin kalicaksiniz.. ne anne ne baba ne kardes ne evlat ne dost.. ayni yastiga ikiniz bas koyucaksiniz.. sonuna kadar sahip cik sevgine tatlim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?