- 14 Ekim 2014
- 841
- 147
- 48
İnşallah düzeltmiştir askeriyle arasını tatlıya bağlamışlardır..Bende merak ettim çok ya ne yaptı acaba @simge1606
Ama onlarda nasıl olsa ayrılırlar diye düşünüyorlardır. Sürekli böyle devam edemezsiniz elbet ciddi adımlar atacaksınız. Hadi diyelim evlenmenize razı geldiler ama gönülsüz oldukları her olayda ortaya çıkacak ve evliliğinizde de rahat vermeyecekler. Tüm bunlara hazırlıklı mısın bebeğimbenim ailemde hiç böyle şeylerin lafı bile geçmez ama volkanların taraf çok ama çok fazla önemsiyorlar.. en baştan volkan bana herşeyi anlattı bizimkiler böyle , ben mücade ederim , her zorluğa razıyım dersen başlayalım demişti... şuan 3 senelik bi ilişkim var ilk bir sene söylemedik , söyledikten sonrada olanlar oldu.. devamlı volkanın başının etini yediler ayrıl ayrıl die en sonunda volkanda ; siz benim evlenmeme karşısınız tamam sizin dediğiniz olsun, sizi ezcek deilim ama hiç kimse benden ayrılmamı beklemesin ,ayrılmam... gerekirse sonuna kadar böle devam ederim ama ayrılmam demiş....
Bende iyiyim kuzum :) 9 saat yanyana olmak var bi de kuzu keşke o yol daha uzun olsaaaİyiyim kuzucumm sen nasılsıııınnn ?? Bana çok yakın bir yer değil 9 saatlik ama olsun kurban olsun ona yollar.. :) <3
Evet kızlar yaa simgeden haber yok noldu acaba nolduuu?
Olabilir kuzum hala ayrılar sanırım inşallah yanıt verir bize deBilmiyorum ki şimdi baktım dün girmiş ama bişey yazmadı bence bi daha konuşmadılar konuşsaydı gelir söylerdi gibi geliyor bana
Canım görmeyi bırak orada olsa bilse içeri girememe durumumuz olabilirmiş. Çok kalabalık oluyormuş. Geçen gün babası milletvekili vs. olanların isimlerini almışlar öncelik tanıyacaklar diye. Erken gelmezseniz giremezsiniz dedi askerim. Biz saat 7de askeriye de olacağız.
Ayrıca o kadar askerin içinde zaten görüpte seçmek biraz zor olabilir. Önemli olan onun orada olduğunu bilmek o heyecanı yaşayabilmek
Canım benşm şükret ki senle her zorluğa göğüs geren bi yiğidin var yanında ya bir de o da her şeyden bıksydı Allah korusun..benim ailemde hiç böyle şeylerin lafı bile geçmez ama volkanların taraf çok ama çok fazla önemsiyorlar.. en baştan volkan bana herşeyi anlattı bizimkiler böyle , ben mücade ederim , her zorluğa razıyım dersen başlayalım demişti... şuan 3 senelik bi ilişkim var ilk bir sene söylemedik , söyledikten sonrada olanlar oldu.. devamlı volkanın başının etini yediler ayrıl ayrıl die en sonunda volkanda ; siz benim evlenmeme karşısınız tamam sizin dediğiniz olsun, sizi ezcek deilim ama hiç kimse benden ayrılmamı beklemesin ,ayrılmam... gerekirse sonuna kadar böle devam ederim ama ayrılmam demiş....
Yok kuzum ben erzurumda okuyorum o memleketten kayseriye gidicek ben erzurumdan kayseriye gidicem orda blşçaz 1 2 saat vakit geçirip sonra teslim edicem ama o 2 saat bile görmek için 12 saat yol çekerim hiç sorun değil :)Bende iyiyim kuzum :) 9 saat yanyana olmak var bi de kuzu keşke o yol daha uzun olsaaa
Olabilir kuzum hala ayrılar sanırım inşallah yanıt verir bize de
Ama onlarda nasıl olsa ayrılırlar diye düşünüyorlardır. Sürekli böyle devam edemezsiniz elbet ciddi adımlar atacaksınız. Hadi diyelim evlenmenize razı geldiler ama gönülsüz oldukları her olayda ortaya çıkacak ve evliliğinizde de rahat vermeyecekler. Tüm bunlara hazırlıklı mısın bebeğim
sonumuz hayır mı olur şer mi olur bilmiyorum ama ben volkana bi söz verdim sonuna kadar mücadele etcem gerekirse gururumu , onurumu, kesinlikle yapmam dediğim herşeyi yapcam ve kabul etmeleri için her yolu deniycem dedim... volkan askere gitmeden önce öyle söledi @lunna cım o da sırf askerde de devamlı laflarını duymayayım die , geçiştirmek amaçlı , tabiki böyle nereye kadar... bakalım nolcak askerden sonra...Canım benşm şükret ki senle her zorluğa göğüs geren bi yiğidin var yanında ya bir de o da her şeyden bıksydı Allah korusun..
Yok kuzum ben erzurumda okuyorum o memleketten kayseriye gidicek ben erzurumdan kayseriye gidicem orda blşçaz 1 2 saat vakit geçirip sonra teslim edicem ama o 2 saat bile görmek için 12 saat yol çekerim hiç sorun değil :)
İnşallah canım merak ettim çok haberdar edersin benide yazarsaMesaj attım şimdi girince cevaplar herhalde
Allah korusun canım benim ya sizin aranızdaki sevgi olduktan sonra kimse bişey yapamaz kaşı gelirler ama pes ederler illaki..o kadar zor ki kızlar sizler gelmesini dört gözle sevinçle beklerken, ben geldiği zamn onu tamamen kaybetmekten korkuyorum... rabbim kimseye yaşatmasın bu durumu...
o kadar zor ki kızlar sizler gelmesini dört gözle sevinçle beklerken, ben geldiği zamn onu tamamen kaybetmekten korkuyorum... rabbim kimseye yaşatmasın bu durumu...
inş. canım benim inş.isaAllah en kisa surede ikna olur ailesi tatlim.. sevdiceginde geldimiydiii dugun gunun icin safak sayarsin
sonumuz hayır mı olur şer mi olur bilmiyorum ama ben volkana bi söz verdim sonuna kadar mücadele etcem gerekirse gururumu , onurumu, kesinlikle yapmam dediğim herşeyi yapcam ve kabul etmeleri için her yolu deniycem dedim... volkan askere gitmeden önce öyle söledi @lunna cım o da sırf askerde de devamlı laflarını duymayayım die , geçiştirmek amaçlı , tabiki böyle nereye kadar... bakalım nolcak askerden sonra...
Canım benim böyle söyleme lütfen yeter ki siz birbirinizi sevin vazgeçmeyin ve bol bol dua et Rabbim size hayırlı kapılar açsın yolunuzu aydınlık etsin inşallaho kadar zor ki kızlar sizler gelmesini dört gözle sevinçle beklerken, ben geldiği zamn onu tamamen kaybetmekten korkuyorum... rabbim kimseye yaşatmasın bu durumu...
sevdicekle izliyim bari tatlim dagitim iznine geldigindeKızlar bu arada Dear Jhon filmini kim önermişti akşam izledim çok beğendim harika bir filmdi
İzlemeyenlere tavsiyem olsun
benimde tek güvencem sevgimiz ... rabbim inş. gönlümüzden geçeni nasip eder bize ...Allah korusun canım benim ya sizin aranızdaki sevgi olduktan sonra kimse bişey yapamaz kaşı gelirler ama pes ederler illaki..
Evet bende birlikte izlemeyi planlıyorumsevdicekle izliyim bari tatlim dagitim iznine geldigindebide ayni yildizin altinda cok guzelmis kizlar cok begenmis onuda izliycm nasipse
yatıp kalkıp dua ediyorum... vardır bunda da bi hayır diorum her zamn ama bazen öyle anlar oluyor ki ... insan ne düşüneceğini ne yapacağını şaşırıyorCanım benim böyle söyleme lütfen yeter ki siz birbirinizi sevin vazgeçmeyin ve bol bol dua et Rabbim size hayırlı kapılar açsın yolunuzu aydınlık etsin inşallah
Zorluklar yaşadığınız için birbirinize daha çok sarılacaksınız daha çok kıymetli olacaksınız. Bunu bi sınav olarak düşününün canım benim.yatıp kalkıp dua ediyorum... vardır bunda da bi hayır diorum her zamn ama bazen öyle anlar oluyor ki ... insan ne düşüneceğini ne yapacağını şaşırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?