357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Ama onlarda nasıl olsa ayrılırlar diye düşünüyorlardır. Sürekli böyle devam edemezsiniz elbet ciddi adımlar atacaksınız. Hadi diyelim evlenmenize razı geldiler ama gönülsüz oldukları her olayda ortaya çıkacak ve evliliğinizde de rahat vermeyecekler. Tüm bunlara hazırlıklı mısın bebeğim

İyiyim kuzucumm sen nasılsıııınnn ?? Bana çok yakın bir yer değil 9 saatlik ama olsun kurban olsun ona yollar.. :) <3
Evet kızlar yaa simgeden haber yok noldu acaba nolduuu ?
Bende iyiyim kuzum :) 9 saat yanyana olmak var bi de kuzu keşke o yol daha uzun olsaaa
Olabilir kuzum hala ayrılar sanırım inşallah yanıt verir bize de

Canım benşm şükret ki senle her zorluğa göğüs geren bi yiğidin var yanında ya bir de o da her şeyden bıksydı Allah korusun..

Bende iyiyim kuzum :) 9 saat yanyana olmak var bi de kuzu keşke o yol daha uzun olsaaa

Olabilir kuzum hala ayrılar sanırım inşallah yanıt verir bize de
Yok kuzum ben erzurumda okuyorum o memleketten kayseriye gidicek ben erzurumdan kayseriye gidicem orda blşçaz 1 2 saat vakit geçirip sonra teslim edicem ama o 2 saat bile görmek için 12 saat yol çekerim hiç sorun değil :)

Canım benşm şükret ki senle her zorluğa göğüs geren bi yiğidin var yanında ya bir de o da her şeyden bıksydı Allah korusun..
sonumuz hayır mı olur şer mi olur bilmiyorum ama ben volkana bi söz verdim sonuna kadar mücadele etcem gerekirse gururumu , onurumu, kesinlikle yapmam dediğim herşeyi yapcam ve kabul etmeleri için her yolu deniycem dedim... volkan askere gitmeden önce öyle söledi @lunna cım o da sırf askerde de devamlı laflarını duymayayım die , geçiştirmek amaçlı , tabiki böyle nereye kadar... bakalım nolcak askerden sonra...

o kadar zor ki kızlar sizler gelmesini dört gözle sevinçle beklerken, ben geldiği zamn onu tamamen kaybetmekten korkuyorum... rabbim kimseye yaşatmasın bu durumu...

Yok kuzum ben erzurumda okuyorum o memleketten kayseriye gidicek ben erzurumdan kayseriye gidicem orda blşçaz 1 2 saat vakit geçirip sonra teslim edicem ama o 2 saat bile görmek için 12 saat yol çekerim hiç sorun değil :)

Hee ben birlikte gidiceksiniz sanıyordum kuzum :) Olsun bence de 2 saat görmek bile değer kuzu :)
Ben şu an 2 dk sevdiceğimi görsem ooooo var ya uçarım uçarrr
Hayırlısıyla cuma günü de gelsin de rahat bir nefes alalım bizde

Kızlar bu arada Dear Jhon filmini kim önermişti akşam izledim çok beğendim harika bir filmdi
İzlemeyenlere tavsiyem olsun

o kadar zor ki kızlar sizler gelmesini dört gözle sevinçle beklerken, ben geldiği zamn onu tamamen kaybetmekten korkuyorum... rabbim kimseye yaşatmasın bu durumu...
Allah korusun canım benim ya sizin aranızdaki sevgi olduktan sonra kimse bişey yapamaz kaşı gelirler ama pes ederler illaki..

isaAllah en kisa surede ikna olur ailesi tatlim.. sevdiceginde geldimiydiii dugun gunun icin safak sayarsin

Canım benim böyle söyleme lütfen yeter ki siz birbirinizi sevin vazgeçmeyin ve bol bol dua et Rabbim size hayırlı kapılar açsın yolunuzu aydınlık etsin inşallah

Canım benim böyle söyleme lütfen yeter ki siz birbirinizi sevin vazgeçmeyin ve bol bol dua et Rabbim size hayırlı kapılar açsın yolunuzu aydınlık etsin inşallah
yatıp kalkıp dua ediyorum... vardır bunda da bi hayır diorum her zamn ama bazen öyle anlar oluyor ki ... insan ne düşüneceğini ne yapacağını şaşırıyor

Dün öğlen görüntülü konuştuk bitanemle. Ama sonra bu saate kadar hiç aramadı. Önceleri olsa kalbim ağzımda beklerdim ama artık o kadar endişelenmiyorum eğitimdedir uymamıştır diye avutuyorum kendimi. Ama artık arasa hiç fena olmaz yaniiiiii

yatıp kalkıp dua ediyorum... vardır bunda da bi hayır diorum her zamn ama bazen öyle anlar oluyor ki ... insan ne düşüneceğini ne yapacağını şaşırıyor
Zorluklar yaşadığınız için birbirinize daha çok sarılacaksınız daha çok kıymetli olacaksınız. Bunu bi sınav olarak düşününün canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…