357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

canım nereye kadar böyle sürdüreceksin ki ..erkek arkadaşın şimdi karşı çıkar ama evlelnince inan öyle olmuyor işte ..eğer ailesi çok dik ve dediğim dedikse ianan sen çok göz yaşı dökersin ...evli biri olarak bazen o kadar çok çatışma arasına giriyorsunki eşin bile arada kalıyor ..o yüzden bence sen askerden dönünce detaylı konuş..yoksa erkeğe birşey olmaz üzülen acı çeken sen olursun ...ve bzilerde evlenelim olmazsa ayrılırız diyen kişiler değiliyiz evlenip sıkıntı çeksekte içimzie atarız ailelimz üzülmesin diye ..annesi şimdiden böyel diyorsa 2 gün sonra daha kötü şeyler söyler ..biliyorum kolay değil ama kendinide düşünceksin bu durumda ...

sevdicekle izliyim bari tatlim dagitim iznine geldiginde bide ayni yildizin altinda cok guzelmis kizlar cok begenmis onuda izliycm nasipse
İzle izle canım çok güzel bir film :):) Evet onu da duymuştum nasip olmadı hiç izlemek bu akşam da ona bakarım belki

Kuzum dimi zamanla zaten daha az stres yapıyorsun :) Eğitimleri yoğunmuş zaman azaldı cuma geldimi hepimiz musmutlu olucaz inşallahhhhhhh

ayyy masallah ne guzel tatlim yaa bende tam yemekhanedeydim aradiginda gurultuden konusamadik ufff aksam ararim dedi ama sesini duyup enerji bulmam lazim kendimi cok halsiz, yorgun, mutsuz hissediyoruuum.. sesini duyunca yeniden dogmus gibi oluyorum hhiii:)

Aynen canım o oraya alıştı biz günde bikaç dk konuşmaya alıştık ilk gittiklerinde daha zordu ama bu duruma da uyum sağlamaya çalışıyoruz işte
Eveeeeeeet saat 3 oldu günün çoğu gitti bugünü de sayma artık
Ne oldu bitanem niye öyle hissediyosun ki canını sıkan bişey mi var

yok allaha sukur kuzucum canimi sikan bisi yok.. haftasonuda calistim ben arkadasimin nobetini tuttum.. 2saatlik bi is ama yinede ust uste gelince yordu beni vucut sinyal vermeye basladi:) sagol bebegim sordgn icin

yok allaha sukur kuzucum canimi sikan bisi yok.. haftasonuda calistim ben arkadasimin nobetini tuttum.. 2saatlik bi is ama yinede ust uste gelince yordu beni vucut sinyal vermeye basladi:) sagol bebegim sordgn icin
İnsanın düzeni bozulunca ister istemez bünye tepki veriyor. Bende mesela pazar günleri 10-11e kadar uyurum 2 hafta üst üste pazarda erken kalksam hiç dinlenmediğimi hissediyorum
Bu akşam erken yat bi güzel dinlen bebeğim güçlü olmamız lazım bizim

eveeet tatlim guclu olmaliyiiiiz, enerjik olmaliyiiiiz.. bu aksam erken yatiyim dedigin gibi bi guzel dinleneyim yarina bomba gibi uyanayiim uyim uyanayim uyim uyanayim uyim uyanayim sevdigime kavusayiiiim:)

Ayy hiç sorma canım bende bu pazar uyudum 12 ye kadar bugün erken kalkınca feleğim şaştı

Bengün bitti tatlımmm daha saymanın ne anlamı var sonnnn 3

Hahahaah topram benim buuu hayde yarenler oturmaya mı geldikkkk

Askerim aradı şimdi konuştuk sabh yürüyüş yapmışlar şimdi de bırakmışlar koyun gibi koydular bi yere kaybolmayalım diye dedi çok soğuk kulaklarım kabardı soğuktan dedim eldiven şapka yok mu dedim var ama yasak hava -6 ya düşmeden takamıyoruz diğerleri takıyo ama biz takamıyoruz bizim bölük komtanımjz var dedi. Çok konuşamadık sigara molasına çıkıyoruz şmdi hemen çıkayım dedi öyle kapattık ..

gözün aydın canım ..ne gzüel ne güzel ...:) ben daha konuşamadım 4 gün oldu ama cumaya yüzünü görcem inşaşşahhhhh

Of ya herşeyi zorlaştırmaları şart mı taksın işte ne olucak sanki ne kadar vicdansız insanlar var ya adam hasta olsa umrunda olmayacak Kuzum bizim askerlik çok zor geçiyor gibi he ne dersın

gözün aydın canım ..ne gzüel ne güzel ...:) ben daha konuşamadım 4 gün oldu ama cumaya yüzünü görcem inşaşşahhhhh
Ben de 5 gün haber alamadım canm ilk gittiğinde şimdide yemn töreni sıkıntısı varya ondandır kuzummm,ne güzel bak sen de görüceksin ben göremicem

ya nsıl bir şeydir ya sanki kapalı cezaevi ..bu kadar bzizim canlarımıza yoğunluk sağlıyorlar kendi çoluk çocukları aynı şartlardamı yaparlar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…