İzle izle canım çok güzel bir film :):) Evet onu da duymuştum nasip olmadı hiç izlemek bu akşam da ona bakarım belkisevdicekle izliyim bari tatlim dagitim iznine geldigindebide ayni yildizin altinda cok guzelmis kizlar cok begenmis onuda izliycm nasipse
Dün öğlen görüntülü konuştuk bitanemle. Ama sonra bu saate kadar hiç aramadı. Önceleri olsa kalbim ağzımda beklerdim ama artık o kadar endişelenmiyorum eğitimdedir uymamıştır diye avutuyorum kendimi. Ama artık arasa hiç fena olmaz yaniiiiii
ayyy masallah ne guzel tatlim yaaDün öğlen görüntülü konuştuk bitanemle. Ama sonra bu saate kadar hiç aramadı. Önceleri olsa kalbim ağzımda beklerdim ama artık o kadar endişelenmiyorum eğitimdedir uymamıştır diye avutuyorum kendimi. Ama artık arasa hiç fena olmaz yaniiiiii
Aynen canım o oraya alıştı biz günde bikaç dk konuşmaya alıştık ilk gittiklerinde daha zordu ama bu duruma da uyum sağlamaya çalışıyoruz işteİzle izle canım çok güzel bir film :):) Evet onu da duymuştum nasip olmadı hiç izlemek bu akşam da ona bakarım belki
Kuzum dimi zamanla zaten daha az stres yapıyorsun :) Eğitimleri yoğunmuş zaman azaldı cuma geldimi hepimiz musmutlu olucaz inşallahhhhhhh
Ne oldu bitanem niye öyle hissediyosun ki canını sıkan bişey mi varayyy masallah ne guzel tatlim yaabende tam yemekhanedeydim aradiginda gurultuden konusamadik ufff aksam ararim dedi ama sesini duyup enerji bulmam lazim kendimi cok halsiz, yorgun, mutsuz hissediyoruuum.. sesini duyunca yeniden dogmus gibi oluyorum hhiii:)
Şimdi bunu son ses açıp dans etmek istiyorum ama kahretsin ki işyerindeyim ciddi olmam lazımyatcaz kalkcaz hopppppp ordayım canımmmmmmmm :) :) hopppaaaaa
Şimdi bunu son ses açıp dans etmek istiyorum ama kahretsin ki işyerindeyim ciddi olmam lazım
yok allaha sukur kuzucum canimi sikan bisi yok.. haftasonuda calistim ben arkadasimin nobetini tuttum.. 2saatlik bi is ama yinede ust uste gelince yordu beni vucut sinyal vermeye basladi:) sagol bebegim sordgn icinAynen canım o oraya alıştı biz günde bikaç dk konuşmaya alıştık ilk gittiklerinde daha zordu ama bu duruma da uyum sağlamaya çalışıyoruz işte
Eveeeeeeet saat 3 oldu günün çoğu gitti bugünü de sayma artık
Ne oldu bitanem niye öyle hissediyosun ki canını sıkan bişey mi var
Görende konferans dinliyorsun sanır dimilunna cığım aynen valla bende o kadar ciddi dinliyorumki kulaklığımı taktıp şimdi.bilmiyorlarki içimde hissettiklerimi ....
İnsanın düzeni bozulunca ister istemez bünye tepki veriyor. Bende mesela pazar günleri 10-11e kadar uyurum 2 hafta üst üste pazarda erken kalksam hiç dinlenmediğimi hissediyorumyok allaha sukur kuzucum canimi sikan bisi yok.. haftasonuda calistim ben arkadasimin nobetini tuttum.. 2saatlik bi is ama yinede ust uste gelince yordu beni vucut sinyal vermeye basladi:) sagol bebegim sordgn icin
eveeet tatlim guclu olmaliyiiiiz, enerjik olmaliyiiiiz.. bu aksam erken yatiyim dedigin gibi bi guzel dinleneyim yarina bomba gibi uyanayiimİnsanın düzeni bozulunca ister istemez bünye tepki veriyor. Bende mesela pazar günleri 10-11e kadar uyurum 2 hafta üst üste pazarda erken kalksam hiç dinlenmediğimi hissediyorum
Bu akşam erken yat bi güzel dinlen bebeğim güçlü olmamız lazım bizim
Ayy hiç sorma canım bende bu pazar uyudum 12 ye kadar bugün erken kalkınca feleğim şaştıİnsanın düzeni bozulunca ister istemez bünye tepki veriyor. Bende mesela pazar günleri 10-11e kadar uyurum 2 hafta üst üste pazarda erken kalksam hiç dinlenmediğimi hissediyorum
Bu akşam erken yat bi güzel dinlen bebeğim güçlü olmamız lazım bizim
Aynen canım o oraya alıştı biz günde bikaç dk konuşmaya alıştık ilk gittiklerinde daha zordu ama bu duruma da uyum sağlamaya çalışıyoruz işte
Eveeeeeeet saat 3 oldu günün çoğu gitti bugünü de sayma artık
Ne oldu bitanem niye öyle hissediyosun ki canını sıkan bişey mi var
Askerim aradı şimdi konuştuk sabh yürüyüş yapmışlar şimdi de bırakmışlar koyun gibi koydular bi yere kaybolmayalım diye dedi çok soğuk kulaklarım kabardı soğuktan dedim eldiven şapka yok mu dedim var ama yasak hava -6 ya düşmeden takamıyoruz diğerleri takıyo ama biz takamıyoruz bizim bölük komtanımjz var dedi. Çok konuşamadık sigara molasına çıkıyoruz şmdi hemen çıkayım dedi öyle kapattık ..
Askerim aradı şimdi konuştuk sabh yürüyüş yapmışlar şimdi de bırakmışlar koyun gibi koydular bi yere kaybolmayalım diye dedi çok soğuk kulaklarım kabardı soğuktan dedim eldiven şapka yok mu dedim var ama yasak hava -6 ya düşmeden takamıyoruz diğerleri takıyo ama biz takamıyoruz bizim bölük komtanımjz var dedi. Çok konuşamadık sigara molasına çıkıyoruz şmdi hemen çıkayım dedi öyle kapattık ..
Ben de 5 gün haber alamadım canm ilk gittiğinde şimdide yemn töreni sıkıntısı varya ondandır kuzummm,ne güzel bak sen de görüceksin ben göremicemgözün aydın canım ..ne gzüel ne güzel ...:) ben daha konuşamadım 4 gün olduama cumaya yüzünü görcem inşaşşahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?